ben merak ediyorum senin doktor ne diyecek bakacak testler temiz bi daha ister belki hormon testini falan tüplerde de sorun yok eşinde temiz heralde yumurta takibine alır önce 2 ay sonra olmazsa aşılama mı dicek yoksa farklı bişeyler araştıracak yapılması gereken başka tetkikler var mı bizde bilelim de bari sorarız doktorumuza bunları yaptırayım mı diye bu doktor sitesinde yazmış sebepsiz diye bişey yoktur herşeyin bir sebebi vardır diye bulsun bakalım sebebini görelim
serap ya daha bunun gibi neler var annem acaip komiktir benim... ne duysa dener ne bulsa hemen söyler falan çok komiktir. ama sonuç AĞAÇ ELMA VERDİİİİ
ben merak ediyorum senin doktor ne diyecek bakacak testler temiz bi daha ister belki hormon testini falan tüplerde de sorun yok eşinde temiz heralde yumurta takibine alır önce 2 ay sonra olmazsa aşılama mı dicek yoksa farklı bişeyler araştıracak yapılması gereken başka tetkikler var mı bizde bilelim de bari sorarız doktorumuza bunları yaptırayım mı diye bu doktor sitesinde yazmış sebepsiz diye bişey yoktur herşeyin bir sebebi vardır diye bulsun bakalım sebebini görelim
serap ya daha bunun gibi neler var annem acaip komiktir benim... ne duysa dener ne bulsa hemen söyler falan çok komiktir. ama sonuç AĞAÇ ELMA VERDİİİİ
Bakalim cnm.anlatirim herseyi.
Testleri yeniletebilir hprmon testlerini.rahim filmi zaten agustos sinuydu cektirdigimde.esim de yeniledi testini bomba gibi.
Bencede sebep vardir tabi ama herseyden once Allahin takdiri .oyle dusunuyorum.
Esimin kuzeninin esi gittiginde ayni benim gibi hersey normalmis.ona laparoskopi diye bisey yapmislar ve karin icinde yapisiklik cikmis o da yumurtanin tuplere gecisini mi ne engelliyomus.
Bi de rahim agzi sivisi bazilarinda spermleri olduruyomus , antikor olayi varmis.
Ne bilim turlu turlu seylerr.o kadar ince detaylar varsa millet nasil hamile kaliyo.
Arastirsin bulsun tabi ama Allah nasip ederse olacak .
Kizlar cok belim agriyo benim ya neden ki
söylerim kızzz...bence de vardır sebebi... Rabbim bulup çözmeyi nasip etsin
Azminn zaferiiiii işteeeeeeeeeeeeeeeeeAnnene öpücüklerimi yolluyorum. Bir ara benim yumoşları da tehdit etse ne iyi olur valla
Ablama da bu herballarla ilgilenenlerden birisi antikor var sende demiş ama ablam kaç doktora sorduysam antikor diye bişey yokki nerden uydurmuşlar demiş :26::26:bu hangi doktor kuzumm???
canım minik kuzu ve sen dualarımızdasınız
valla merak ettim kızlar ya ne dicek bu tüpçü nefesime çok da var daha inşallah gerek kalmadan korkar da gelir bebişiiii
Insallah gerek kalmaz canim bi umut istee.
Hem annenin agaci meyve vwrmiss ise yaramisss
benziyor tabi benzemez mi... bize nispet yapıyorlar başka bir şey değil bu... bizimki arkasını dönmüş bakalım son fotolar nasıl çıkacak
ya ben bunu yerimm maşallah bebişim çok tatlı senin kuzugöbüşe bak ayaklara bakkkkk
ay çok güzeldi peki çiçek elma verdi mi işe yaradı mı
hayırlısı olsun nefesim...belki o gün bebek gelir de doktora sen gitmezsin o beklesin seni biraz da
sende pko vardı dimi canım...
minikbebişimmm dokunma damadımın keyfine... bırak yatsın büyüsünnn
Yaa cok tatlii bu masallah masallahh.daha simdiden boyle tatliysa dogunca dusunemiyorumm
Kiz Allah da seni guldursun .geberdim gulmektenn.
Annene bayildimm yaaaa.
Ben simdi tupcuyle korkutcam bakalim olmadi sposlari ve yumyumlari bicak yada silahla tehdit ederiz napak.
Bakalim cnm.anlatirim herseyi.
Testleri yeniletebilir hprmon testlerini.rahim filmi zaten agustos sinuydu cektirdigimde.esim de yeniledi testini bomba gibi.
Bencede sebep vardir tabi ama herseyden once Allahin takdiri .oyle dusunuyorum.
Esimin kuzeninin esi gittiginde ayni benim gibi hersey normalmis.ona laparoskopi diye bisey yapmislar ve karin icinde yapisiklik cikmis o da yumurtanin tuplere gecisini mi ne engelliyomus.
Bi de rahim agzi sivisi bazilarinda spermleri olduruyomus , antikor olayi varmis.
Ne bilim turlu turlu seylerr.o kadar ince detaylar varsa millet nasil hamile kaliyo.
Arastirsin bulsun tabi ama Allah nasip ederse olacak .
söylerim kızzz...
Babamla kavga etsinler üçüz oturalım söyle şu babana der söyleyeceklerini söyler sonra babam söyle şu annene dediğinde adama bir çemkirir sağır değiliz heralde diyee
Kızlar opera kuaföre gitmiş herşey yolunda...
Hamile misin canim
canım minik kuzu ve sen dualarımızdasınız
valla merak ettim kızlar ya ne dicek bu tüpçü nefesime çok da var daha inşallah gerek kalmadan korkar da gelir bebişiiii
Bence de vardır sebebi... Rabbim bulup çözmeyi nasip etsin
azminn zaferiiiii işteeeeeeeeeeeeeeeeeannene öpücüklerimi yolluyorum. bir ara benim yumoşları da tehdit etse ne iyi olur valla
ablama da bu herballarla ilgilenenlerden birisi antikor var sende demiş ama ablam kaç doktora sorduysam antikor diye bişey yokki nerden uydurmuşlar demiş :26::26:bu hangi doktor kuzumm???
Halit firat erden die biri cnm.giden hamile kaliyomus:)))
Antikor durumunda asilama yapiliyomus direkt
Ahhh canim keske ama degilim malesf ki yumoslarim buyuyo ondan olabilirmiki hic boyle olmamisti
antikor ;dışardan gelecek yabancı maddeye karşı vucuda zarar vermesin diye geliştirdiği savunma mekanizmasıymış hımm bak bu bende olabilir maşallah sağlıklıyım da savunma mekanizmam gelişmiştir benim kesin demek ki çok sağlıklı olmakta iyi değilmiş olabilir yani şu laparaskopiye kalmasak ne iyi olurdu yaaa en fenası da o Allahım nolur yardım et hepimize.
Hicran burda olsa o bilirdi.. klomenin etkisidir belki canım. Hicran ona benzer bişeyler diyordu galiba bel ağrısı falan
yavrucuğum ne laporoskopisi sen hsg oldun mu ki...
Halit firat erden die biri cnm.giden hamile kaliyomus:)))
Antikor durumunda asilama yapiliyomus direkt
Kizlar bir ara gitim anca gelebildim benim kuzenin bebegi daha 1 yasinda fenalasmis.. hastanede bana mesaj yoladi sizin hastanedeyiz diye..
Neyse bende kostum o bebek beni cok sever..acilde bi kadin oturuyoo.. kuzenimi gorecem dedim.. yok falan bekleyin hemen olmaz diyo.. sanki ameliyat bisey yapiyorlarda ben oraya girmek istedim neyse gitim kadinin yaninda.. kapiya dogru girdim iceri yuruyorum hizlica.. arkamdan yakalamaz mi ? siitt bayan giremezsiniz ben size bekleyin dedim falan filan.. yaa sana noluyo dedim.. tam kadina dogru gidiyomm.; Bashemsire cikti.. beni taniyo kadin bi suru toplanti yaptik beraber cok yardimci oldum ben ona.. neyse o arada butun hemsireler falan geldi..bakiyorlar aralarinda beni taniyan merhaba hanimefendi nasilsin falan demeye basladi.. pis kadinin sessi soluu kesildi. bashemsire geliyo opmeye falan.. aaaaaaaaa bu boyle !!noluyo diyo.. bende yaa su kadina bisey soyleyin falan dedim !! herkesin onunde benden ozur diledi.. bashhemsire bu bayan kim biliyomusun burda calsiyo sana herseyini hazirliyo sen nasil boyle konusurusun falan diye kizdi.. hahahayy
Sonra goturuyor beni kuzenimin odasina.. tekrar ozur dileriz falan diyoo !! bi cikisim vardi o kadinin gozlerine bak bak !!
Ne guldumm yaa... ama sinir etti !! ohhh iyi oldu vallahi !!
Neyse bebis cok hasta 2 gun yaticak!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?