Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

olay traji komik:26::26: bebişte inşallah en kısa sürede iyileşir canım...

adile naşitle münir özkul gibi çok şekerrr
tıpkı öyle ya

geçmiş olsun canım.. önemli değildir inşallahhh

havanı sevsinler bebeğin nesi var kuzum kıyamam ben onaa Rabbim şifa versin tezelden

olay traji komik:26::26: bebişte inşallah en kısa sürede iyileşir canım...

tıpkı öyle ya

geçmiş olsun canım.. önemli değildir inşallahhh

Manyak laaaaaaaaaa.......

Kizlar bebisimiz sifayi kapmis.. tabi ablasindan once.; ablasi okula gidiyo buralarda buz gibi.. ortalikta bir virus dolasiyor.. ama bebisimiz daha cok kapmis iste.. kiyamam ben onaa

Kızlar eşimin gelmesine 1 saat kaldı eger bana güzel bi sürpriz yapmazsa benim ona bi sürprizim olacak, kapıya atmak gibi eve almamak gibi nasıllllllllllll :)))))))))

Kızlar eşimin gelmesine 1 saat kaldı eger bana güzel bi sürpriz yapmazsa benim ona bi sürprizim olacak, kapıya atmak gibi eve almamak gibi nasıllllllllllll :)))))))))

hahahahaaaaaaaaaa çok güldüm canım ya... yapar yapar... yapmasa bile hani yaptıklarına sayarsın bu seferlik

HTML:

Allah yardimcimiz olsun canimm.
Karmasik seyler bunlarr

Cokkkk havalisinn bebegimmmm.
Yavrucaga da Allah sifa versim

oldum ama laparaskopi başka bişey yapışık organ varmı diye bakıyolar galiba yumoşun geçişini engelleyen offfff offfffff
Daha dur canim senin daha kac ay oldu.bunlari dusunmen icin cok erken.
Benim artik ciddi bir arastirilmaya ihtiyacim var.
Sen bunlari dusunme bence suann

farklı bir aşılamadır belki bu ya da öncesinde tedavi falan uyguluyordur belki çünkü ablam 6 kez aşılama yaptırdı

Bende sonucu merak ediyodum du bende yumoşu ve sposu korkutayim aksam kocamda bana baksin anlamsiz delirmismi desin bende meyve vereyim:))
hadi bakalım bizim geçici bir süre ile ara verdik... anneme sölim benimkileri korkuttsun tutarsa annemi alıp tek tek dolaşcam sizi

farklı bir aşılamadır belki bu ya da öncesinde tedavi falan uyguluyordur belki çünkü ablam 6 kez aşılama yaptırdı

tüp denedimi canım belki tutardı
bebişimmmmmmmmmmm dilketinim sen gittim mi hiç infetilite ile ilgili bir dra

denedi canım hem de 2 kez

sorunuda yok dimi sebepsiz yani zaten sorunu olsaydı çözerdi ya ben ne sevinmiştim en başlarda ohhhh hormonlarım çok güzel yumurtluyorum da çatlıyoda hatta hiçbir sorunum yok olacak işte sağlıklıyım diye ama gel gör ki olaylar başkaymış sebepsiz kısırlıkla yüzyüze geldim henüz 7.ayım bitti ama bilmiyorum ki 1 yıl dolsunda adam akıllı biyere gideyim artık aşılamamı der tüp mü der yapcaz bilmiyorum.

s.a kıslarr benim kan sonuçlarına bi bakarmısınz?? bide yardımınıza ihtiyacım var
haftaya salı günü asılamam var bana klomen hap verdiler bu gün başla 5 gün kullan salı günü asılama dediler igne deilde hap neden acaba :44: sonuçlarımda bunlar
TUVAR SONUÇLARI

Rapor basım tarihi : 17.12.2013 16:33
RUNA ÖZELÇİ

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
K.D 27 (İNFERTİLİTE)

Ankara İli 2. Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği
Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
HORMON SONUÇLARI
17.12.2013 13:45
:17.12.2013 11:17
Onay Tarihi :
Lab Kabul Tarihi
Numune Alım tarihi : 17.12.2013 10:03
TEST SONUÇ REFERANS DEĞERLER 04.11.13
ESKİ SONUÇLAR
AÇIKLAMA BİRİM
TSH 1.83 0.34 - 5.60 µIU/mL 1.25
FSH U/L 3.5
3.85-8.78 Folikuler Faz
4.54-22.51 Ovulasyon
1.79-5.12 Luteal Faz
16.74-113.6 Postmenopoz
8.9
Prolaktin ng/mL 6.89
3.34-26.72 Menopoz Öncesi
2.74-19.64 Menopoz Sonrası
6.13
Estradiol pg/mL 135
27-122 FOLİKÜLER
95-433 OVULASYON
49-291 LUTEAL
20-40 POST MENOPOZ
54
LH U/L 1.42
2.12-10.89 FOLİKÜLER
19.18-103.03 OVÜLASYON
1.2-12.86 LUTEAL
10.87-58.64 POSTMENOPOZ
:18::18::18::18: yardım edermisinzz bacılarrr

ha bide bunlar vardıı
sag 23*25*21 saf
sol 27*29*20 3 af bunlar ne bacılarr :44:

hadi bakalım bizim geçici bir süre ile ara verdik... anneme sölim benimkileri korkuttsun tutarsa annemi alıp tek tek dolaşcam sizi

bebişimmmmmmmmmmm dilketinim sen gittim mi hiç infetilite ile ilgili bir dra

kadın doğumcuya gittim ben. 3.gün alttan baktı bir de kan tahlilime o kadar

yok canım sebebi. bitkisellerle ilgilenenlere ne deniyordu onlardan birisi antikor var demiş. o spermleri öldürüyormuş... bizim de 1 yıl olacak nerdeyse... benim de sebepsiz infertilite galiba.. Rabbim dert vermesin ama sebebini bilsek en azından onun üzerine gider tedavi oluruz diyorum eşimin ultrasonu iyi çıktığında bile sevinemedim

kıslar ne olur k. bakmayın selamsız sabah sız daldım penizden özürdiliyorumm

hahahahaaaaaaaaaa çok güldüm canım ya... yapar yapar... yapmasa bile hani yaptıklarına sayarsın bu seferlik

senin anlattığın kadarıyla eşinin sana çok güzel bir jest yapması lazım

normalde jest yapar bana, bi sürpriz de bekliyorum ama daha hafta sonu tüm gardrobumu değiştirdik, ona say demesin :))))))) bi de sürpriz yapıp annesini getiriyomuşş :)))))))))))))))) parçalarım onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…