Kizlar bir ara gitim anca gelebildim benim kuzenin bebegi daha 1 yasinda fenalasmis.. hastanede bana mesaj yoladi sizin hastanedeyiz diye..
Neyse bende kostum o bebek beni cok sever..acilde bi kadin oturuyoo.. kuzenimi gorecem dedim.. yok falan bekleyin hemen olmaz diyo.. sanki ameliyat bisey yapiyorlarda ben oraya girmek istedim neyse gitim kadinin yaninda.. kapiya dogru girdim iceri yuruyorum hizlica.. arkamdan yakalamaz mi ? siitt bayan giremezsiniz ben size bekleyin dedim falan filan.. yaa sana noluyo dedim.. tam kadina dogru gidiyomm.; Bashemsire cikti.. beni taniyo kadin bi suru toplanti yaptik beraber cok yardimci oldum ben ona.. neyse o arada butun hemsireler falan geldi..bakiyorlar aralarinda beni taniyan merhaba hanimefendi nasilsin falan demeye basladi.. pis kadinin sessi soluu kesildi. bashemsire geliyo opmeye falan.. aaaaaaaaa bu boyle !!noluyo diyo.. bende yaa su kadina bisey soyleyin falan dedim !! herkesin onunde benden ozur diledi.. bashhemsire bu bayan kim biliyomusun burda calsiyo sana herseyini hazirliyo sen nasil boyle konusurusun falan diye kizdi.. hahahayy
Sonra goturuyor beni kuzenimin odasina.. tekrar ozur dileriz falan diyoo !! bi cikisim vardi o kadinin gozlerine bak bak !!
Ne guldumm yaa... ama sinir etti !! ohhh iyi oldu vallahi !!
Neyse bebis cok hasta 2 gun yaticak!!
tıpkı öyle yaadile naşitle münir özkul gibiçok şekerrr
geçmiş olsun canım.. önemli değildir inşallahhhKizlar bir ara gitim anca gelebildim benim kuzenin bebegi daha 1 yasinda fenalasmis.. hastanede bana mesaj yoladi sizin hastanedeyiz diye..
Neyse bende kostum o bebek beni cok sever..acilde bi kadin oturuyoo.. kuzenimi gorecem dedim.. yok falan bekleyin hemen olmaz diyo.. sanki ameliyat bisey yapiyorlarda ben oraya girmek istedim neyse gitim kadinin yaninda.. kapiya dogru girdim iceri yuruyorum hizlica.. arkamdan yakalamaz mi ? siitt bayan giremezsiniz ben size bekleyin dedim falan filan.. yaa sana noluyo dedim.. tam kadina dogru gidiyomm.; Bashemsire cikti.. beni taniyo kadin bi suru toplanti yaptik beraber cok yardimci oldum ben ona.. neyse o arada butun hemsireler falan geldi..bakiyorlar aralarinda beni taniyan merhaba hanimefendi nasilsin falan demeye basladi.. pis kadinin sessi soluu kesildi. bashemsire geliyo opmeye falan.. aaaaaaaaa bu boyle !!noluyo diyo.. bende yaa su kadina bisey soyleyin falan dedim !! herkesin onunde benden ozur diledi.. bashhemsire bu bayan kim biliyomusun burda calsiyo sana herseyini hazirliyo sen nasil boyle konusurusun falan diye kizdi.. hahahayy
Sonra goturuyor beni kuzenimin odasina.. tekrar ozur dileriz falan diyoo !! bi cikisim vardi o kadinin gozlerine bak bak !!
farklı bir aşılamadır belki bu ya da öncesinde tedavi falan uyguluyordur belki çünkü ablam 6 kez aşılama yaptırdı
havanı sevsinlerbebeğin nesi var kuzum kıyamam ben onaa Rabbim şifa versin tezelden
olay traji komik:26::26: bebişte inşallah en kısa sürede iyileşir canım...
tıpkı öyle ya
geçmiş olsun canım.. önemli değildir inşallahhh
tüp denedimi canım belki tutardı
olay traji komik:26::26: bebişte inşallah en kısa sürede iyileşir canım...
Kızlar eşimin gelmesine 1 saat kaldı eger bana güzel bi sürpriz yapmazsa benim ona bi sürprizim olacak, kapıya atmak gibi eve almamak gibi nasıllllllllllll :)))))))))
Kızlar eşimin gelmesine 1 saat kaldı eger bana güzel bi sürpriz yapmazsa benim ona bi sürprizim olacak, kapıya atmak gibi eve almamak gibi nasıllllllllllll :)))))))))
antikor ;dışardan gelecek yabancı maddeye karşı vucuda zarar vermesin diye geliştirdiği savunma mekanizmasıymış hımm bak bu bende olabilir maşallah sağlıklıyım da savunma mekanizmam gelişmiştir benim kesin demek ki çok sağlıklı olmakta iyi değilmiş olabilir yani şu laparaskopiye kalmasak ne iyi olurdu yaaa en fenası da o Allahım nolur yardım et hepimize.
Kizlar bir ara gitim anca gelebildim benim kuzenin bebegi daha 1 yasinda fenalasmis.. hastanede bana mesaj yoladi sizin hastanedeyiz diye..
Daha dur canim senin daha kac ay oldu.bunlari dusunmen icin cok erken.oldum ama laparaskopi başka bişey yapışık organ varmı diye bakıyolar galiba yumoşun geçişini engelleyen offfff offfffff
farklı bir aşılamadır belki bu ya da öncesinde tedavi falan uyguluyordur belki çünkü ablam 6 kez aşılama yaptırdı
Bende sonucu merak ediyodum du bende yumoşu ve sposu korkutayim aksam kocamda bana baksin anlamsiz delirmismi desin bende meyve vereyim:))
bebişimmmmmmmmmmm dilketinim sen gittim mi hiç infetilite ile ilgili bir dratüp denedimi canım belki tutardı
denedi canım hem de 2 kez
benziyo muymuş minişlerimiz :)
hadi bakalım bizim geçici bir süre ile ara verdik... anneme sölim benimkileri korkuttsun tutarsa annemi alıp tek tek dolaşcam sizi
bebişimmmmmmmmmmm dilketinim sen gittim mi hiç infetilite ile ilgili bir dra
sorunuda yok dimi sebepsiz yani zaten sorunu olsaydı çözerdi ya ben ne sevinmiştim en başlarda ohhhh hormonlarım çok güzel yumurtluyorum da çatlıyoda hatta hiçbir sorunum yok olacak işte sağlıklıyım diye ama gel gör ki olaylar başkaymış sebepsiz kısırlıkla yüzyüze geldim henüz 7.ayım bitti ama bilmiyorum ki 1 yıl dolsunda adam akıllı biyere gideyim artık aşılamamı der tüp mü der yapcaz bilmiyorum.
hahahahaaaaaaaaaa çok güldüm canım ya... yapar yapar... yapmasa bile hani yaptıklarına sayarsın bu seferlik
senin anlattığın kadarıyla eşinin sana çok güzel bir jest yapması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?