Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

nasıl yani hemen bi kere gittin aşılama mı dedi Allah Allah yaştan dolayımı acaba? hormonlarda bi acaiplik gözükmüyo fsh lh neden düşük onu anlamadım benim fsh 4,85 lh de 4,70 falandı galiba öyle hatırlıyorum seninkiler bayağı düşük yüksek olması daha kötü biliyorum da düşük olması nasıl bişey onu bilmiyorum canım ama 6 nın altında olması çok iyi diye okumuştum bi yerde prolaktin de iyi estradiol biraz yüksek galiba benim 55 di.

canım değer aralığı yok mu ona göre baksan. bu şekil anlaşışmıyor

veeeeeee ben geldiiimmmmm

hoşgeldin nasıl geçti görüşmen

Bugün çok yoğundum gelemedim kızlar yaa, ne var ne yok, yeni haberler var mı?
Bu arada bu benim son 3 günlük ovu testim...
Nolmuş sizce :26:

normalde jest yapar bana, bi sürpriz de bekliyorum ama daha hafta sonu tüm gardrobumu değiştirdik, ona say demesin :))))))) bi de sürpriz yapıp annesini getiriyomuşş :)))))))))))))))) parçalarım onu :)

bugün değil ama yarın getirebilir diye düşünüyorum yapar diye düşünüyorum. hiç olmazsa bi pasta alır belkim...

normalde jest yapar bana, bi sürpriz de bekliyorum ama daha hafta sonu tüm gardrobumu değiştirdik, ona say demesin :))))))) bi de sürpriz yapıp annesini getiriyomuşş :)))))))))))))))) parçalarım onu :)

ay ilahi sen çok yaşa emii

Bugün çok yoğundum gelemedim kızlar yaa, ne var ne yok, yeni haberler var mı?
Bu arada bu benim son 3 günlük ovu testim...
Nolmuş sizce :26:Eki Görüntüle 899137

henüz bişey olmamış kuzu... kaçıncı günündesin???

cnm sürekli birileri arıyo ya telefondayken kaçırıyorum bazılarını...ay hadi hayırlısı yaaaaaa

bacım hsg cekildi kan da verdim adet 21 ve adet 3 de bu günde gittim asılama dediler bilmiyom ki galiba yastan yasım 39 ya :18: dr dediki kötü gözkmuyo dedi kan degerlerin iyi vakit kaybetme asılama tutmzsa bidaha dene bırakma dedi :26:

ben hiç bilmiyorum ki valla

veeeeeee ben geldiiimmmmm
hoşgelmişsinnnnnnnnnnn süslendin püslendin tabiii

anladım kuzucum bence başka bir doktora daha görünmekte fayda var

minikbebişim bence süpriz var merak etmeee

minikbebisim kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi: bebegim.jpg
Görüntüleme: 0
Büyüklüğü: 43.7 KB (Kilobyte)

benim bebişim de büyümüş mü teyzeleri :)
oyyyyyyyyyyyy MAŞŞALLAHHHHHHHHHHHHHH kocaman olmuşş yerin onu ben yaaa ALLAHIM kucagını almayıda nasip eder inşşş bacımmm

ay canım benm ya çok tatlı görünüyor rahatı yerinde maşallah kucağına almak nasip olsun inş benm ve tüm isteyenlerinde olsun inş kuzucuğu

amin cnm inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh

ay ilahi sen çok yaşa emii

henüz bişey olmamış kuzu... kaçıncı günündesin???

:)))))))) yazarken kendim bile çok güldüm yaaa...kız sakın bana malum olmasın :)

bugün değil ama yarın getirebilir diye düşünüyorum yapar diye düşünüyorum. hiç olmazsa bi pasta alır belkim...

yarın da getiremez cnm, h.sonu çıkardığım kavga 1 hafta gider, haftaya getirmek ister muhtemelen :) yazarım size kociş sürpriz yaparsa...gerçi bugün aşırı yoğun çalışmış ama bakalım...

kızlar bugün yumurta takibine gittim sol tarafaımda 20 mm yumurtam vvrmış çatlama iğnesi oldum inş bu ay tutar dua edin bana çok heveslendim

sen gittin mi doktora gidiyomusun yani doktorun bişey demiyo dimi benimki olacak diyo sadece ama ben bu ay gitmicem ovüyle takip edicem sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…