ben hiç bilmiyorum ki valla
hoşgelmişsinnnnnnnnnnn süslendin püslendin tabiii
anladım kuzucum bence başka bir doktora daha görünmekte fayda var
minikbebişim bence süpriz var merak etmeee
minikbebisim kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.
Resmin ismi: bebegim.jpg
Görüntüleme: 0
Büyüklüğü: 43.7 KB (Kilobyte)
benim bebişim de büyümüş mü teyzeleri :)
oyyyyyyyyyyyy MAŞŞALLAHHHHHHHHHHHHHH kocaman olmuşş yerin onu ben yaaa ALLAHIM kucagını almayıda nasip eder inşşş bacımmm
kızlar bugün yumurta takibine gittim sol tarafaımda 20 mm yumurtam vvrmış çatlama iğnesi oldum inş bu ay tutar dua edin bana çok heveslendim
inşallah cnm bakacaz :)
büyümüş mü teyzesi :) görün istedim :)
bugün 21.gün canım, adetime 13-14 gün fln var ve kasıklarımda ağrı hissediyorum.. 10 gündür test yapıyorum ama hiç koyu çift çizgi görmedim benhenuz olmamış ama olacak koyulaşıyo canım takipte kal
kuzucum bugün 21. günüm ve adetime 13-14 gün fln kaldı, hala koyu çizgi olmadıay ilahi sen çok yaşa emii
henüz bişey olmamış kuzu... kaçıncı günündesin???
vayyy güzel olmuşşş, eşine hemen haber verseydin psiko erkek çıkmadı diye, adam rahat etsinişte kızlar topiğin ilk canlı buluşması bugün itibari ile yapıldı, darısı diğer buluşmalara..
ben 35 km yol katedip gittim buluşacagımız yere. bilhassa romantik bir mekan olmasını tercih ettim : kanatçı muhtarın yeri
neyse psiko geldi biraz mahcup biraz hınzır bir şekilde yemeklerimizi yedik, sonra bir baklavacıya gidip kahvelerimizi içtik
bunu sık sık tekrarlayalım dedik ve ayrıldık..
ben de artık nasıl dağıttıysam kendimi kuaföre zor attım kendimi saclarımı kestirip fön çektirdim
amin cnm inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh
:)))))))) yazarken kendim bile çok güldüm yaaa...kız sakın bana malum olmasın :)
yarın da getiremez cnm, h.sonu çıkardığım kavga 1 hafta gider, haftaya getirmek ister muhtemelen :) yazarım size kociş sürpriz yaparsa...gerçi bugün aşırı yoğun çalışmış ama bakalım...
kızlar bugün yumurta takibine gittim sol tarafaımda 20 mm yumurtam vvrmış çatlama iğnesi oldum inş bu ay tutar dua edin bana çok heveslendim
sen gittin mi doktora gidiyomusun yani doktorun bişey demiyo dimi benimki olacak diyo sadece ama ben bu ay gitmicem ovüyle takip edicem sadece
Teyzeleri gelişimini yakından takip ediyosunuz minişimin, Gamze aşırı hareketliydi zor yakaladı doktor görüntüyü. Yüzü netleşti işte, ordan anlıyorum büyüdüğünü. İnvoice cnm hiç açmadı bacağını göremedi doktor da...2 hafta sonra öğrenebiliriz belki...Teşekkür ederiz teyzecikler dualarınızı bekliyoruz :)
cnm benim bence seninki erkek olcak öyle hissediyoum işalah sağilıklı bi şekilde dünyaya gelirr cnm kızlar bi şey sorucam şimdi hsg de herşey çık mıyomu yani bu laporoskopisi ne için hsg den sonra mı yapılıyo cnm:44::44::44::44::44::26::26::26:
bugün 21.gün canım, adetime 13-14 gün fln var ve kasıklarımda ağrı hissediyorum.. 10 gündür test yapıyorum ama hiç koyu çift çizgi görmedim ben
kuzucum bugün 21. günüm ve adetime 13-14 gün fln kaldı, hala koyu çizgi olmadı
vayyy güzel olmuşşş, eşine hemen haber verseydin psiko erkek çıkmadı diye, adam rahat etsin
yaa bacımm inşşş duan kabul olurr bna niye igne vermediler de hap verdiler ki bunlar yumurtamı ki sag 23*25*21 saf
sol 27*29*20 3 af bna direk hap verdiler salı günü asılama dediler ala ala :18:
kıslarr niye kimse bişi sölemiyoo
valla içine doğanlar gerçekleşiyor bebişim. sen şaka yaparken de dikkatli ol bence
hayırlısıyla tutar inşallah canım
gittim 3.gün alttan baktı kan testime de baktı herşeyim normalmiş. eşimde de bir sıkıntı yok çok şükür ama olmuyor işte... şu kışı bir atlatalım da iyice tetkiklerimi yaptırmak istiyorum
işte kızlar topiğin ilk canlı buluşması bugün itibari ile yapıldı, darısı diğer buluşmalara..
ben 35 km yol katedip gittim buluşacagımız yere. bilhassa romantik bir mekan olmasını tercih ettim : kanatçı muhtarın yeri
neyse psiko geldi biraz mahcup biraz hınzır bir şekilde yemeklerimizi yedik, sonra bir baklavacıya gidip kahvelerimizi içtik
ben de artık nasıl dağıttıysam kendimi kuaföre zor attım kendimi saclarımı kestirip fön çektirdim
nisan-mayısa kadar bekleyeceğiz ondan sonra sıvıyacağız kolları inşallah
işte kızlar topiğin ilk canlı buluşması bugün itibari ile yapıldı, darısı diğer buluşmalara..
yaa bacımm inşşş duan kabul olurr bna niye igne vermediler de hap verdiler ki bunlar yumurtamı ki sag 23*25*21 saf
sol 27*29*20 3 af bna direk hap verdiler salı günü asılama dediler ala ala :18:
bilmiyorum canım valla sende 6 yumurta gelişmiş maşşlhh klomen mi kullandın ben günde 5 doz 2buçuk kutu klomen kullandım tek yumurtam büyüdü oda 2o mm çatlama iğnesini herdoktor kullanmıyor sebebini bnde bilmiyorm
bugün 21.gün canım, adetime 13-14 gün fln var ve kasıklarımda ağrı hissediyorum.. 10 gündür test yapıyorum ama hiç koyu çift çizgi görmedim ben
vayyy güzel olmuşşş, eşine hemen haber verseydin psiko erkek çıkmadı diye, adam rahat etsin
canım değer aralığı yok mu ona göre baksan. bu şekil anlaşışmıyor
hoşgeldin nasıl geçti görüşmen
ocakta buluşma canım ayarlayın gününü bence 11 ocak olsun ama tabi coğunluk ne derse o uyarım ben size psiko sen ben dilketin nefesal şimdilik bunlar geliyo sanırım konuşacak çok şey var kızlarrrrrrbu arada sizede afiyet olsun kızlar ne heyecanlı bişey dimi ilk buluşma gibi hahahaaaa
oldum canım, kürtajdan sonra 3 kez adet oldum ben. Eskiden adetlerim 30 günde bir olurdu, kürtajdan sonra 33-35 günde bir olmaya başladıkürtajdan sonra adet olmadın dimi sen???
canım anlayamadığım için yorum yapmak istemedim benkıslarr niye kimse bişi sölemiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?