Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

işte kızlar topiğin ilk canlı buluşması bugün itibari ile yapıldı, darısı diğer buluşmalara..

ben 35 km yol katedip gittim buluşacagımız yere. bilhassa romantik bir mekan olmasını tercih ettim : kanatçı muhtarın yeri

neyse psiko geldi biraz mahcup biraz hınzır bir şekilde yemeklerimizi yedik, sonra bir baklavacıya gidip kahvelerimizi içtik

bunu sık sık tekrarlayalım dedik ve ayrıldık..

ben de artık nasıl dağıttıysam kendimi kuaföre zor attım kendimi saclarımı kestirip fön çektirdim

ben hiç bilmiyorum ki valla

hoşgelmişsinnnnnnnnnnn süslendin püslendin tabiii

anladım kuzucum bence başka bir doktora daha görünmekte fayda var

minikbebişim bence süpriz var merak etmeee

inşallah cnm bakacaz :)

büyümüş mü teyzesi :) görün istedim :)

minikbebişim doğum günün kutlu olsun

tüm dertlerin, tasaların, üzüntülerin eski yaşında kalır;

bebişinle sağlıklı,huzurlu,mutlu nice yaşlara inşallah

kızlar bugün yumurta takibine gittim sol tarafaımda 20 mm yumurtam vvrmış çatlama iğnesi oldum inş bu ay tutar dua edin bana çok heveslendim

yaa bacımm inşşş duan kabul olurr bna niye igne vermediler de hap verdiler ki bunlar yumurtamı ki sag 23*25*21 saf
sol 27*29*20 3 af bna direk hap verdiler salı günü asılama dediler ala ala :18:

henuz olmamış ama olacak koyulaşıyo canım takipte kal
bugün 21.gün canım, adetime 13-14 gün fln var ve kasıklarımda ağrı hissediyorum.. 10 gündür test yapıyorum ama hiç koyu çift çizgi görmedim ben

ay ilahi sen çok yaşa emii

henüz bişey olmamış kuzu... kaçıncı günündesin???
kuzucum bugün 21. günüm ve adetime 13-14 gün fln kaldı, hala koyu çizgi olmadı

vayyy güzel olmuşşş, eşine hemen haber verseydin psiko erkek çıkmadı diye, adam rahat etsin

Son düzenleme:

valla içine doğanlar gerçekleşiyor bebişim. sen şaka yaparken de dikkatli ol bence

kızlar bugün yumurta takibine gittim sol tarafaımda 20 mm yumurtam vvrmış çatlama iğnesi oldum inş bu ay tutar dua edin bana çok heveslendim

hayırlısıyla tutar inşallah canım

sen gittin mi doktora gidiyomusun yani doktorun bişey demiyo dimi benimki olacak diyo sadece ama ben bu ay gitmicem ovüyle takip edicem sadece

gittim 3.gün alttan baktı kan testime de baktı herşeyim normalmiş. eşimde de bir sıkıntı yok çok şükür ama olmuyor işte... şu kışı bir atlatalım da iyice tetkiklerimi yaptırmak istiyorum

kürtajdan sonra adet olmadın dimi sen???

yaa bacımm inşşş duan kabul olurr bna niye igne vermediler de hap verdiler ki bunlar yumurtamı ki sag 23*25*21 saf

bilmiyorum canım valla sende 6 yumurta gelişmiş maşşlhh klomen mi kullandın ben günde 5 doz 2buçuk kutu klomen kullandım tek yumurtam büyüdü oda 2o mm çatlama iğnesini herdoktor kullanmıyor sebebini bnde bilmiyorm

sağol canım inş inşLLh inşallah aminnnn

ocakta buluşma canım ayarlayın gününü bence 11 ocak olsun ama tabi coğunluk ne derse o uyarım ben size psiko sen ben dilketin nefesal şimdilik bunlar geliyo sanırım konuşacak çok şey var kızlarrrrrr bu arada sizede afiyet olsun kızlar ne heyecanlı bişey dimi ilk buluşma gibi hahahaaaa

Insallah olur canim bu sefer, bebisin gelir

nisan-mayısa kadar bekleyeceğiz ondan sonra sıvıyacağız kolları inşallah

Insallah o kadar beklemezsin cnm yaa.

Ohh ne guzell.bidahakine bizde katiliriz insallah.
Bi de canli goruselim

Canim sonuclarina baktimbtelde cok karmasik gozukuyodu.ref.degerleri arasindaysa problem yoktur.
Yasin dolayisiyla asilama demistir doktorun.olsun biranoncede hayirlisiyla .sen sonuclarla kafayi kurcalama

bacım hiç klomen kulanmadım bu gün verdr dr bu gün baslıcam hap verdi 5 gün 1 tane hap icecem igne falan yok :44:

testi umarım laboquik almışındır diğerleri yanıltıyo çünkü labaquik şıp diye biliyo valla nokta atışı ben geçen ay yanlışlıkla başka marka almışım ay nasıl pişman oldum tam net çizgiler göremedim doktora gitmiştim de Allahtan o dedi çatlamış diye şimdi aldım labaquik marka kafam rahat valla yarın çatlar bence canım sen tetikte ol

canım değer aralığı yok mu ona göre baksan. bu şekil anlaşışmıyor

hoşgeldin nasıl geçti görüşmen

bacımm bacımm nedemk istedigini anlamadımm kii kafm çok karışık .k bakma balımm sen ayrı mı olsun sayılar diyosun ?? bn mi anlamadım nee :44:

hemen cıkışta eşimi aradım gel kurtar beni böbreğimi aldılar cok kanamam var dedim hahhahaha

tamam kızlar bana uyar.. ben şimdi bişeyler atıştırıp okula gidicem öpüyorum sizleri kocaman..

kürtajdan sonra adet olmadın dimi sen???
oldum canım, kürtajdan sonra 3 kez adet oldum ben. Eskiden adetlerim 30 günde bir olurdu, kürtajdan sonra 33-35 günde bir olmaya başladı doktor normal dedi ama bana artık pek de nomal gelmemeye başladı bu durum..

kıslarr niye kimse bişi sölemiyoo
canım anlayamadığım için yorum yapmak istemedim ben

Minikbebişim doğumgünün mü bugün, kutlu ve mutlu olsun inşallah, bebeğinle ve eşinle birlikte çok güzel yaşlar yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…