Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bacım hiç klomen kulanmadım bu gün verdr dr bu gün baslıcam hap verdi 5 gün 1 tane hap icecem igne falan yok :44:

canım onlar yumoş değil sen daha 15 inde adet oldun zaten bugün 3.günün bugün yumoşlar büyümeye başlıyo klomen vermiş sana doktor büyümesi için fsh ile lh değerin düşük olduğu için iğne vermemiş ama iğnede vermesi lazımdı nasıl aşılama bu ben anlamadım bi de ilk defa gittin pat aşılama yapıcaz mı dedi sana ilginç ama çatlatma iğnesi olmadan aşılama olmazki aşılama günü yumurtaların ya çatlamamış olursa şaşırdım bende bilemedim

bacımm tmm sonuçlara takılmayım saolun ama kafama bu klomen takıldı bna niye ignedeilde hap verdiler ki biliyomusun?? :44:

evet canım laboquick aldım testleri, kaliteli geldi bana da ama sorun bende sanırım
bi sabah yaptım, bide akşam yapayım bakalım bugün, ne olacak..

hemen cıkışta eşimi aradım gel kurtar beni böbreğimi aldılar cok kanamam var dedim hahhahaha

tamam kızlar bana uyar.. ben şimdi bişeyler atıştırıp okula gidicem öpüyorum sizleri kocaman..
hahahahaha

yaww vlla bnde bişi anlamadım ki acaba yarın yine mi gitsem ki kafam cok karıştıı

en geç 35 günde bir oluyorsan bugün ya da yarın yumurtlaman lazım canım ama çizgin hala silik... başka bir doktora daha sor istersen. ne zaman düzelecekmiş peki dedi mi doktorun??

Bugün çok yoğundum gelemedim kızlar yaa, ne var ne yok, yeni haberler var mı?
Bu arada bu benim son 3 günlük ovu testim...
Nolmuş sizce :26:Eki Görüntüle 899137
canım adet oldun mu sen kürtajdan sonra

nisan-mayısa kadar bekleyeceğiz ondan sonra sıvıyacağız kolları inşallah
tmm kuzucum inşallah ozaman gerek kalmayacak...

artık ne yaptıysam direk kız kendini kuaföre attııı

tmm canım ayarlayalımmmm

minikbebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm nice hayırlı uzun yıllara bebişnle esnle neseli mutlu yılar dilerim bacımmmm

kimsecikler bana cvp vermiycek mi

ne dedinki sen???

kızz bacımmm ben diyom kii kafm karışık sende bişi diyonn ayy özürr vlla kafayı yedim ben yaa bna niye cat mı patmı ignesi vermediler kii :44:

canım daha yumurta takibindesin. çatlatma iğnesini yumurtan kendiliğinden çatlamazsa veriyorlar diye biliyorum ben. yumyumların büyüsün bi o zaman ihtiyaç varsa verir doktor. aşılama dediği odur belki

Son düzenleme:
bacımm tmm sonuçlara takılmayım saolun ama kafama bu klomen takıldı bna niye ignedeilde hap verdiler ki biliyomusun?? :44:
Canim simdi klomen ile yumurtalari uyarip buyutecekler.asilamada bikac yumurta olussun diye sans artsin diye yumurta buyutucu ilav veriyolar.Sonra doktor seni belli araliklarla cagiriyo yumurtalarin gelisimini kontrol ediyo.yeterli buyukluge ulasinca da catlatma ignesi vericektir ve asilamaya gecicektir.Asilamada islem bu.Sen suan hapla basladin

şimdi hsg de sorunlar herşey çık mıyomu yani bu laporoskopisi ne için hsg den sonra mı yapılıyo cnm:26::26:

şimdi hsg de sorunlar herşey çık mıyomu yani bu laporoskopisi ne için hsg den sonra mı yapılıyo cnm:26::26:

bilmediğim yerden geldi azönce invoice bahsetti sanırım. laporoskopide yapışıklığın olup olmadığına bakılıyormuş galiba.hsgde de tüplere. of bu ne ya.tek bir makine yapsalar da hepsine baksa kurtulsak bir seferde valla

ohhhhhhhhhhhhhhhh şükürr anladımm kıslarr ALLAH ne muradınız varsa versin inşşşş cokk sagolunn RABBİM bebişlerinizi kucagına beşiginize omuzunuza memenizi emzirmeye nasip eder inşşşşşşşşşşşşşşşş

en geç 35 günde bir oluyorsan bugün ya da yarın yumurtlaman lazım canım ama çizgin hala silik... başka bir doktora daha sor istersen. ne zaman düzelecekmiş peki dedi mi doktorun??
bilmiyorum canım, normal ama 35 günü aşmasın yeter ki dedi.. bak bu da yeni 5 dk önce yaptım..

canım adet oldun mu sen kürtajdan sonra

tmm kuzucum inşallah ozaman gerek kalmayacak...

artık ne yaptıysam direk kız kendini kuaföre attııı

tmm canım ayarlayalımmmm
evet canım kürtajdan sonra 3 adet oldum ben...

minik bebişim canım arkadaşım güzel kalpli annişim benim iyiki doğdun iyiki bebişinle nice mutlu seneler geçirirsiniz inşallah seni çok sewiyorum btanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…