- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
bacım hiç klomen kulanmadım bu gün verdr dr bu gün baslıcam hap verdi 5 gün 1 tane hap icecem igne falan yok :44:
bacımm bacımm nedemk istedigini anlamadımm kii kafm çok karışık .k bakma balımm sen ayrı mı olsun sayılar diyosun ?? bn mi anlamadım nee :44:
Insallah olur canim bu sefer, bebisin gelir
Insallah o kadar beklemezsin cnm yaa.
Ohh ne guzell.bidahakine bizde katiliriz insallah.
Bi de canli goruselim
Canim sonuclarina baktimbtelde cok karmasik gozukuyodu.ref.degerleri arasindaysa problem yoktur.
Yasin dolayisiyla asilama demistir doktorun.olsun biranoncede hayirlisiyla .sen sonuclarla kafayi kurcalama
evet canım laboquick aldım testleri, kaliteli geldi bana da ama sorun bende sanırımtesti umarım laboquik almışındır diğerleri yanıltıyo çünkü labaquik şıp diye biliyo valla nokta atışı ben geçen ay yanlışlıkla başka marka almışım ay nasıl pişman oldum tam net çizgiler göremedim doktora gitmiştim de Allahtan o dedi çatlamış diye şimdi aldım labaquik marka kafam rahat valla yarın çatlar bence canım sen tetikte ol
hemen cıkışta eşimi aradım gel kurtar beni böbreğimi aldılar cok kanamam var dedim hahhahaha
tamam kızlar bana uyar.. ben şimdi bişeyler atıştırıp okula gidicem öpüyorum sizleri kocaman..
canım onlar yumoş değil sen daha 15 inde adet oldun zaten bugün 3.günün bugün yumoşlar büyümeye başlıyo klomen vermiş sana doktor büyümesi için fsh ile lh değerin düşük olduğu için iğne vermemiş ama iğnede vermesi lazımdı nasıl aşılama bu ben anlamadım bi de ilk defa gittin pat aşılama yapıcaz mı dedi sana ilginç ama çatlatma iğnesi olmadan aşılama olmazki aşılama günü yumurtaların ya çatlamamış olursa şaşırdım bende bilemedim
referans aralığın yok mu yavru ona baksana :34
kızz bacımmm ben diyom kii kafm karışık sende bişi diyonn ayy özürr vlla kafayı yedim ben yaa bna niye cat mı patmı ignesi vermediler kii :44:
ben bida gönderiyom daha aralıklı inş dgru anladımm
TSH 1.83 0.34 - 5.60 µIU/mL 1.25
FSH U/L 3.5
3.85-8.78 Folikuler Faz
4.54-22.51 Ovulasyon
1.79-5.12 Luteal Faz
16.74-113.6 Postmenopoz
8.9
Prolaktin ng/mL 6.89
3.34-26.72 Menopoz Öncesi
2.74-19.64 Menopoz Sonrası
6.13
Estradiol pg/mL 135
27-122 FOLİKÜLER
95-433 OVULASYON
49-291 LUTEAL
20-40 POST MENOPOZ
54
LH U/L 1.42
2.12-10.89 FOLİKÜLER
19.18-103.03 OVÜLASYON
1.2-12.86 LUTEAL
10.87-58.64 POSTMENOPOZ
3.36
oldum canım, kürtajdan sonra 3 kez adet oldum ben. Eskiden adetlerim 30 günde bir olurdu, kürtajdan sonra 33-35 günde bir olmaya başladıdoktor normal dedi ama bana artık pek de nomal gelmemeye başladı bu durum..
canım anlayamadığım için yorum yapmak istemedim ben
Minikbebişim doğumgünün mü bugün, kutlu ve mutlu olsun inşallah, bebeğinle ve eşinle birlikte çok güzel yaşlar yaşa
canım adet oldun mu sen kürtajdan sonraBugün çok yoğundum gelemedim kızlar yaa, ne var ne yok, yeni haberler var mı?
Bu arada bu benim son 3 günlük ovu testim...
Nolmuş sizce :26:Eki Görüntüle 899137
tmm kuzucum inşallah ozaman gerek kalmayacak...nisan-mayısa kadar bekleyeceğiz ondan sonra sıvıyacağız kolları inşallah
işte kızlar topiğin ilk canlı buluşması bugün itibari ile yapıldı, darısı diğer buluşmalara..
ben 35 km yol katedip gittim buluşacagımız yere. bilhassa romantik bir mekan olmasını tercih ettim : kanatçı muhtarın yeri
neyse psiko geldi biraz mahcup biraz hınzır bir şekilde yemeklerimizi yedik, sonra bir baklavacıya gidip kahvelerimizi içtik
bunu sık sık tekrarlayalım dedik ve ayrıldık..
ben de artık nasıl dağıttıysam kendimi kuaföre zor attım kendimi saclarımı kestirip fön çektirdim
tmm canım ayarlayalımmmmocakta buluşma canım ayarlayın gününü bence 11 ocak olsun ama tabi coğunluk ne derse o uyarım ben size psiko sen ben dilketin nefesal şimdilik bunlar geliyo sanırım konuşacak çok şey var kızlarrrrrrbu arada sizede afiyet olsun kızlar ne heyecanlı bişey dimi ilk buluşma gibi hahahaaaa
kimsecikler bana cvp vermiycek mi
kızz bacımmm ben diyom kii kafm karışık sende bişi diyonn ayy özürr vlla kafayı yedim ben yaa bna niye cat mı patmı ignesi vermediler kii :44:
Canim simdi klomen ile yumurtalari uyarip buyutecekler.asilamada bikac yumurta olussun diye sans artsin diye yumurta buyutucu ilav veriyolar.Sonra doktor seni belli araliklarla cagiriyo yumurtalarin gelisimini kontrol ediyo.yeterli buyukluge ulasinca da catlatma ignesi vericektir ve asilamaya gecicektir.Asilamada islem bu.Sen suan hapla basladinbacımm tmm sonuçlara takılmayım saolun ama kafama bu klomen takıldı bna niye ignedeilde hap verdiler ki biliyomusun?? :44:
ne dedinki sen???
canım daha yumurta takibindesin. çatlatma iğnesini yumurtan kendiliğinden çatlamazsa veriyorlar diye biliyorum ben. yumyumların büyüsün bi o zaman ihtiyaç varsa verir doktor. aşılama dediği odur belki
şimdi hsg de sorunlar herşey çık mıyomu yani bu laporoskopisi ne için hsg den sonra mı yapılıyo cnm:26::26:
ne dedinki sen???
canım daha yumurta takibindesin. çatlatma iğnesini yumurtan kendiliğinden çatlamazsa veriyorlar diye biliyorum ben. yumyumların büyüsün bi o zaman ihtiyaç varsa verir doktor. aşılama dediği odur belki
Canim simdi klomen ile yumurtalari uyarip buyutecekler.asilamada bikac yumurta olussun diye sans artsin diye yumurta buyutucu ilav veriyolar.Sonra doktor seni belli araliklarla cagiriyo yumurtalarin gelisimini kontrol ediyo.yeterli buyukluge ulasinca da catlatma ignesi vericektir ve asilamaya gecicektir.Asilamada islem bu.Sen suan hapla basladin
Huhuuuuuuuuubiraz uyudum sonra kalktım yemek yaptım geldim basimin agrisi aynı duruyor yahuu
bilmiyorum canım, normal ama 35 günü aşmasın yeter ki dedi.. bak bu da yeni 5 dk önce yaptım..en geç 35 günde bir oluyorsan bugün ya da yarın yumurtlaman lazım canım ama çizgin hala silik... başka bir doktora daha sor istersen. ne zaman düzelecekmiş peki dedi mi doktorun??
evet canım kürtajdan sonra 3 adet oldum ben...canım adet oldun mu sen kürtajdan sonra
tmm kuzucum inşallah ozaman gerek kalmayacak...
artık ne yaptıysam direk kız kendini kuaföre attııı
tmm canım ayarlayalımmmm
sagol dadlummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?