Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

şimdi hsg de sorunlar herşey çık mıyomu yani bu laporoskopisi ne için hsg den sonra mı yapılıyo cnm:26::26:

Ben ortaya attim ben cevaplim bari
Hsg de gozuken supheli durumlarda yapiliyormus canim.
Veya kisinin baska gebelige engel bi durumu yoksa tanisal olarak bi problem varmi yokmu karin ici organlarda yapisiklik tuplerde yapisiklik vs. Bunu tespit etmek ve o sirada mudahele etmek amacli.yani en ileri arastirma asamalarinda tup bebege gecmeden once felan.
Siz kafaniza takmayin kizlar ya.benim cokk oldu artik bunlara gectim .
Sizinde kafanizi karistirdim kusura bakmayin

ben hsg çektirdim cnm hiç bir sorun yok dedi dr şimdi ne için yapılıyoki bu tüplerin yapişiklıği açmak için mi yapıyorlarr

hicran bebeim hoşgeldin ya bişi sorcam sana senin yum yum zamanına yakın belin ağrıyomuydu bgun aşırı belim ağrıyo benim :18::18::18::18::18:

ben hsg çektirdim cnm hiç bir sorun yok dedi dr şimdi bebiş gelmezse bu aşamayamı geçilir ki cnm :26:

bilmiyorum canım, normal ama 35 günü aşmasın yeter ki dedi.. bak bu da yeni 5 dk önce yaptım..

evet canım kürtajdan sonra 3 adet oldum ben...Eki Görüntüle 899161 Eki Görüntüle 899162

bayağı koyulaşmış canım yarına falana yumurtlarsın herhalde. sen değerlendir bugünleri

sagol dadlummmmmmm hemen sariommm

canım başörtüyü itice katlayıp alnına saracaksın tam anlatmamışım yeni ferkettim

ovvvv hemde nasil bi bel agrisi 3gun falan oluyordu canım benim kasik agrisi akinti

akıntım yok hiç canım ya acaba çatlayıncamı olucak akıntım hiç dikkat etmiyodum ben akıntıya pek akıntım olmaz benim nadiren olur dün akşam mik mik yaptık biraz oyy neyse utandım söylemicem özelden msj atarım

ooo öyle mi asilamami olcan innss tutar canım benim muayene oldun mu sali gunu asilama icin erken canim sali gunu yumurtani ölçmek için cagirmistir

ee bu gün alltan baktılar ultrasyona soktular
sag 23*25*21 saf
sol 27*29*20 3 af dediler bunlar ne ozaman :44: offf hicaranım offf

sali gunu 10. Gunun oluyor canim yumurtalarin olculur buyuduyse o gun iğne verilir buyumediyse iki gün daha beklenir yine ölçüm yapılır belli bi saat verir dr o saatte catlatma igneni yapar 36saat sonra asilaman gerceklesir ins

anladımm balımm ne olurr dua et emi sennin duan tutar bacımmm yigenime kardes gelir inşşş bu ay sanki umudum var gibi RABBİM iyisini bilirde ne bileyim içim kıpır kıpırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…