- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Huhuuuuuuuuubiraz uyudum sonra kalktım yemek yaptım geldim basimin agrisi aynı duruyor yahuu
dr ne dedi sana canim
şimdi hsg de sorunlar herşey çık mıyomu yani bu laporoskopisi ne için hsg den sonra mı yapılıyo cnm:26::26:
bilmediğim yerden geldiazönce invoice bahsetti sanırım. laporoskopide yapışıklığın olup olmadığına bakılıyormuş galiba.hsgde de tüplere. of bu ne ya.tek bir makine yapsalar da hepsine baksa kurtulsak bir seferde valla
dr ne dedi sana canim
ovvvv hemde nasil bi bel agrisi 3gun falan oluyordu canım benim kasik agrisi akinti
Ben ortaya attim ben cevaplim bari
Hsg de gozuken supheli durumlarda yapiliyormus canim.
Veya kisinin baska gebelige engel bi durumu yoksa tanisal olarak bi problem varmi yokmu karin ici organlarda yapisiklik tuplerde yapisiklik vs. Bunu tespit etmek ve o sirada mudahele etmek amacli.yani en ileri arastirma asamalarinda tup bebege gecmeden once felan.
Siz kafaniza takmayin kizlar ya.benim cokk oldu artik bunlara gectim .
Sizinde kafanizi karistirdim kusura bakmayin
bilmiyorum canım, normal ama 35 günü aşmasın yeter ki dedi.. bak bu da yeni 5 dk önce yaptım..
evet canım kürtajdan sonra 3 adet oldum ben...Eki Görüntüle 899161 Eki Görüntüle 899162
sagol dadlummmmmmmhemen sariommm
ooo öyle mi asilamami olcan innss tutar canım benim muayene oldun mu sali gunu asilama icin erken canim sali gunu yumurtani ölçmek için cagirmistir
ovvvv hemde nasil bi bel agrisi 3gun falan oluyordu canım benim kasik agrisi akinti
anladim ben seni kuzummm sıkı sıkı sardim kafayiii
ooo öyle mi asilamami olcan innss tutar canım benim muayene oldun mu sali gunu asilama icin erken canim sali gunu yumurtani ölçmek için cagirmistir
ben çıkıyorum sonra yine gelirim canlar
bugun adetinin 3. Gunu değil mi canim senin su an senin yumurtaligindaki yumurta rezervine baktilar o rakamlara takılma sen
bugun adetinin 3. Gunu değil mi canim senin su an senin yumurtaligindaki yumurta rezervine baktilar o rakamlara takılma sen
sali gunu 10. Gunun oluyor canim yumurtalarin olculur buyuduyse o gun iğne verilir buyumediyse iki gün daha beklenir yine ölçüm yapılır belli bi saat verir dr o saatte catlatma igneni yapar 36saat sonra asilaman gerceklesir ins
sali gunu 10. Gunun oluyor canim yumurtalarin olculur buyuduyse o gun iğne verilir buyumediyse iki gün daha beklenir yine ölçüm yapılır belli bi saat verir dr o saatte catlatma igneni yapar 36saat sonra asilaman gerceklesir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?