Aynen bende oyleyim cnm.Bakalim her doktor istiyormu , herkese uygulanabiliyomu orasini bilmiyorum.Doktora gidince ogrencezben hsg çektirdim cnm hiç bir sorun yok dedi dr şimdi bebiş gelmezse bu aşamayamı geçilir ki cnm:26:
dua etmem mi benim bende geçim bu yollardan ....umudun hep olsun canım ama asilama sansi çok düşük biliosun dimi benim aşılamadan sonra hic umudum yoktu regl olmayı bekledim dr test yaptır dedi yaptırdım sonra regl olunca yerden yere vurdum kendimi içten içe öyle bi umut baglamisim kii kac gun agladim innss inss senin böyle olmaz
iyi aksamlarr canimmm
Aynen bende oyleyim cnm.Bakalim her doktor istiyormu , herkese uygulanabiliyomu orasini bilmiyorum.Doktora gidince ogrencez
sende mi gidiyorsun ablamm iyi aksamlar
dua etmem mi benim bende geçim bu yollardan ....umudun hep olsun canım ama asilama sansi çok düşük biliosun dimi benim aşılamadan sonra hic umudum yoktu regl olmayı bekledim dr test yaptır dedi yaptırdım sonra regl olunca yerden yere vurdum kendimi içten içe öyle bi umut baglamisim kii kac gun agladim innss inss senin böyle olmaz
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinizeee
Iyi aksamlar canimmm.bende cikiyorummben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinizeee
Gorusmek uzere canimgörüşmek üzere inşallah...
ne zaman gideceksin cnm :26:
iyi aksamlarr canimmm
kan testini yaptirdigimi ve negatif sonuç aldigimi hastanenim ortasinda ogrensem inme iner kalirdim öyle galiba ben bekledim iste... Nasip bakalım
iyi aksamlar canim byeeee
nasıl yani hemen bi kere gittin aşılama mı dedi Allah Allah yaştan dolayımı acaba? hormonlarda bi acaiplik gözükmüyo fsh lh neden düşük onu anlamadım benim fsh 4,85 lh de 4,70 falandı galiba öyle hatırlıyorum seninkiler bayağı düşük yüksek olması daha kötü biliyorum da düşük olması nasıl bişey onu bilmiyorum canım ama 6 nın altında olması çok iyi diye okumuştum bi yerde prolaktin de iyi estradiol biraz yüksek galiba benim 55 di.
kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum
iyi aksamlar canimm
minikbebişim doğum günün kutlu olsun
tüm dertlerin, tasaların, üzüntülerin eski yaşında kalır;
bebişinle sağlıklı,huzurlu,mutlu nice yaşlara inşallah
MAŞŞALAHH kocamaN olmuşş bakkala ekmege gönder anne beni diyoo bide top alcakmışşvlla cok büyümüş ALLAH nazardn saklasınnn
valla içine doğanlar gerçekleşiyor bebişim. sen şaka yaparken de dikkatli ol bence
hayırlısıyla tutar inşallah canım
gittim 3.gün alttan baktı kan testime de baktı herşeyim normalmiş. eşimde de bir sıkıntı yok çok şükür ama olmuyor işte... şu kışı bir atlatalım da iyice tetkiklerimi yaptırmak istiyorum
oldum canım, kürtajdan sonra 3 kez adet oldum ben. Eskiden adetlerim 30 günde bir olurdu, kürtajdan sonra 33-35 günde bir olmaya başladıdoktor normal dedi ama bana artık pek de nomal gelmemeye başladı bu durum..
canım anlayamadığım için yorum yapmak istemedim ben
Minikbebişim doğumgünün mü bugün, kutlu ve mutlu olsun inşallah, bebeğinle ve eşinle birlikte çok güzel yaşlar yaşa
minikbebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm nice hayırlı uzun yıllara bebişnle esnle neseli mutlu yılar dilerim bacımmmm
minik bebişim canım arkadaşım güzel kalpli annişim benim iyiki doğdun iyiki bebişinle nice mutlu seneler geçirirsiniz inşallah seni çok sewiyorum btanemmm
kan testini yaptirdigimi ve negatif sonuç aldigimi hastanenim ortasinda ogrensem inme iner kalirdim öyle galiba ben bekledim iste... Nasip bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?