Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dua etmem mi benim bende geçim bu yollardan ....umudun hep olsun canım ama asilama sansi çok düşük biliosun dimi benim aşılamadan sonra hic umudum yoktu regl olmayı bekledim dr test yaptır dedi yaptırdım sonra regl olunca yerden yere vurdum kendimi içten içe öyle bi umut baglamisim kii kac gun agladim innss inss senin böyle olmaz

ahh kuızumm ahhh hersey nasipp inşş hani hsg cektirdim yaa belki sansım daha coktur diye ne bileyim işte öylee peki haklısın galiba herseye hazrlamk lazım kendimi ALLAH büyüktürr bende senin gibi test yapınca cok kötü olurum galibaa

prolaktin düşük tsh bu değerlerin arasında olması gerekiyor benimki düşük olduğu için ilacın dozunu arttırdı ben guatrdan ameliyat oldum levetiron kullanıyorum eğer düşük olursa hamile kalınmıyormuş kalsanda bebek sendeki tiroid hormanlarını alıyormuş sana bişey kalmaz diyor doktorum

minikbebişim doğum günün kutlu olsun

tüm dertlerin, tasaların, üzüntülerin eski yaşında kalır;

bebişinle sağlıklı,huzurlu,mutlu nice yaşlara inşallah

cnmcımmmmmm çok teşekkür ederim. hep birlikte inşallahhhhhh

MAŞŞALAHH kocamaN olmuşş bakkala ekmege gönder anne beni diyoo bide top alcakmışş vlla cok büyümüş ALLAH nazardn saklasınnn

:))) eee büyüyo teyzesi cinsiyetini de öğrensek iyiydi :) artık top mu alacak yoksa bebek mi görecez :)

yok yok cnm cesaret edemez öyle bişeye :)

Deryacımmmmmm çok teşekkür ederim bi dahaki yıl bebişlerimizle kutlarız inşallahhhhhh

minikbebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm nice hayırlı uzun yıllara bebişnle esnle neseli mutlu yılar dilerim bacımmmm

cnmmmmmmm çiçegimmmmmmm iyi ki varsın amin inşallahhhhhh bebişimmm

minik bebişim canım arkadaşım güzel kalpli annişim benim iyiki doğdun iyiki bebişinle nice mutlu seneler geçirirsiniz inşallah seni çok sewiyorum btanemmm

Dilekcim cnm benim öpüyorum çok, çok çok teşekkür ederim seneye minişlerimiz kucaklarımızda kutlayacaz ona göre

kızlar güvenilir erken gebelik testi markası bilen ,kullanan,memnun olan var mı ...almak istiyorum da

kan testini yaptirdigimi ve negatif sonuç aldigimi hastanenim ortasinda ogrensem inme iner kalirdim öyle galiba ben bekledim iste... Nasip bakalım

anneme tlf actım p.tesi gelcek boşamı cagrdım şimdi kadıncagızı benn sen byle anlttıkca kötü oluyom benn ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM yardım ettt hepmize inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…