Ac tok farketmiyomus canim bnde cumartesi gitcemm. Yarin gelince bebisini anlat bize
Kiz deme oyle gelirim bak... istanbulda bulusun ben oraya gelirim bu yaz yada yozgata.. hahha..
hg ablaaaaa naslsın nasl gdyo asıılma olckmssn ınş tutar ablm ya bnde bu ay adet oluyum yne doktor yolu gzukyo yne asılma
Ac tok farketmiyomus canim bnde cumartesi gitcemm. Yarin gelince bebisini anlat bize
cnm fark etmiyor aç ya da tok. ama 1 tane çikolata yiyip git ki bebek hareketli olsun.
elammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hgg bacımm
elamm inş da ne bileyim asılma olan siteleri gezdim ümidim kalmadıbna asılmananı tam anlatrmısın bna kolemn hap verdi 5 gün iç 2 gün içme salı günü ssat 9 gel dedi esinlemi gitin o gün mü hemn yapılyo yoksa sonramı balımm ? bna herseyi anlatrmısın bilgim olsun annemi boşa mı cagrdım acabA ben :44:
illa ki öyledir. ama ben şuna inanıyorum karşındaki insanla ne kadar çok ortak özelliğin varsa o kadar hoş oluyo sohbet. bazı karakterler daha yakın birbirine burda, nitekim onların diyalogu daha güçlü diğerlerine nazaran. psipsiko gerçekten de başkadır ama, hep destek tam destektir. eşimle tartıştığım gün tüm gün boyunca yokladı beni nasılsın iyi misin diye. gerçekten iyi niyetli bi kız belli. senin de her konuda bilgili olman, araştırmacı yönün hoşuma gidiyo.
abla senn bgun adetn 3 gunuyse 5 gun ıcıp 2 gun ıcmeyp ertesı gun doktora gtmn gerekyo sen annenı bosuna cagrmssn cunku hap kullndgn ıcn yumurtalrın byumus mu dye bakcak eger byumedyse hc ılc kullnma 3 gun snra gel dcek gttgnde ıstenlen byukluge geldyse sana ılac ve ıgne yazck sugun ıgne vurun su gun esınle brlkte gel dcek yanı salı gunu gttgnde asılma olmcaksın sabah 9da ultrasnla bakck byudumu dye ... bn asılma oldgum gun esımle sabah 9 da gttk sperm verdk 11 de sonuc cktı 11.30da hsg cekılen blogun ust katında asılmm oldu
abla senn bgun adetn 3 gunuyse 5 gun ıcıp 2 gun ıcmeyp ertesı gun doktora gtmn gerekyo sen annenı bosuna cagrmssn cunku hap kullndgn ıcn yumurtalrın byumus mu dye bakcak eger byumedyse hc ılc kullnma 3 gun snra gel dcek gttgnde ıstenlen byukluge geldyse sana ılac ve ıgne yazck sugun ıgne vurun su gun esınle brlkte gel dcek yanı salı gunu gttgnde asılma olmcaksın sabah 9da ultrasnla bakck byudumu dye ... bn asılma oldgum gun esımle sabah 9 da gttk sperm verdk 11 de sonuc cktı 11.30da hsg cekılen blogun ust katında asılmm oldu
ben kaçıyorum kızlar iyi geceler
elamm k.bakma basını agrıtıyom bişi daha sorcam ilşki yasakmı??
ask olsun abla sor tabı ılışkı yasak degl asılama yapıldgı gun saten ılşkı olmıuş oluyo ertesı gun yapmcaksın obur gun yapcksın yanı gun asırı salı gunude asılma degl yumurtalarına bakılck annenıde gagrma abla doktor sadce asılma oldgu gun yatp dnlenn dyo snra norml yasantıya donun dıyo
elamm asılama olunca 1 ay dinlendiriyomuşsun rahimi sen 1 ay bekledin mi? :44:
Eki Görüntüle 899667
Kızlar testıme bakarmısınız test bozuk olsada T kısmında pembe boya yayılırmı sızce ??
elamm satlerdir bu sayfayı okuyom
http://www.kadinlarkulubu.com/asila...1509-asilama-yolunda-tecrubelerimiz-2307.html cok kişi 2. asılamada hamile kalmışdemk oluyo ki ben bu asılamayı boşa olcam nasip artık RABBİM bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?