Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hg ablaaaaa naslsın nasl gdyo asıılma olckmssn ınş tutar ablm ya bnde bu ay adet oluyum yne doktor yolu gzukyo yne asılma

elamm inş da ne bileyim asılma olan siteleri gezdim ümidim kalmadı bna asılmananı tam anlatrmısın bna kolemn hap verdi 5 gün iç 2 gün içme salı günü ssat 9 gel dedi esinlemi gitin o gün mü hemn yapılyo yoksa sonramı balımm ? bna herseyi anlatrmısın bilgim olsun annemi boşa mı cagrdım acabA ben :44:

Ac tok farketmiyomus canim bnde cumartesi gitcemm. Yarin gelince bebisini anlat bize

cnm fark etmiyor aç ya da tok. ama 1 tane çikolata yiyip git ki bebek hareketli olsun.

Ay saolun kızlar ac gitseydim artık n halde olurdum :) bu arada 3 gun once bebisimi gördüm masallah baya büyümüş :))) ayakları kolları hareketlerini gorduk basini kasiyordu 1 ay once sadece minicik kalbi vardi yine cok duygulandim yarin inşallah tekrar gorucem kızlar dua edin nolur sonuclarim temiz çıksın

elammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hgg bacımm

abla senn bgun adetn 3 gunuyse 5 gun ıcıp 2 gun ıcmeyp ertesı gun doktora gtmn gerekyo sen annenı bosuna cagrmssn cunku hap kullndgn ıcn yumurtalrın byumus mu dye bakcak eger byumedyse hc ılc kullnma 3 gun snra gel dcek gttgnde ıstenlen byukluge geldyse sana ılac ve ıgne yazck sugun ıgne vurun su gun esınle brlkte gel dcek yanı salı gunu gttgnde asılma olmcaksın sabah 9da ultrasnla bakck byudumu dye ... bn asılma oldgum gun esımle sabah 9 da gttk sperm verdk 11 de sonuc cktı 11.30da hsg cekılen blogun ust katında asılmm oldu

dunyanın en guzel annesı cnm bnm ıyıkı dogdun ıykı varsn cnm ıykı bzm arkdsmzsn senıııı cokkkk sevyorum allhm bebegnle kutladgn zmnlarıda gormk nasp etsn

oyyyyyyyyyyyyy içime nasl bi su serptinn biliyonmuu elammmmmmmmmmmmmmmmmmmm tam da dediklerin gibi oldu adetin 3. günü gittim ultrasyona girdim hap verdi 5 gün kuln 2 gün içme gel dedi . tmm kafmda ne kadr soru varsa sayende kalktı gerci kıslarda cok yardımcı oldular ALLAH razı olsun ama biz seninle aynı hst gidiyoz yaa daha iyi oluyo bide drum rona özel
sayende bacımm hersey sayndeee ALLAH senden razı olsunn RABBİMM göbüşünü kucagını doldursun inşşşşşşşş

elamm k.bakma basını agrıtıyom bişi daha sorcam ilşki yasakmı??

elamm k.bakma basını agrıtıyom bişi daha sorcam ilşki yasakmı??

ask olsun abla sor tabı ılışkı yasak degl asılama yapıldgı gun saten ılşkı olmıuş oluyo ertesı gun yapmcaksın obur gun yapcksın yanı gun asırı salı gunude asılma degl yumurtalarına bakılck annenıde gagrma abla doktor sadce asılma oldgu gun yatp dnlenn dyo snra norml yasantıya donun dıyo

canımsınn vllaaa bacım cok acıyomuu agrın çok oluyomu :18::18ff off kadın olmktan yoruldumm

elamm asılama olunca 1 ay dinlendiriyomuşsun rahimi sen 1 ay bekledin mi? :44:

elamm asılama olunca 1 ay dinlendiriyomuşsun rahimi sen 1 ay bekledin mi? :44:

yok abla asılmadan snra adet olursan bda gel ddı rana hanm benı bul ddı ama bn bu ay gtmedm 29nda adet olunca gtcem ama blmyodum bole bseyı senden duydum . acımyo abla hmn sanıyelık spekulum takıyo snra pıpet gbı bseyle gonderyo 5 dk ka yatryo senı snra bska kısı oluyo asılma

neyse abla umarm yardmcı olmusumdr uykm geldı bnmkı cagryo cokkkk optum kndne ıyı bkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…