- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
neyse abla umarm yardmcı olmusumdr uykm geldı bnmkı cagryo cokkkk optum kndne ıyı bkk
abla onları okuma bosver kalbnı ferah tut belkı tutar bnmde 2. asılmm onmuzdekı ayy:18:
dunyanın en guzel annesı cnm bnm ıyıkı dogdun ıykı varsn cnm ıykı bzm arkdsmzsn senıııı cokkkk sevyorum allhm bebegnle kutladgn zmnlarıda gormk nasp etsn
Eki Görüntüle 899667
Kızlar testıme bakarmısınız test bozuk olsada T kısmında pembe boya yayılırmı sızce ??
elaaaammmmmm cnm arkadaşım çok teşekkür ederim, seneye de bebeklerimizle kutlarız inşallahhh, ben de seni çok seviyorum kuzucummmmm...ama arada gel topiğe özletiyosun kendini...
cnm benim de yayılmıştı boya böyle. silik de olsa çizgi var mıydı? bebe-time mı bunun markası?
herkese günaydın harika bir gun olsun
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...
elaaaammmmmm cnm arkadaşım çok teşekkür ederim, seneye de bebeklerimizle kutlarız inşallahhh, ben de seni çok seviyorum kuzucummmmm...ama arada gel topiğe özletiyosun kendini...
cnm benim de yayılmıştı boya böyle. silik de olsa çizgi var mıydı? bebe-time mı bunun markası?
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...[/QUOTE
günaydııııııııınn günümüz mutlu musmutlu geçsin inş :))))
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...[/QUOTE
ohh be sonunda geldiniz sizi bekliyodum :) inşallahhhhhhh...
günaydın kızlaarr
günaydın cnm
günaydınnnn canlarım, sizi bekliyodum yaa benim uykum bitti erkenden :) ben iyiyim siz nasılsınız?
Gunaydinnn bende geldimmm
Evim sabah sabah berbat komur kokuyo,soba yaksam bu kadar kokmazdi herhalde yaaa basim agridi:120::120::120::120:
günaydın canım bence evi havalandırki bas ağrısı geçsin artmasın
ay bendede bugun bir negatiflik yorgunlukla başladım acep neşem nasıl gelir nereye gittiginide soylemediki saygısız bu neşem yaa
orta sekerli diyim ben detaya girmim sen nasılsın
günaydınnnn canlarım, sizi bekliyodum yaa benim uykum bitti erkenden :) ben iyiyim siz nasılsınız?
Gunaydinnn bende geldimmm
Evim sabah sabah berbat komur kokuyo,soba yaksam bu kadar kokmazdi herhalde yaaa basim agridi:120::120::120::120:
nasılsınızzzzz...
canım orta sekerli diyim anlatmim yani
senin keyifler nasıl
bu arada ben kayınvalideme isim taktım kaynanatör (evin terminatörü gibi)
nasılsınızzzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?