Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dunyanın en guzel annesı cnm bnm ıyıkı dogdun ıykı varsn cnm ıykı bzm arkdsmzsn senıııı cokkkk sevyorum allhm bebegnle kutladgn zmnlarıda gormk nasp etsn

elaaaammmmmm cnm arkadaşım çok teşekkür ederim, seneye de bebeklerimizle kutlarız inşallahhh, ben de seni çok seviyorum kuzucummmmm...ama arada gel topiğe özletiyosun kendini...

Eki Görüntüle 899667

Kızlar testıme bakarmısınız test bozuk olsada T kısmında pembe boya yayılırmı sızce ??

cnm benim de yayılmıştı boya böyle. silik de olsa çizgi var mıydı? bebe-time mı bunun markası?

herkese günaydın harika bir gun olsun

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...

herkese günaydın harika bir gun olsun

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...[/QUOTE

günaydııııııııınn günümüz mutlu musmutlu geçsin inş :))))

Gunaydinnn bende geldimmm

Evim sabah sabah berbat komur kokuyo,soba yaksam bu kadar kokmazdi herhalde yaaa basim agridi:120::120::120::120:

Evim sabah sabah berbat komur kokuyo,soba yaksam bu kadar kokmazdi herhalde yaaa basim agridi:120::120::120::120:

günaydın canım bence evi havalandırki bas ağrısı geçsin artmasın
ay bendede bugun bir negatiflik yorgunlukla başladım acep neşem nasıl gelir nereye gittiginide soylemediki saygısız bu neşem yaa

günaydın canım bence evi havalandırki bas ağrısı geçsin artmasın
ay bendede bugun bir negatiflik yorgunlukla başladım acep neşem nasıl gelir nereye gittiginide soylemediki saygısız bu neşem yaa

Eminim disarisi evden daha berbat durumdadir. Peteklerden mi geliyo anlamadimki. Bnde bu yuzden gergin keyifsiz basladim gune. Biraz daha mi uyusak ki

orta sekerli diyim ben detaya girmim sen nasılsın

günaydınnnn canlarım, sizi bekliyodum yaa benim uykum bitti erkenden :) ben iyiyim siz nasılsınız?

günaydııııııııınn günümüz mutlu musmutlu geçsin inş :))))

nasılsınızzzzz...

günaydın tatlışlar...güzel bi gün diliyorum hepinize...

kızlar toparlanın kendinize gelin..
evinizi havalandırın, perdeleri açın.. bugün yağmur yok hava pırıl pırıl..

minikbebişim
akşam yemege gittik dedin, hediye almış mı eşin?
benimki hediye konusunda tam bir öküzdür, hep son gün, pahalı ama benim zevkime uygun olmayan bir sey alır getirir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…