Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

minikbebişim
akşam yemege gittik dedin, hediye almış mı eşin?
benimki hediye konusunda tam bir öküzdür, hep son gün, pahalı ama benim zevkime uygun olmayan bir sey alır getirir..

:))) güldürdün beni yaaa. benimki de öyle klasik takı kıyafet falan almaz. dün de bebek fonu açtırıp 'ilk hediye annesinden diyip iyi bi rakam yatırmış' :) yani o da kocalıktan babalığa terfi etti anlayacağın :)

minikbebişim
akşam yemege gittik dedin, hediye almış mı eşin?
benimki hediye konusunda tam bir öküzdür, hep son gün, pahalı ama benim zevkime uygun olmayan bir sey alır getirir..

olsun yahu alıyormu alıyor sen o kısma bak aaa güzelmiş de sonra kendi istediginide ekle ustune

hanımlar bugün dua günümüz...herkes akşama 4 e kadar okuyabildiklerini okusun bana özelde atsın...bi de okuduğunuz duaları suya üfleyin ve için...rabbim şifa versin dualar hürmetine....yeni gelenlere de iletirseniz ben burada olamam belki onlarda faydalansın...

salavat mı çeksek yoksa ayetel kürsi mi okusak, herkes 10'ar tane okusa bir sürü olur.

salavat mı çeksek yoksa ayetel kürsi mi okusak, herkes 10'ar tane okusa bir sürü olur.

canım benim listemi yazayım :
200 selavat
200 sübhanallahi ve bi hamdihi
20 ayetel kürsi
ya selam...........
ya bari.......... bu üç ismi azam düşmanın şerrrinden korunmak ve işte başarı için...
ya kahhar.........

kızlar dünden beri aşırı sosyalleşiyorum, dün psikoyla buluştum bugün de bir arkadasım gelecek maltepe tarafından, onu cevahirin ordan almaya gidiyorum.
gün içinde yazamam ayıp olur kıza, zaten bekar, öyle bebiş işleriyle haşır neşir olamadı daha

öpüyorum sizlerii

ben de çekeyim cnm bunları o zaman. ben de şimdi başlayayım, bugün evde olmayacam. çıkmadan yazarım çektiklerimi.

ayy bende okumak istiyorum ama damlada olsa lekem geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…