- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
minikbebişim
akşam yemege gittik dedin, hediye almış mı eşin?
benimki hediye konusunda tam bir öküzdür, hep son gün, pahalı ama benim zevkime uygun olmayan bir sey alır getirir..
minikbebişim
akşam yemege gittik dedin, hediye almış mı eşin?
benimki hediye konusunda tam bir öküzdür, hep son gün, pahalı ama benim zevkime uygun olmayan bir sey alır getirir..
selamlar, günaydın kısçeler nasılsınız
hanımlar bugün dua günümüz...herkes akşama 4 e kadar okuyabildiklerini okusun bana özelde atsın...bi de okuduğunuz duaları suya üfleyin ve için...rabbim şifa versin dualar hürmetine....yeni gelenlere de iletirseniz ben burada olamam belki onlarda faydalansın...
salavat mı çeksek yoksa ayetel kürsi mi okusak, herkes 10'ar tane okusa bir sürü olur.
canım benim listemi yazayım :
200 selavat
200 sübhanallahi ve bi hamdihi
20 ayetel kürsi
ya selam...........
ya bari.......... bu üç ismi azam düşmanın şerrrinden korunmak ve işte başarı için...
ya kahhar.........
ben de iyiyim canım, bugün de yoğunum biraz işlerim birikti.. çok gelemem heralde bugün de:26:günaydınnnnnn, iyiyiz sen nasılsın?
günaydın canım
hanımlar bugün dua günümüz...herkes akşama 4 e kadar okuyabildiklerini okusun bana özelde atsın...bi de okuduğunuz duaları suya üfleyin ve için...rabbim şifa versin dualar hürmetine....yeni gelenlere de iletirseniz ben burada olamam belki onlarda faydalansın...
ayy bende okumak istiyorum ama damlada olsa lekem geliyo
kızlar biraz önce hapsururken kanlı pıhtı geldi ağzımdan böle yaşayan var mı....
günydın hgg bacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?