Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sanırım evet..burun akıntısıyla karışık geldi çünkü...

Burun kanamalari normalmis canim.tabi asiri olursa doktoruna sorarsin ama sabah ayni sekilde bana da oldu hapsurunca :) ayy hamileyken hapsurmak da zor bi elimle karnimi tutuyorum kramp giriyo diye,bi elimle agzimi burnumu:2:

selam kızlar nasılsınız? dualarınız kabul olsun inşallah
assss hgg bacımm aminnn inş hepimizn duaları kabul olurrrr inşşşşşşşşşşş
avatarın ne güzelsenin öyle ayyy inşallah gerçegide öyle olur

tşk ederim bacımmm innnnnnnnnnnnnnnş şşş innnşşşş RABBİM duysun sesini inşşşşşşşşşşşşşş

Burun kanamalari normalmis canim.tabi asiri olursa doktoruna sorarsin ama sabah ayni sekilde bana da oldu hapsurunca :) ayy hamileyken hapsurmak da zor bi elimle karnimi tutuyorum kramp giriyo diye,bi elimle agzimi burnumu:2:

amannn ALLAH korusun kızlarrrrr bebişlerinize dikkt

hahaha hiç dikat etmedim kıss demekki dogacakmış nasipp bacım nasip

çocukla kafayı bozduğum için böyle şeyler dikkatimi çekiyo sıpacık beni ne hallere sokuyo haberi yok annesini çok üzdü çok ama olsun kızmıcam ona yinede gelsinn

çocukla kafayı bozduğum için böyle şeyler dikkatimi çekiyo sıpacık beni ne hallere sokuyo haberi yok annesini çok üzdü çok ama olsun kızmıcam ona yinede gelsinn

vla bende öylee dün hst hep hamişlerin göbegine kayıyo gözlerim ALLAH korusunn hepsinin göbüşünü inşşşş dilegim inşş bekletmzler bizleri

inşallah btanem tez zamanda gelirlerr

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş balımmmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşşş

51 ayetel kursi
30 la ilahe illallah
100 selavat
50 Allahumme ya velul
50 Subanallahi ve hamdihi
50 ya selam ya bari ya kahhar
:)) Allahim kabul etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…