Burnundan olabilir mi canim:44: sabah banada aynisi oldu ??
kızlar biraz önce hapsururken kanlı pıhtı geldi ağzımdan böle yaşayan var mı....
sanırım evet..burun akıntısıyla karışık geldi çünkü...
assss hgg bacımm aminnn inş hepimizn duaları kabul olurrrr inşşşşşşşşşşşselam kızlar nasılsınız? dualarınız kabul olsun inşallah
avatarın ne güzelsenin öyleayyy inşallah gerçegide öyle olur
Burun kanamalari normalmis canim.tabi asiri olursa doktoruna sorarsin ama sabah ayni sekilde bana da oldu hapsurunca :) ayy hamileyken hapsurmak da zorbi elimle karnimi tutuyorum kramp giriyo diye,bi elimle agzimi burnumu:2:
günaydın kızlaaaarrrrben geldimmm nasılsınız bakalımmm
Burun kanamalari normalmis canim.tabi asiri olursa doktoruna sorarsin ama sabah ayni sekilde bana da oldu hapsurunca :) ayy hamileyken hapsurmak da zorbi elimle karnimi tutuyorum kramp giriyo diye,bi elimle agzimi burnumu:2:
gnydınnn hgggg bacımmmmmmmmmmmmmm
bende de istifra edicek gibi oluyo...çok zorlanıyorum...
bende de istifra edicek gibi oluyo...çok zorlanıyorum...
gnydınnn hgggg bacımmmmmmmmmmmmmm
hıhııhııı kızzz sen ewleneli 9 ay 15 gün oluyomuş çocuk yapabilseydik doğacakmıştı şimdi bgünönümüzdeki maçlara bakalım şimdi o yüzden
hahaha hiç dikat etmedim kıssdemekki dogacakmış nasipp bacım nasip
çocukla kafayı bozduğum için böyle şeyler dikkatimi çekiyosıpacık beni ne hallere sokuyo haberi yok annesini çok üzdü çok ama olsun kızmıcam ona yinede gelsinn
vla bende öylee dün hst hep hamişlerin göbegine kayıyo gözlerimALLAH korusunn hepsinin göbüşünü inşşşş dilegim inşş bekletmzler bizleri
çocukla kafayı bozduğum için böyle şeyler dikkatimi çekiyosıpacık beni ne hallere sokuyo haberi yok annesini çok üzdü çok ama olsun kızmıcam ona yinede gelsinn
inşallah btanem tez zamanda gelirlerr
51 ayetel kursi
30 la ilahe illallah
100 selavat
50 Allahumme ya velul
50 Subanallahi ve hamdihi
50 ya selam ya bari ya kahhar
:)) Allahim kabul etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?