Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sorma yaa haftalar biraz daha ilerlesin rahatlicaz diye moral veriyorum kendime hep. İnsallah oyle de olurr

amannn annelerrr 9 ay sıkın dişinizi he hapsurun ne öksürün
Rabbim kolaylık verir inşallah...rabbim herkese nasip etsin bunlar tatlı telaşlar...
51 ayetel kursi
30 la ilahe illallah
100 selavat
50 Allahumme ya velul
50 Subanallahi ve hamdihi
50 ya selam ya bari ya kahhar
:)) Allahim kabul etsin ins

canım Allah kabul etsin...Rabbim herkesin dualarını kabul etsin...

Off bu günler geçmiyor.. Kızlar bişi sorucam... Ben şu kanda bakılan testler için randevu alacaktım bi arkadaşımız hematoloji bölümünde yaptırdım demişti hani şu pıhtılaşmadır proteindir felan.. Ama baktım oraya randevu alınmıyormuş bir doktorun yönlendirmesi gerekiyormuş.. Ben de Kadındoğum hastanesinden herhangi bir doktordan randevu aldım. O doktora ne dicem de bana o testleri yapar acaba beni araştırma hastanesine yönlendirir mi nasıl olacak anlamadım gitti :S

ALLAH kabul etsin bacımm

Allah kabul etsin cnm...

Rabbim kolaylık verir inşallah...rabbim herkese nasip etsin bunlar tatlı telaşlar...

canım Allah kabul etsin...Rabbim herkesin dualarını kabul etsin...

Amin canlarım ins hamislerimizin bebekleri sağlıkla dogsun hayırlı evlat olsun biz bekleyenlerin ilk gobusleri 9ay sonraa kucaklari sağlıklı hayırlı evlatla dolsun ins

150 tane: Salavat

250 tane Subhanallah vebihamdihi

100'er tane : Ya Allah Ya Hu, Lailahe illallah, Ya Allah, Ya Vali, Ya Veliyy, Ya Gaffar, Ya Muhsi, Ya Şafi, Ya Varis, Ya Selam, Ya Bari, Ya Kahhar

100 tane: La havle vela kuvvete illabillahil aliyyil azim

20 tane Ayetel kürsi

Allah kabul etsin, gönlünüzden geçen dilekler, niyetler kabul olsun inşallah...

Canim doktorlar en az iki uc kayip olmadan yonlendirmiyolar malesef ;(( cunku ilk kayiplara normal gozuyle bakiliyor.o nedenle yaptrmak istiyosan kendi maddi imkanlarinla yaptircaksin. Bu uzun bi surec derya uc ay ugrasti bekledi bunun icin.

Ben ikinciye hamileyim diye dr a gittigimde bana ekstra hic bisey vermedi cunku ilk bebeklerde cok fazla goruluyor tekrar ayni sey olcak diye bisey yok dedi. Cevremde bunun cok fazla ornegi var ilkini kaybedip ikincide hic bi tedavi uygulamadan saglikli bebegi olanlar..

Ya canım iki düşüğüm var dicem.. İlki kendiliğinden düştü ikincisi kürtaj oldu dicem.. Ya aynı şeyi yaşamak istemiyorum çok korkuyorum... Yani öyle desem yönlendirse araştırma hastanesine mi yönlendirir orda da bakarlar di mi? Genetik test değil yani istediğim kanda bakılan birkaç değermiş.. 1 ayı bulmadan çıkıyormuş sonuçları.. Çok korkuyorum bi sıkıntı varsa önlem alırım yazık değil mi ikinci bir cana

Arastrma hastanesine yonlendirir dedigin gibi herhalde. Deryayi yakalarsan ona sor canim net bilgi verir sana. Ben yaptirmadigim icin bilmiyorum detayli olarak

Okunuşu:” Ya Hayyü,Ya Kayyum! Birahmetike esteğiysü.”

Manası:” Ey devamlı var olan,ebedi ve ezelihayat ile hayy(diri) olan ve bütün mahlukatını (yarattıklarına) varlıkta hayatta tutan “ey hayy ve kayyum olan Allah’ım! Rahmetinle yardımını isitiyorum.”

Peygamberimiz (s.a.v) Efendimiz üzüntü ve sıkıntı anlarında bu duayı okurmuş.

ALLAH kabul etsin bacımmmmmmmmmmmmmmmmmm bnada dua ett asılama olcamm yaa :18::18:

slm kızlar..
haliniz vaktiniz yerindedir inşallah... bu hafta geçmiyormu ne?

ıyıyız canım sen nasılsınnn... valla bencede geçmıyorr bu haftaaa yaaaa.... haftaya salı bebişimin cinsiyeti kesinleşcek yaa cookk heyecanlıyımmmm.... gecmıyoorrr gunlerrrrrrrrrrrrrrrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…