bizde ıyıyız teyzesiii... buyuyosss.... meyve ıstemıs bebişimm meyve yıyom sımdııı... :)
nasılsınızzzzzz bakalaımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar selam ben bugün işe gitmedim okadar çok geliyor ki pıhtılı bir şekilde ve bir ağrı düşük sanırım böyle yapılıyor diye düşünüyorum dün akşamdan beri mahvoldum ayağa kalkamıyorum içim temizlensin diye ilaçta almadım sıcak su torbası ılık duş yatak ve tuvalet dostum oldu :) şimdi gözlerimi yeni açtım yazayım dedim
Kızlar selam ben bugün işe gitmedim okadar çok geliyor ki pıhtılı bir şekilde ve bir ağrı düşük sanırım böyle yapılıyor diye düşünüyorum dün akşamdan beri mahvoldum ayağa kalkamıyorum içim temizlensin diye ilaçta almadım sıcak su torbası ılık duş yatak ve tuvalet dostum oldu :) şimdi gözlerimi yeni açtım yazayım dedim
ooo hadı ıyı canımm sevındımm ınsallah guzel haberler alırız subatın sonundan sonra :) cok sukur cnaımm bende ıyıyım :))İyiyim canım ben kendi adıma kontrolüme de gittim.. 2. adetten sonra düşünün dedi rahim kendiini toparlamış.. Artık şubat sonu çalışmalara başlicaz biz :) Sen nasılsın?
geçmiş olsun psikom.. yat dinlen valla..
arkadasım geldi bana da şimdi sevgilisiyle telefonla konusuyor da ben de bir bakayım dedim, asayiş berkemal mi
ooo hadı ıyı canımm sevındımm ınsallah guzel haberler alırız subatın sonundan sonra :) cok sukur cnaımm bende ıyıyım :))
Saol kuzucummmmmof canım ya... tez zamanda iyileşirsin inşallah((
Yok yani benimde ağrılıdır da bu başka bişey ağrı değil kesiyorlar sanki beni etimden et kopuyor tarifsiz yani... Ama dişimi sıkıyorum böyle giderse dayanırım da Dr çok geliyorsa tansiyonda oynamalar olursa gel bişeyler yaparız dedi şimdilik direniyorum :))) direnpsiko:))))Geçmiş olsun canım.. İyi dayanmışsın benim her adet dönemim çok kötü sancılı oluyor.. İlaç içmezsem acile kaldırıyorlar :)
İşini değiştirme gibi bir şansın var mı bebeğim ??? Bazen bana da oluyor bu ara havalardan ve kıştan dolayıda böyle oluyor insanlar...geçmiş olsun canım tünaydın bende yoğunum bugün pek giremiyorum bi bakayım demiştim sizlere herkese güzel bir günnnnn diliyorum mutluluk dolu
dün akşam krize girdim ben ya ağladım ağladım içim sıkıldı evde tektim eşimin maçı vardı ayyyyyy bi de çalıkuşunu izledim gerildim gerildim bi buluşamadılar yaaaa sinir oldum resmen
kızlar bazen böyleyimsabahları da genelde hep sıkıntılı uyanıyorum ve işe gitmek içimden gelmiyo diyorum yatsam hiç kalkmasam akşama kadar kimse beni aramasa sormasa diye geçiriyorum aklımdan yine buhranlardayım işte günüm günüme uymuyo malesef
Saol güzel annemmmmmmmmmm uzun uğraşlar sonunda oluyor ya bu bebek çocukları bağırarak terbiye ile ilgili bir konu açıldı eşim sesini yükselteni kırarım dedi dün akşam anneleri geldi annesine dedi :)) vur deyince öldürüyor benim deli:)))tünaydın canım... için temizleniyor.. bence de ilaç alma tamamen akıp gitsin... inşallah en kısa sürede biter ve bebiş seninle olur canım...
ooo hadı ıyı canımm sevındımm ınsallah guzel haberler alırız subatın sonundan sonra :) cok sukur cnaımm bende ıyıyım :))
ahh canımmm benımm yaaa çokkk çokkk gecmısss olsunnnn
cumartesı gunu gıdıcem canımm ınsallahhSaol kuzucummmmm
Yok yani benimde ağrılıdır da bu başka bişey ağrı değil kesiyorlar sanki beni etimden et kopuyor tarifsiz yani... Ama dişimi sıkıyorum böyle giderse dayanırım da Dr çok geliyorsa tansiyonda oynamalar olursa gel bişeyler yaparız dedi şimdilik direniyorum :))) direnpsiko:))))
İşini değiştirme gibi bir şansın var mı bebeğim ??? Bazen bana da oluyor bu ara havalardan ve kıştan dolayıda böyle oluyor insanlar...
Saol güzel annemmmmmmmmmm uzun uğraşlar sonunda oluyor ya bu bebek çocukları bağırarak terbiye ile ilgili bir konu açıldı eşim sesini yükselteni kırarım dedi dün akşam anneleri geldi annesine dedi :)) vur deyince öldürüyor benim deli:)))
Saol annecik doktora ne zaman gidiceksin
cumartesı gunu gıdıcem canımm ınsallahh
Az kalmış mercimeği bizimle tanıştırmana...
Dün akşam bir rüya gördüm 7 haftalık hamileymişim doktora gitmek için beklemişim kalp atışlarını duymaya gideyim diye( seraptan okumuştum dün bunu nasıl kurduysam artık :)))
Doktor diyor ki yok ya bu 7 haftalık değil 4 aylık çocuk olmuş bu diyorum yok ben kürtaj oldum bunu yeni yaptık diyorum uyandın o arada yeminle artık rüyalarım bile sapıttı :))))
ewet canım bakalım ıns guzel haberlerle dönerım :):) hayır olsun canım. aynen yaa ruyalar sapıtıyor bazenn :) bende ruyamda cok cok tatlı gulumseyen erkek bebek gormustum :))
gelince çok takma salonuda gerekirse kilitle girmesin her yere oturma odasında otursun otursun gitsin
Belki de annesine merhaba dedi...
Benim ilk bebeğim kız olacak hissediyorum kaybettiğimde kızdı bence ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?