Az kalmış mercimeği bizimle tanıştırmana...
Dün akşam bir rüya gördüm 7 haftalık hamileymişim doktora gitmek için beklemişim kalp atışlarını duymaya gideyim diye( seraptan okumuştum dün bunu nasıl kurduysam artık :)))
Doktor diyor ki yok ya bu 7 haftalık değil 4 aylık çocuk olmuş bu diyorum yok ben kürtaj oldum bunu yeni yaptık diyorum uyandın o arada yeminle artık rüyalarım bile sapıttı :))))
Saol kuzucummmmm
Yok yani benimde ağrılıdır da bu başka bişey ağrı değil kesiyorlar sanki beni etimden et kopuyor tarifsiz yani... Ama dişimi sıkıyorum böyle giderse dayanırım da Dr çok geliyorsa tansiyonda oynamalar olursa gel bişeyler yaparız dedi şimdilik direniyorum :))) direnpsiko:))))
İşini değiştirme gibi bir şansın var mı bebeğim ??? Bazen bana da oluyor bu ara havalardan ve kıştan dolayıda böyle oluyor insanlar...
Saol güzel annemmmmmmmmmm uzun uğraşlar sonunda oluyor ya bu bebek çocukları bağırarak terbiye ile ilgili bir konu açıldı eşim sesini yükselteni kırarım dedi dün akşam anneleri geldi annesine dedi :)) vur deyince öldürüyor benim deli:)))
Saol annecik doktora ne zaman gidiceksin
hayırlara vesile olsun inşallah.. inşallah o günleri de hep beraber bekleyeceğiz canım...
Saol canım annneeeeemmmmmmnmmnmm bekleyeceğiz dimi
Allah'tan bir şey olmadığı süre içerisinde bekleyeceğiz tabi.. beklenmez mi hep beraber büyüteceğiz bebişleri...
işimi değiştirmeme gerek yok canım benim bu tamamen benimle alakalı bişey psikolojik yani az önce bişey izledim ALLAH bir hadis i şerifte diyormuş ki ben kullarımın beni düşündüğü gibiyim yani verici olduğunu düşünürsek verici alıcı olduğunu düşünürsek alıcı ve güven çok önemliymiş en zor anında bile yalnızca Allah a güvenmek gerekiyormuş umutsuzluğa kesinlikle düşülmemesi gerekiyor deniyor eğer güvenirsen hiç ummadığın anda istediğin şeyi Allah sana bağışlar deniyor sağlık mı istiyorsun sağlık ne istiyorsan işte bu çok önemliymiş yani mesela ben bazen olmayacak galiba diyorum ama aslında çok yanlış yapıyorum ben olmayacak diye düşündükçe olmuyo çünkü tam güven yok eksiğim bi daha hep bunu düşünücem ben istiyorum ve Allah a güveniyorum o bana hayırlı zamanda hayırlısını nasip edecek diye sizlerde bunu yapın... nacizane paylaşayım istedim bugün maneviyatım biraz yüksek sanırım..
Biraz hevesim kaçtı benim korkuyorum falan kafamda deli sorular kolayca sevemiyorummmm :))))
kızlar hamile kalmak için sık ilişki mi günü birlik mi adetim yeni bitti bende hamile kalmak istiyorum özel yaptığınız birşeyler var mı bana da yardımcı olun lütfen
neden hevesin kaçtı? kafanda ki deli sorular neler? neyi sevemiyorsun? bak bende de deli sorular aklımı karıştırdın... uykumda geldi benim yerime de yatıp uyur musun?:26::26:
kızlar hamile kalmak için sık ilişki mi günü birlik mi adetim yeni bitti bende hamile kalmak istiyorum özel yaptığınız birşeyler var mı bana da yardımcı olun lütfen
6 aylık evliyim 4 ay önce düşük yaptım 2 ay korundum 2aydır da deniyoruz olmadı o yüzden üzülüyorum ilk hamileliğimde ilk denemeyle kalmıştım ama nasip olmadı işte rabbim hayırlısını verir inşallah
29 1 ay sonra 30 olucam
6 aylık evliyim 4 ay önce düşük yaptım 2 ay korundum 2aydır da deniyoruz olmadı o yüzden üzülüyorum ilk hamileliğimde ilk denemeyle kalmıştım ama nasip olmadı işte rabbim hayırlısını verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?