Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlara vesile olsun inşallah.. inşallah o günleri de hep beraber bekleyeceğiz canım...

işimi değiştirmeme gerek yok canım benim bu tamamen benimle alakalı bişey psikolojik yani az önce bişey izledim ALLAH bir hadis i şerifte diyormuş ki ben kullarımın beni düşündüğü gibiyim yani verici olduğunu düşünürsek verici alıcı olduğunu düşünürsek alıcı ve güven çok önemliymiş en zor anında bile yalnızca Allah a güvenmek gerekiyormuş umutsuzluğa kesinlikle düşülmemesi gerekiyor deniyor eğer güvenirsen hiç ummadığın anda istediğin şeyi Allah sana bağışlar deniyor sağlık mı istiyorsun sağlık ne istiyorsan işte bu çok önemliymiş yani mesela ben bazen olmayacak galiba diyorum ama aslında çok yanlış yapıyorum ben olmayacak diye düşündükçe olmuyo çünkü tam güven yok eksiğim bi daha hep bunu düşünücem ben istiyorum ve Allah a güveniyorum o bana hayırlı zamanda hayırlısını nasip edecek diye sizlerde bunu yapın... nacizane paylaşayım istedim bugün maneviyatım biraz yüksek sanırım..

Çok güzel bir paylaşım kuzucum gerçekten de öyle güvenecek başka kimsemiz yok... En umutsuz olduğumuz zaman da en mutlu olduğumuz zaman kısaca her zaman tek dua ettiğimiz o değil mi... Şükürler olsun ki sağlığımız yerinde...

kızlar hamile kalmak için sık ilişki mi günü birlik mi adetim yeni bitti bende hamile kalmak istiyorum özel yaptığınız birşeyler var mı bana da yardımcı olun lütfen

Biraz hevesim kaçtı benim korkuyorum falan kafamda deli sorular kolayca sevemiyorummmm :))))

neden hevesin kaçtı? kafanda ki deli sorular neler? neyi sevemiyorsun? bak bende de deli sorular aklımı karıştırdın... uykumda geldi benim yerime de yatıp uyur musun? :26::26:

kızlar hamile kalmak için sık ilişki mi günü birlik mi adetim yeni bitti bende hamile kalmak istiyorum özel yaptığınız birşeyler var mı bana da yardımcı olun lütfen

günü birlik canım.. benim yaptığım özel bir şey yok ama yapan arkadaşlar var okurlarsa cevaplarlar sorunu canım...

valla canım ne yaparsan yap Allah verecek sen sağlıklıysan eşin sağlıklıysa gün aşırı ilişki tavsiye ediyolar bunun dışında işte hemen kalkma duş alma bir süre hep aynı şeyler benim bildiğim başka bişey yok he bi de soğan kürü tavsiye ediliyo içebilirsen bol bol dua et canım inşallah hemencecik olur hayırlısı hakkında yeni mi başladınız çalışmalara? neden moralin bozuk ki ?

6 aylık evliyim 4 ay önce düşük yaptım 2 ay korundum 2aydır da deniyoruz olmadı o yüzden üzülüyorum ilk hamileliğimde ilk denemeyle kalmıştım ama nasip olmadı işte rabbim hayırlısını verir inşallah

29 1 ay sonra 30 olucam

Anladım canım ilk önce geçirdiğin düşük için çok geçmiş olsun... Düşükten sonra hormonlarına falan baktırdın mı canım daha iki ay çok erken yıllarca bekleyenler var burda... Gün aşırı ilişki diyorlar ama ben gün aşırı yapmadığım ay hamile kalmıştım. Benimde korunma dönemi yeni bitti.. Bencebiraz daha bekle erken telaşlanmak için sanki... Invoiceun dediği gibi hemen kalkmamak hemen duş almamak önemli... Belin altına yastık falan diyorlar da beb pek inanmıyorum onlara inşallah en kısa sürede hamile kalırsın

Canım ben de ilk bebeğimi aldırdım kalbi atmadı hiç kürtaj oldum.. Daha yeni sayılır.. 2 adet dönemi bekleyeceğim ben de.. Ben de hiç anlamadan gebe kalmıştım... İnşallah Rabbim nasip eder bize de sağlıklı bir gebelik...

Psikooooooooooooooo nabıyon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…