Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Nabayım camış gibi yatıyorum :) karnısım ağrıyorrrrr

kızlar hamile kalmak için sık ilişki mi günü birlik mi adetim yeni bitti bende hamile kalmak istiyorum özel yaptığınız birşeyler var mı bana da yardımcı olun lütfen

sık ilişkiye girmek iyi olmuyormuş bir gün ara vermeniz gerekiyormuş ben ovülasyon testi alıcam bu testte yumurtlama gününü belirliyor eğer 28 günde bir oluyorsa adetin 10 . gününde test yapmaya başlıyorsun inşallah bu ay denememde başarılı olurum birrde ilişki sonrasındada kalkmayacaksın diyorlar yıkama diyor böyle şeyler yapılıyormuş

29 1 ay sonra 30 olucam

canım aynı yaştayız üzülme bence çünkü olacak senin bak görürsün çok yakında en azından 1 kere hamile kalmışsın sen ve henüz 6 aydır korunmuyosun ohooooooooo ben 7.ayımı bitirdim ve hiç hamile kalmadım üzülmene gerek yok canım dua et bol bol içine vesvese vermemeye çalış

Kzlarrr napıonuzz biz annemle oturuyoruz orgu oruyor bende sıkıldım geldigimden beri oturuyorum hic bir yere gondermiyo otur otur sistim kuzenim gelcek ekimde evlebdi 2 ay olmadi bile hamile suan

kızlaaarrr okuldan çıktım geldim ewime sonunda nasılsınız bakalım

Kzlarrr napıonuzz biz annemle oturuyoruz orgu oruyor bende sıkıldım geldigimden beri oturuyorum hic bir yere gondermiyo otur otur sistim kuzenim gelcek ekimde evlebdi 2 ay olmadi bile hamile suan

insanın biraz boynu bükük kalıyo dimi? Allahım tez zamanda sanada versin inşallah canım hepimize inşallah hayırlısıyla..

kız niye göndermiyo anan çıkın beraber gezin bare biraz ben patlardım çünküü

cnım üzme kendini bak bizlerde hepimiz aynıyız kac ay deniyoruz ya olmuyor olan da kimyasal ((( nasipten öteye yol yok ne yapalım.sana tavsiyem çörek otu kürü eşine keçi boynuzu birde bu ay ben ateş ölçme yönetemini denicem ve bol bol dua et canımm Rabbim tez zmnda göndersin bebişlerimiizi kimsenin kucağını boş bırakmasın...

naber nasılsın canım?

idare eder işte senden ne haber???

Kusummm benimmm sen bana yazmissin ama cok sık giremedim annem kızıyo tel elimde die

Naberrrr tatlısımmmmm
ne çektin be lilim. kocandan ayrı anandan ayrı bi rahat verin lilimeeee :95:

Is guc derken yeni yazabildimm
Herkese merhabaaass

hoşgeldim kuzummm nasılsınn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…