Nabayım camış gibi yatıyorum :) karnısım ağrıyorrrrrCanım ben de ilk bebeğimi aldırdım kalbi atmadı hiç kürtaj oldum.. Daha yeni sayılır.. 2 adet dönemi bekleyeceğim ben de.. Ben de hiç anlamadan gebe kalmıştım... İnşallah Rabbim nasip eder bize de sağlıklı bir gebelik...
Psikooooooooooooooo nabıyon :)
kızlar hamile kalmak için sık ilişki mi günü birlik mi adetim yeni bitti bende hamile kalmak istiyorum özel yaptığınız birşeyler var mı bana da yardımcı olun lütfen
29 1 ay sonra 30 olucam
Nabayım camış gibi yatıyorum :) karnısım ağrıyorrrrr
Kusummm benimmm sen bana yazmissin ama cok sık giremedim annem kızıyo tel elimde die
Naberrrr tatlısımmmmmkızlaaarrr okuldan çıktım geldim ewime sonunda nasılsınız bakalım
Kzlarrr napıonuzz biz annemle oturuyoruz orgu oruyor bende sıkıldım geldigimden beri oturuyorum hic bir yere gondermiyo otur otur sistim kuzenim gelcek ekimde evlebdi 2 ay olmadi bile hamile suan
Kusummm benimmm sen bana yazmissin ama cok sık giremedim annem kızıyo tel elimde die
Naberrrr tatlısımmmmm
Kzlarrr napıonuzz biz annemle oturuyoruz orgu oruyor bende sıkıldım geldigimden beri oturuyorum hic bir yere gondermiyo otur otur sistim kuzenim gelcek ekimde evlebdi 2 ay olmadi bile hamile suan
npıyonuz beyaaaaa :))
6 aylık evliyim 4 ay önce düşük yaptım 2 ay korundum 2aydır da deniyoruz olmadı o yüzden üzülüyorum ilk hamileliğimde ilk denemeyle kalmıştım ama nasip olmadı işte rabbim hayırlısını verir inşallah
iyilik canım sen nasılsın bakalım
naber nasılsın canım?
ne çektin be lilim. kocandan ayrı anandan ayrıKusummm benimmm sen bana yazmissin ama cok sık giremedim annem kızıyo tel elimde die
Naberrrr tatlısımmmmm
Is guc derken yeni yazabildimm
Herkese merhabaaass
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?