Aynen daha bir ay oldu hemen kaldı herkesde sen otur daha bekle bilmem ne Dediler sinir oldum bende ama haklılar herkes dogurdu bi ben kaldm herkes haklıinsanın biraz boynu bükük kalıyo dimi? Allahım tez zamanda sanada versin inşallah canım hepimize inşallah hayırlısıyla..
iyilik bebeğim sen nasılsın
kız niye göndermiyo anançıkın beraber gezin bare biraz ben patlardım çünküü
Aynen daha bir ay oldu hemen kaldı herkesde sen otur daha bekle bilmem ne Dediler sinir oldum bende ama haklılar herkes dogurdu bi ben kaldm herkes haklı
Patldmmm zaten yaa off hep gozun un onunde duraym istiyor yaa
Aynen daha bir ay oldu hemen kaldı herkesde sen otur daha bekle bilmem ne Dediler sinir oldum bende ama haklılar herkes dogurdu bi ben kaldm herkes haklı
Patldmmm zaten yaa off hep gozun un onunde duraym istiyor yaa
Kizlar ne haberrr???
Yok mu selamima cevap verecek, uzuldum isteeee surekli yaziyorumm ayrica iki defa saglik sorunum icin sizden bilgi almak istedim birinde sadece lilityy cvp verdi baska da kimse cevap vermiyor yaaacikiyorummm iste sohbetinizi bolmuyecemm iste
Gecmis olsun kukulogumm .ins.gecer agrilarin biranonceNabayım camış gibi yatıyorum :) karnısım ağrıyorrrrr
Bende hic hamile kalmadim one kiicanım aynı yaştayız üzülme bence çünkü olacak senin bak görürsün çok yakında en azından 1 kere hamile kalmışsın sen ve henüz 6 aydır korunmuyosun ohooooooooo ben 7.ayımı bitirdim ve hiç hamile kalmadım üzülmene gerek yok canım dua et bol bol içine vesvese vermemeye çalış
Herkes hamile lilimm .biz kaldik oylee.napalim kader.bizim cayci ablalardan biri kizini yeni evlendirdi.hamileymis kizi .way anam bu kadar kolaysa biz nie becwremiyossssKzlarrr napıonuzz biz annemle oturuyoruz orgu oruyor bende sıkıldım geldigimden beri oturuyorum hic bir yere gondermiyo otur otur sistim kuzenim gelcek ekimde evlebdi 2 ay olmadi bile hamile suan
Hosgeldin cnm.bende yeni girduimkızlaaarrr okuldan çıktım geldim ewime sonunda nasılsınız bakalım
Selam cnm .isten gucten yeni firsat bulup yazdim bendenpıyonuz beyaaaaa :))
Hosgeldin cnmKizlar ne haberrr???
idare eder işte senden ne haber???Ayni bende idare eder bebisim.calismak istemiyom cok sikildimm.Senin nen vaerne çektin be lilim. kocandan ayrı anandan ayrıbi rahat verin lilimeeee :95: hoşgeldim kuzummm nasılsınn
Yok mu selamima cevap verecek, uzuldum isteeee surekli yaziyorumm ayrica iki defa saglik sorunum icin sizden bilgi almak istedim birinde sadece lilityy cvp verdi baska da kimse cevap vermiyor yaaacikiyorummm iste sohbetinizi bolmuyecemm iste
Gecmis olsun kukulogumm .ins.gecer agrilarin biranonceBende hic hamile kalmadim one kiiHerkes hamile lilimm .biz kaldik oylee.napalim kader.bizim cayci ablalardan biri kizini yeni evlendirdi.hamileymis kizi .way anam bu kadar kolaysa biz nie becwremiyossssHosgeldin cnm.bende yeni girduimSelam cnm .isten gucten yeni firsat bulup yazdim bendeHosgeldin cnm
kızlar bişey dicem herkes herkese cevap vermek zorunda mı??? artık bu zorunluluk halini aldı. birisi bişey soruyor bilmediğimizden bişey yazmıyoruz ya da ilk defa selam veriyor belki o an ben modumda olmuyorum yazmıyorum ve sonra neden kimse bana yazmıyor diye sitem ediliyor. baskı altında hissediyorum valla kendimi... burası muhabbet yeri isteyen istediğiyle muhabbet eder bence...
Bende evde oturmak istiyom azcik yaaa, yatip uzanmak , kadin programlari felan seyretmekkiş iş iş bitmiyor ki cnımmm ne vardı evde oturaydık ahh hh şimdiki aklım olsa okurmuydum hiç :))))
kızlar bişey dicem herkes herkese cevap vermek zorunda mı??? artık bu zorunluluk halini aldı. birisi bişey soruyor bilmediğimizden bişey yazmıyoruz ya da ilk defa selam veriyor belki o an ben modumda olmuyorum yazmıyorum ve sonra neden kimse bana yazmıyor diye sitem ediliyor. baskı altında hissediyorum valla kendimi... burası muhabbet yeri isteyen istediğiyle muhabbet eder bence...
Bnce de haklisin canim. Bi selam alinmasa beni istemiyosunuz ben gidiyorum moduna giriliyo. Bilmiyor olabiliriz,takipte olmayabiliriz,o sirada topikce basja bisey konusuyoruzdur gormemis olabiliriz. Bende geriliyorum oyle yorumlara
Herkes mumkun oldugunca cevap veriyor zaten cnm.
Bazi arkadaslar yazdigi anda cevap bekliyor sonra sitem ediyor.
Bende evde oturmak istiyom azcik yaaa, yatip uzanmak , kadin programlari felan seyretmekk
Yoruldumm ya.su bebis gelse cikicam ama bu gidisle daha cookk calisirim bennn.
Herkes mumkun oldugunca cevap veriyor zaten cnm.
Bazi arkadaslar yazdigi anda cevap bekliyor sonra sitem ediyor.
hosbulduk tesekkur ederim :)canım görmemişsizz h.g :)
selammmne sormuştun ki ben görmedim :26:
Etrafimda kimse yok, Amacim sizlerle sohbet etmekti cevap vermeyince dikkatinizi ancak bole cekebilirim dedim ama galiba kabak bnm basima patladi.haklisiniz cevap vermek zorunda degilsiniz kusura bakmayin...Bnce de haklisin canim. Bi selam alinmasa beni istemiyosunuz ben gidiyorum moduna giriliyo. Bilmiyor olabiliriz,takipte olmayabiliriz,o sirada topikce basja bisey konusuyoruzdur gormemis olabiliriz. Bende geriliyorum oyle yorumlara
canım Allah c.c. razı olsun...ben şuan regliyim yinede duayı okuyabilir miyim?kızlar hepinizden çok özür diliyorum duayı paylaşayım birinide yaparsa çok sevinirim....benim okuduklarım:
200 selavat
200 sübhanallahi vebihamdihi
20 ayetel kürsi
180 ya vali
131 ya selam
214 ya bari
306 ya kahhar
çokk işim var ilgilenemiyorum kusura bakmayın.
hosbulduk tesekkur ederim :)
canım sorum var demişsin buyur sor bildiğim kadarıyla cevaplayayım :)
Etrafimda kimse yok, Amacim sizlerle sohbet etmekti cevap vermeyince dikkatinizi ancak bole cekebilirim dedim ama galiba kabak bnm basima patladi.haklisiniz cevap vermek zorunda degilsiniz kusura bakmayin...
Gecmis olsun kukulogumm .ins.gecer agrilarin biranonceBende hic hamile kalmadim one kiiHerkes hamile lilimm .biz kaldik oylee.napalim kader.bizim cayci ablalardan biri kizini yeni evlendirdi.hamileymis kizi .way anam bu kadar kolaysa biz nie becwremiyossssHosgeldin cnm.bende yeni girduimSelam cnm .isten gucten yeni firsat bulup yazdim bendeHosgeldin cnm
hosbulduk tesekkur ederim :)
Etrafimda kimse yok, Amacim sizlerle sohbet etmekti cevap vermeyince dikkatinizi ancak bole cekebilirim dedim ama galiba kabak bnm basima patladi.haklisiniz cevap vermek zorunda degilsiniz kusura bakmayin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?