- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
idare eder işte senden ne haber???
ne çektin be lilim. kocandan ayrı anandan ayrıbi rahat verin lilimeeee :95:
hoşgeldim kuzummm nasılsınn
aynen valla
zaten gerginimtest yapmışım negatif çıkmış
Aynen canim.unv.den sonra hic ara vermedim 8 yildir kesintisiz calisiyorum.hep bebis olunca biraz ara veririm diye dusundum.kismet olmadi bi turlu.bende bebişi bekliyorum gelsede ücretsiz izne ayrılsam 2 yıl gitmesem işe o kadar sıkıldım bunaldım artık dinlenmeye ihtiyacım cok var((( bazen cok özeniyorum ev hanımlarına vallahii...
hosbulduk tesekkur ederim :)
Etrafimda kimse yok, Amacim sizlerle sohbet etmekti cevap vermeyince dikkatinizi ancak bole cekebilirim dedim ama galiba kabak bnm basima patladi.haklisiniz cevap vermek zorunda degilsiniz kusura bakmayin...
Aynen daha bir ay oldu hemen kaldı herkesde sen otur daha bekle bilmem ne Dediler sinir oldum bende ama haklılar herkes dogurdu bi ben kaldm herkes haklı
Patldmmm zaten yaa off hep gozun un onunde duraym istiyor yaa
200 ya kahhar300 salavat
300 subhanallahi ve bihamdihi
100 le havle vele kuvvette...
100 ya bari
100 ya vali
100ya safi
100 ya gaffar
biliyorum canım sebebini bilmediğimiz ne ise inşallah çıkar hemen önümüze de tedavisini oluruz biran önce
Slmmmm canlarimmmmm nabersiniz :124::124::124::124:
Ufff bugunde belim cok agriyoooooo yaaa
Caniiimmm .negatiflerden nefret ediyorumm
Ya cift cizgi hayalime bile sigmiyo sana da oyle oluyomu.dusunsene teste idrarini damlattiginda ikinci cizginin belirmesi nasil biseydir yaa.
Ben dayanamaz olurum o an.
Uzulme tatlimbelli olmaz bu isler
Gecmis olsun kukulogumm .ins.gecer agrilarin biranonceBende hic hamile kalmadim one kiiHerkes hamile lilimm .biz kaldik oylee.napalim kader.bizim cayci ablalardan biri kizini yeni evlendirdi.hamileymis kizi .way anam bu kadar kolaysa biz nie becwremiyossssHosgeldin cnm.bende yeni girduimSelam cnm .isten gucten yeni firsat bulup yazdim bendeHosgeldin cnm
Slmmmm canlarimmmmm nabersiniz :124::124::124::124:
ben de! kırmızılardan da
valla ben de hayal edemiyorum. her damlattığımda hep tek çizgi çıkacak başka da bişey hiç çıkmayacakmış gibi
ablam.odanin icinde dort donuyorum yatmadigim yer kalmadi
yaw sen daha gecen gun regl olmadin mi kuzucum ya :26:
ablam.odanin icinde dort donuyorum yatmadigim yer kalmadi
Gecmis olsun hicranimmmmSlmmmm canlarimmmmm nabersiniz :124::124::124::124:
ben de! kırmızılardan da
valla ben de hayal edemiyorum. her damlattığımda hep tek çizgi çıkacak başka da bişey hiç çıkmayacakmış gibi
şaka gibi dimi bana bazen şaka gibi geliyo hadi canım diyorum nasıl hamile kalamam
o ne ki ben ne yapıyorum biliyon mu idrarı damlatıyorum bekliyorum çizgi yok tabi sonra tekrar bakıyorum tekrar tekrar tekrar sonra ışığa tutuyorum sonra tekrar bakıyorum tekrar tekrarrrrrrrrrrrrr bi saat kadar böyle sonra sinirlenip atıyorum
off gecmesi bi gecse artikinnn
Gecmis olsun hicranimmmm
Ah o testler yokmuuu kizlarr.testi incelemekten gozlerim kor oluyo resmen.
Bi gun kirip icine bile baktim.sanki saklanmis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?