Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen valla

zaten gerginim test yapmışım negatif çıkmış

Caniiimmm .negatiflerden nefret ediyorumm
Ya cift cizgi hayalime bile sigmiyo sana da oyle oluyomu.dusunsene teste idrarini damlattiginda ikinci cizginin belirmesi nasil biseydir yaa.
Ben dayanamaz olurum o an.
Uzulme tatlimbelli olmaz bu isler .

bende bebişi bekliyorum gelsede ücretsiz izne ayrılsam 2 yıl gitmesem işe o kadar sıkıldım bunaldım artık dinlenmeye ihtiyacım cok var ((( bazen cok özeniyorum ev hanımlarına vallahii...
Aynen canim.unv.den sonra hic ara vermedim 8 yildir kesintisiz calisiyorum.hep bebis olunca biraz ara veririm diye dusundum.kismet olmadi bi turlu.
Evhanimlati da kendinden sikayetci ama olsun ben yine de bi sure evde oturmak istiyorum.

Bizde dertlesmek sohbet etmek icin burdayiz arkadasim.
Soruna bikac dakikaya cevap alamayip sitem edince geriliyo insan.aninda cevap verilemezki
Biraz beklersin , baktin cevap yok tekrar sorarsin.hemen sitem edip ben gidiyorum dersen antipatik durur suan oldugu gibi

Aynen daha bir ay oldu hemen kaldı herkesde sen otur daha bekle bilmem ne Dediler sinir oldum bende ama haklılar herkes dogurdu bi ben kaldm herkes haklı

Patldmmm zaten yaa off hep gozun un onunde duraym istiyor yaa

ben seni anlıyorum da canım işte onlar bizi anlamıyorlar malesef sıkma canını canım kolay değil biliyorum ama napalım

200 salavat
100 ya bari
100 ya selam
100 subanallah
100 elhamdülillah
100 allahuekber

Allah kabul etsin arkadaşlar...

Caniiimmm .negatiflerden nefret ediyorumm
Ya cift cizgi hayalime bile sigmiyo sana da oyle oluyomu.dusunsene teste idrarini damlattiginda ikinci cizginin belirmesi nasil biseydir yaa.
Ben dayanamaz olurum o an.
Uzulme tatlimbelli olmaz bu isler

ben de! kırmızılardan da

valla ben de hayal edemiyorum. her damlattığımda hep tek çizgi çıkacak başka da bişey hiç çıkmayacakmış gibi

66 Ya Vekil
707 Ya Varis
100 Ya Allah
100 Ya Rezzak
161 Ya Selam
11000 Ya Şafi
2500 Ya Melik
Allah kabul etsin...

şaka gibi dimi bana bazen şaka gibi geliyo hadi canım diyorum nasıl hamile kalamam

ben de! kırmızılardan da

valla ben de hayal edemiyorum. her damlattığımda hep tek çizgi çıkacak başka da bişey hiç çıkmayacakmış gibi

o ne ki ben ne yapıyorum biliyon mu idrarı damlatıyorum bekliyorum çizgi yok tabi sonra tekrar bakıyorum tekrar tekrar tekrar sonra ışığa tutuyorum sonra tekrar bakıyorum tekrar tekrarrrrrrrrrrrrr bi saat kadar böyle sonra sinirlenip atıyorum

Slmmmm canlarimmmmm nabersiniz :124::124::124::124:

Ufff bugunde belim cok agriyoooooo yaaa
Gecmis olsun hicranimmmm

ben de! kırmızılardan da

şaka gibi dimi bana bazen şaka gibi geliyo hadi canım diyorum nasıl hamile kalamam

Ah o testler yokmuuu kizlarr.testi incelemekten gozlerim kor oluyo resmen.
Bi gun kirip icine bile baktim.sanki saklanmis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…