o ne ki ben ne yapıyorum biliyon mu idrarı damlatıyorum bekliyorum çizgi yok tabi sonra tekrar bakıyorum tekrar tekrar tekrar sonra ışığa tutuyorum sonra tekrar bakıyorum tekrar tekrarrrrrrrrrrrrr bi saat kadar böyle sonra sinirlenip atıyorum
yaw sen daha gecen gun regl olmadin mi kuzucum ya :26:
Alla alla bak sinirlenmeye basladim senin bu kirmizilara hee kovalim gitsin 9ay gelmesin cok yüzsüzler istenmedikleri halde her ay geliyorlar
Ah o testler yokmuuu kizlarr.testi incelemekten gozlerim kor oluyo resmen.
Bi gun kirip icine bile baktim.sanki saklanmis gibi
off gecmesi bi gecse artikinnn
Uyuyamiyorum ablacim yaa uyusan soyle hem agriyi hissetmem hem vakit geçer ama yuuuuk
canim bnm adet oldugum gun sol yumurtaligim cok kotu agirdi ve ilk defa oyke oldu cok korkmustum, bilgisi olan var mi diye yazmistim . Simdi atlattim canim saol :)canım sorum var demişin buyur sor istersen bildiğim kadarıyla cevaplamaya calışayımm :)
Ben ilk defa yazmiyorum , kac defadir yazdimmm kimse cevap vermedi. Dikkatinixi cekmek icin yazmistim cektim de ama herkes kizdi bana ..:)Caniiimmm .negatiflerden nefret ediyorumm
Ya cift cizgi hayalime bile sigmiyo sana da oyle oluyomu.dusunsene teste idrarini damlattiginda ikinci cizginin belirmesi nasil biseydir yaa.
Ben dayanamaz olurum o an.
Uzulme tatlimbelli olmaz bu isler .
Aynen canim.unv.den sonra hic ara vermedim 8 yildir kesintisiz calisiyorum.hep bebis olunca biraz ara veririm diye dusundum.kismet olmadi bi turlu.
Evhanimlati da kendinden sikayetci ama olsun ben yine de bi sure evde oturmak istiyorum.
Bizde dertlesmek sohbet etmek icin burdayiz arkadasim.
Soruna bikac dakikaya cevap alamayip sitem edince geriliyo insan.aninda cevap verilemezki
Biraz beklersin , baktin cevap yok tekrar sorarsin.hemen sitem edip ben gidiyorum dersen antipatik durur suan oldugu gibi
evet sanki bana erken gibi geldide :44:
Bebde bende uyuz oluyorum bu duyma ama tabikide kimsyi kirmamak adina bseyde diyemiyosunkızlar bişey dicem herkes herkese cevap vermek zorunda mı??? artık bu zorunluluk halini aldı. birisi bişey soruyor bilmediğimizden bişey yazmıyoruz ya da ilk defa selam veriyor belki o an ben modumda olmuyorum yazmıyorum ve sonra neden kimse bana yazmıyor diye sitem ediliyor. baskı altında hissediyorum valla kendimi... burası muhabbet yeri isteyen istediğiyle muhabbet eder bence...
evet ablam evde olunca hic vakit geçmiyor benim gece uykularida bölük pörçük 1.30 gibi bi uyaniyorum, wc ye kalkiyorum 3te her gun ,sonra 5te bi daha uyaniyorum gece de böyle geciyor uyumak için zorluyorum kendimi sürekli
sagol nefesimmm
O testin icine kirip bende bakmistim
valla Allah acısın bize başka da bişey diyemiyorum
dileğim pc de misin
oyy neler yapmadim.kii
geçmiyooor günleeer mi-ni-ğimmm
geçmiyor günleeerrr
aaaaa
ya sesin duyur banaaaa
ya haber göndee-eee-errrr
oyy neler yapmadim.kiiparmakla baktim :120: nerden anlicaksam ne salakmisim yaa karbonat testi yaptim bat gunu parmagimi igneyle kanatip teste hem kan hem ci$ koydum daha neler neler
evet ablam evde olunca hic vakit geçmiyor benim gece uykularida bölük pörçük 1.30 gibi bi uyaniyorum, wc ye kalkiyorum 3te her gun ,sonra 5te bi daha uyaniyorum gece de böyle geciyor uyumak için zorluyorum kendimi sürekli
avatara resmimi koycaktim merak etmiştin ya
Noylesiii yikilmazzz boule yanmazdimmmm
Aaaahhh unutur senii giderdimmm olmasaa mikmikleerr.
Alakasiz oldu ama olsun
oyy neler yapmadim.kiiparmakla baktim :120: nerden anlicaksam ne salakmisim yaa karbonat testi yaptim bat gunu parmagimi igneyle kanatip teste hem kan hem ci$ koydum daha neler neler
Ay bu gece wc cok kotu ya kav gundur cise kalkiyorum uykumdan uyanip hemde zor yetisiyorum bi isesem napicaz bilmem :-D:-D
hangisiii...
hahaaaa bilmem isersek ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?