Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

son iki testim de ben de öyle yaptım sanki yeri belli gibi diyorum bir de kırmızıları görünce anlıyorum kendimi kandırdığımı
yaw sen daha gecen gun regl olmadin mi kuzucum ya :26:

Alla alla bak sinirlenmeye basladim senin bu kirmizilara hee kovalim gitsin 9ay gelmesin cok yüzsüzler istenmedikleri halde her ay geliyorlar

döv onları Hicran. kov gitsin kağıdan gelmesinler pis yüzsüzler bu ay erken yımırtladım ben 24.günde olucam

Ah o testler yokmuuu kizlarr.testi incelemekten gozlerim kor oluyo resmen.
Bi gun kirip icine bile baktim.sanki saklanmis gibi

bak onu henüz denemedim ben bidahakine onu denerim. içini açınca CEE yapar belkim ya ben kırmızıları sadece gebelik testinin 2.çizgisi olarak görmek istiyomm yaaa :84: yetti gariii

off gecmesi bi gecse artikinnn

Uyuyamiyorum ablacim yaa uyusan soyle hem agriyi hissetmem hem vakit geçer ama yuuuuk

ee gece ne uyuyacaksın evde olunca da böyle kötü oluyor. en azından şimdi ben saati dolduruyorum. 2 gün olunca temizlik gezme v.s çok çabuk geçiyor bana.. işiniz zor aslında...

canım sorum var demişin buyur sor istersen bildiğim kadarıyla cevaplamaya calışayımm :)
canim bnm adet oldugum gun sol yumurtaligim cok kotu agirdi ve ilk defa oyke oldu cok korkmustum, bilgisi olan var mi diye yazmistim . Simdi atlattim canim saol :)

Ben ilk defa yazmiyorum , kac defadir yazdimmm kimse cevap vermedi. Dikkatinixi cekmek icin yazmistim cektim de ama herkes kizdi bana ..:)

Bebde bende uyuz oluyorum bu duyma ama tabikide kimsyi kirmamak adina bseyde diyemiyosun

evet ablam evde olunca hic vakit geçmiyor benim gece uykularida bölük pörçük 1.30 gibi bi uyaniyorum, wc ye kalkiyorum 3te her gun ,sonra 5te bi daha uyaniyorum gece de böyle geciyor uyumak için zorluyorum kendimi sürekli

Ay bu gece wc cok kotu ya kav gundur cise kalkiyorum uykumdan uyanip hemde zor yetisiyorum bi isesem napicaz bilmem :-D:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…