Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

haa o seyyy burdan bi kac kisi yapmistida ondaki mantik soyle bhcg kana daha cabuk geciyo ya idrar testine iki damla idrar iki damla kan damlattiginda varsa çizgi net cikiyomus yurt disindaki lab. Böyle yapiolarmis kanli cisli testi yaptim ben bi baktim ikunci çizgi var gibi tabi ben soookkk sonra fark ettim ki o cizgi degil kanin yapmis oldugu golge gibi bi çizgi

iş iş iş bitmiyor ki cnımmm ne vardı evde oturaydık ahh hh şimdiki aklım olsa okurmuydum hiç :))))

:)) bende 10 yıldır hep çalışıyorum evde oturmadım hiç ama hedeflerim vardı başardım sayılır ben çocuğum olsun yeniden doğucamı düşünüyorum onunla birlikte ve işlerimin daha iyi olacağına inanıyorum kızlar yani bebişe öncelik verdiğim için ve aklımda o olduğu için şu an biraz pasifim yani olmam gereken yerde değilim henüz ya şu bebiş bi olsa bi olsaaaa var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

e o zaman nasıl anlaşılacakki kırmızının çok koyu çıkması lazım herhalde :44::44:

:18:
ins canim inss rabbim bekletmesin insss hic... Sakin yapim deme haa bunlari varsa cikio zaten testte

Kizlaarr isim ciktiii.
Cis muhabbetine cok guldum yaa.bende bikeresinde bardaga koydum dumani dibe cokerse felan biseyler vardi.
Plastik bardak bulamadim artik cam bardaklarimdan birini kurban ettim
Bi cis muhabbetinde aklima ablamin kizi geliyo.
Bi keresinde teyzeee kakalar ve cisler yenilirmi diye sormustuu daha kucukkenn

bende çok gülüyorum kendime

Ayy kiyamam yaa yawrum

idare eder işte senden ne haber???

ne çektin be lilim. kocandan ayrı anandan ayrı bi rahat verin lilimeeee :95:

hoşgeldim kuzummm nasılsınn

sanki senin elinde te Allahım yaaaaaaaaaaaa

özlemiştir seni eee bi de şimdi sen ona emanetsin göndermez... bari çıkalım iki hava alalım de belki çıkarsınız...

Allahm ne cekilcek cilem varmıs yaaa herkes hamile butun sulale dogurdu ben kaldm yaaa kaldm yani tembelin yani biz oturalm boyle allahm ne cektm ya biraz once baktim ilac fayda ettimi sut var mı die gene geldi süt iyyyyyy

Coooooook guldummmm tatlımmm yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…