avatara resmimi koycaktim merak etmiştin ya
hemde ne eziyet kiisssoyy neler yapmadim.kiiparmakla baktim :120: nerden anlicaksam ne salakmisim yaa karbonat testi yaptim bat gunu parmagimi igneyle kanatip teste hem kan hem ci$ koydum daha neler neler
Kizzz cisine ne cok eziyet etmissinn
haa o seyyy burdan bi kac kisi yapmistida ondaki mantik soyle bhcg kana daha cabuk geciyo ya idrar testine iki damla idrar iki damla kan damlattiginda varsa çizgi net cikiyomus yurt disindaki lab. Böyle yapiolarmis
pc ye gecince koyim canim telde kucuk görünür
iş iş iş bitmiyor ki cnımmm ne vardı evde oturaydık ahh hh şimdiki aklım olsa okurmuydum hiç :))))
haa o seyyy burdan bi kac kisi yapmistida ondaki mantik soyle bhcg kana daha cabuk geciyo ya idrar testine iki damla idrar iki damla kan damlattiginda varsa çizgi net cikiyomus yurt disindaki lab. Böyle yapiolarmiskanli cisli testi yaptim ben bi baktim ikunci çizgi var gibi tabi ben soookkk sonra fark ettim ki o cizgi degil kanin yapmis oldugu golge gibi bi çizgi
anlasiliyor canim çıkıyor çizgi ana bence gerek yok ya
slm kızlar nasılsınız
anlasiliyor canim çıkıyor çizgi ana bence gerek yok ya
hoşgeldin Havvacan biz iyiyiz sen?
bence de ya
iste canim belli bi yerden sonra insanın psikolojisi o kadar bozuluyor ki
iste canim belli bi yerden sonra insanın psikolojisi o kadar bozuluyor kio an mantıklı geliyordu şimdi gülüyorum çok saçma şeyler yapmisim
pc ye gecince koyim canim telde kucuk görünür
ins canim inss rabbim bekletmesin insss hic... Sakin yapim deme haa bunlari
ins canim inss rabbim bekletmesin insss hic... Sakin yapim deme haa bunlarivarsa cikio zaten testte
annammm nerden anlattimmm kigizz
ins canim inss rabbim bekletmesin insss hic... Sakin yapim deme haa bunlarivarsa cikio zaten testte
bende çok gülüyorum kendime:18:ins canim inss rabbim bekletmesin insss hic... Sakin yapim deme haa bunlarivarsa cikio zaten testte
Kizlaarr isim ciktiii.
Cis muhabbetine cok guldum yaa.bende bikeresinde bardaga koydum dumani dibe cokerse felan biseyler vardi.
Plastik bardak bulamadim artik cam bardaklarimdan birini kurban ettim
Bi cis muhabbetinde aklima ablamin kizi geliyo.
Bi keresinde teyzeee kakalar ve cisler yenilirmi diye sormustuu daha kucukkenn
idare eder işte senden ne haber???
ne çektin be lilim. kocandan ayrı anandan ayrıbi rahat verin lilimeeee :95:
hoşgeldim kuzummm nasılsınn
sanki senin elinde te Allahım yaaaaaaaaaaaa
özlemiştir seni eee bi de şimdi sen ona emanetsin göndermez... bari çıkalım iki hava alalım de belki çıkarsınız...
Gecmis olsun kukulogumm .ins.gecer agrilarin biranonceBende hic hamile kalmadim one kiiHerkes hamile lilimm .biz kaldik oylee.napalim kader.bizim cayci ablalardan biri kizini yeni evlendirdi.hamileymis kizi .way anam bu kadar kolaysa biz nie becwremiyossssHosgeldin cnm.bende yeni girduimSelam cnm .isten gucten yeni firsat bulup yazdim bendeHosgeldin cnm
:18:
Kizlaarr isim ciktiii.
Cis muhabbetine cok guldum yaa.bende bikeresinde bardaga koydum dumani dibe cokerse felan biseyler vardi.
Plastik bardak bulamadim artik cam bardaklarimdan birini kurban ettim
Bi cis muhabbetinde aklima ablamin kizi geliyo.
Bi keresinde teyzeee kakalar ve cisler yenilirmi diye sormustuu daha kucukkenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?