Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sıkma su cicikleri yaww hemen etki eder mi ilaç kuzum bi süre kullan ilacı

Kullancm ama merak ettim cnmmm off neyse kusumm. Gecsede hamile kalsam yaaa off kuzende 42 kilo zayif gunde iki paket sigara icer ama hemen ilk ayda hamile yaaâ piskolijimmm bozulduu

Selam kızlar gezmeden geldim yemek yapıyorum br yanmanda size yazıyorum nasılsınız ıyı mısınız

Kullancm ama merak ettim cnmmm off neyse kusumm. Gecsede hamile kalsam yaaa off kuzende 42 kilo zayif gunde iki paket sigara icer ama hemen ilk ayda hamile yaaâ piskolijimmm bozulduu

Canım Rabbim bilir doğru zamanı ne yapalım bizimde sınavımız bu cnm bekleyeceğiz dua edeceğiz başka elden ne gelir ki

çocuk işte ya çok masumlar

annammm nerden anlattimmm kigizz gelecek gelecek ben inanıyorum

beklemedeyiz valla ağaç olduk gelsin artık meyve vermek istiyorum artık ben

Allahm ne cekilcek cilem varmıs yaaa herkes hamile butun sulale dogurdu ben kaldm yaaa kaldm yani tembelin yani biz oturalm boyle allahm ne cektm ya biraz once baktim ilac fayda ettimi sut var mı die gene geldi süt iyyyyyy

canım doktor bir süre verdi mi normale ne zaman dönermiş? ya da tahlile ne zaman gideceksin bidaha?

ben de mi sigaraya başlasam ne yapsam :111:

kızlar bende 2014 de anne olmak istiyorum. pko hastasıyım.3 aydır tedavi görüyorum ve 2 gün önce bana aşılama yapıldı. inşallah tutar.rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

asagida diyince evin altinda sandim bende

HıM haklısın ya ağız alışkanlığı işte dükkan bizim evin ilerisinde de ben aşağısına dedim işte Allah rızası için yapıyorum canım Rabbim bilsin o durumlara yarın düşmeyeceğim ne malum !hayır işleyimde Rabbim benmiş versin bana

kızlar bende 2014 de anne olmak istiyorum. pko hastasıyım.3 aydır tedavi görüyorum ve 2 gün önce bana aşılama yapıldı. inşallah tutar.rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

İnşallah aşılaman tutar canım dularım seninle ...bende pkoluyum cnm malesef yumoşlarım büyümüyor bakalım zaman ne gösterecek bende olmuyor bembişim Rabbim hepimize versin canım o duyguyu tattırsın inşallah en temennimiz bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…