- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
ben olmuştum haziran ayında
aşılama yaptıran var mı aranızdaaaa
çocuk işte ya çok masumlar
beklemedeyiz valla ağaç olduk gelsin artıkmeyve vermek istiyorum artık ben
canım doktor bir süre verdi mi normale ne zaman dönermiş? ya da tahlile ne zaman gideceksin bidaha?
ben de mi sigaraya başlasam ne yapsam :111:
Çok sinirliyimmmmmmm...Ya kızlar kuzenim benim doktoruma uğramıştı gitmişken benim ikili test sonuçlarımı da al dedim. 5 dakikalık mesafede sonuçlarımı kaybetmiş. Hastanenin laboratuvar sistemi de çökmüş. Offffffffffff
Çok sinirliyimmmmmmm...Ya kızlar kuzenim benim doktoruma uğramıştı gitmişken benim ikili test sonuçlarımı da al dedim. 5 dakikalık mesafede sonuçlarımı kaybetmiş. Hastanenin laboratuvar sistemi de çökmüş. Offffffffffff
üzüldüm canım ama kayıtta çıkar sistemi düzeltirlerse çıkarabilirsiniz üzülme aksilik olacaksa oluyor canım ne yapacaksın
nasıl yani yaaaa a a a
Nasil yani ya sanssizliga bak ne olacak simdi
kuzenin nasil kaybetmis alla sen
valla söz veremicem birkaç ay daha bekletirseherşeyi yapabilecek duruma gelebilirim gibi geliyor
Selam kızlar gelemedim başım çok ağlıyordu ancak toparlanabildim 2 li testi yaptırdım ultrason sonucu temiz dr guzel dedi kan sonucunu da haftaya çarşamba alicam inşallah oda temiz çıkar bebeğim 3 gun once 4.98 cm bugun 5.85 olmusum (maşallah) :)
ya kızlar ama biliyosunuz ben 15 gündür bu sonuçları bekliyodum. moralim bozuldu.
sistemin düzelmesini beklicem mecburen. o da artık 1 hafta mı sürer 10 gün mü sürer bilmiyorum.
kuzenin nasil kaybetmis alla senben bile çok sinirlendim
Selam canım maşallah bbeişine nazar dememezsininşallah böyle devam eder canım çok sevindim geçmiş olsun bu arada
Haklısıcanım haklısın ama inşallah alabilirsin hastaneden sistem düzenlediğinde verirler canını sıkma vardır bunda da bir hayır üzülme
Her ser de wardir bi hayir bitanem napalim
valla öyle kızlar, yapacak bişi yok beklicem biraz daha...kuzenim 5 dakikalık mesafeye giderken kaybetmiş ya sonuçları şaka gibi...
valla öyle kızlar, yapacak bişi yok beklicem biraz daha...kuzenim 5 dakikalık mesafeye giderken kaybetmiş ya sonuçları şaka gibi...
yenisini çıkarttırırsın canım ya.. sinirlenme bebişin çok gazlı olacak haberin olsun... sinirlenince öyle olur diyorlar...
Bncede saka gibi hayatim ama napicaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?