Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Çok sinirliyimmmmmmm...Ya kızlar kuzenim benim doktoruma uğramıştı gitmişken benim ikili test sonuçlarımı da al dedim. 5 dakikalık mesafede sonuçlarımı kaybetmiş. Hastanenin laboratuvar sistemi de çökmüş. Offffffffffff

Canim benim prolaktinim 31cikmisti 3ay tedawi gordum ben ila kullandim lil sana 1ay demis seninki benden daha yuksekmis insallah 1ayda duser

üzüldüm canım ama kayıtta çıkar sistemi düzeltirlerse çıkarabilirsiniz üzülme aksilik olacaksa oluyor canım ne yapacaksın

Selam kızlar gelemedim başım çok ağlıyordu ancak toparlanabildim 2 li testi yaptırdım ultrason sonucu temiz dr guzel dedi kan sonucunu da haftaya çarşamba alicam inşallah oda temiz çıkar bebeğim 3 gun once 4.98 cm bugun 5.85 olmusum (maşallah) :)

Nasil yani ya sanssizliga bak ne olacak simdi

Selam canım maşallah bbeişine nazar dememezsin inşallah böyle devam eder canım çok sevindim geçmiş olsun bu arada

ya kızlar ama biliyosunuz ben 15 gündür bu sonuçları bekliyodum. moralim bozuldu.

Haklısıcanım haklısın ama inşallah alabilirsin hastaneden sistem düzenlediğinde verirler canını sıkma vardır bunda da bir hayır üzülme

kuzenin nasil kaybetmis alla sen ben bile çok sinirlendim

Her ser de wardir bi hayir bitanem napalim

valla öyle kızlar, yapacak bişi yok beklicem biraz daha...kuzenim 5 dakikalık mesafeye giderken kaybetmiş ya sonuçları şaka gibi...

valla öyle kızlar, yapacak bişi yok beklicem biraz daha...kuzenim 5 dakikalık mesafeye giderken kaybetmiş ya sonuçları şaka gibi...

yenisini çıkarttırırsın canım ya.. sinirlenme bebişin çok gazlı olacak haberin olsun... sinirlenince öyle olur diyorlar...

Bilgisayarim bozuldu telden giriyorum. Ay ne zor telden neyse telden girince hamilelik takvimmi goremiyorum o yuzden de uzuldum hergun orda yazilanlari okumak heyacan verici
baska nevar neyok
Hicran senin bulantin varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…