Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm napim ama sinirlenmim de...yani insan nasıl kaybeder sonuçları 2 dakikada...sistem düzelecek ki alabileyim yenisini.

komik de yani...
Insallah sistenm 2~3gune duzelir canim sinirlenme biz seni hep mutlu sevgi dolu gormeye alisdik insallah tez zamanda bulurlar

Insallah sistenm 2~3gune duzelir canim sinirlenme biz seni hep mutlu sevgi dolu gormeye alisdik insallah tez zamanda bulurlar

cnm bana her gün bayram biliyosunuz :) ama gerçekten kızdım yani kuzenime, nasıl kaybetti sonucumu anlamadım. neyse artık yapacak bişi yok...

Bilgisayarim bozuldu telden giriyorum. Ay ne zor telden neyse telden girince hamilelik takvimmi goremiyorum o yuzden de uzuldum hergun orda yazilanlari okumak heyacan verici
baska nevar neyok
Hicran senin bulantin varmi?
benim bulantim yok şükür canım senin

bi kez oldum canım o ağrılar çok normal cat iğnesinin etkisi takılma agrilara hangi ilaçları kullandın
Ayy her ay hayal kirikligi cok kotu yaaa klomen+estrofem+ovitrelle=asilama

rabbim bu ay nasip eder ins.ilaclardan kilo aldim herkes hamile misin diyo ozellikle esimin tarafi.cok yoruldumm.

Sans iste canim dusunme insallah hersey yolundadir
Sen cansin gercekden hepiniz cok iyisiniz

cnm gerçekten güzel bakan güzel görüyo. sizin enerjiniz bana geçiyo, sonra gelsin gırgır şamata. 2 gündür karnım çok agrıyo o da biraz endişelendirdi beni o yüzden enerjim düştü biraz da. bu akşam kocişe güzel yemekler yaptım sürpriz yapacaktım ama olmadı.

Kızlar mutfağı topladım geldim yoruldum vallahi

ya benim de en uyuz olduğum ev işi mutfak temizlemek. yemek yaparken bi yandan mutfak dolaplarını, buzdolabını, bulaşık makinesini falan siliyorum ki hepsi biraraya gelmesin. ama her hafta halı ve koltuk siliyorum hiç üşenmeden.

İmrendim simdi sizlere ben yeni isten geldim.hangisinden baslayim diye bi dusunuorum.allahtan ywmegim var.ewim ucuyorr ama kizlarr... :) amaann hangi birine yetisiym.

İmrendim simdi sizlere ben yeni isten geldim.hangisinden baslayim diye bi dusunuorum.allahtan ywmegim var.ewim ucuyorr ama kizlarr... :) amaann hangi birine yetisiym.

cnm ben ara verdim çalışmaya. şimdilik evdeyim. o yüzden böyle rahat iş yapabiliyorum. zaten çalışıyosun haftada 1 gün sil süpür, 3 günde 1 lavabo cifle tamamdır :) ben aşırı titizimdir hatta takıntılıyım temizlik konusunda bana bakmayın yani :)

Ahh ahh cnm benim erkek kardesimde yanimda kalio.esimde o da cok dagink.hergun kawga ediorm ikisiyle.yaptigm yaptigm gibi kalsa bi hafta yeter aslinda.bi pazarim var oda is yapmakla gecio.sosyal hayat sifir oldu.hangi sehirdensin bu arada?

Ahh ahh cnm benim erkek kardesimde yanimda kalio.esimde o da cok dagink.hergun kawga ediorm ikisiyle.yaptigm yaptigm gibi kalsa bi hafta yeter aslinda.bi pazarim var oda is yapmakla gecio.sosyal hayat sifir oldu.hangi sehirdensin bu arada?

Trabzon cnm. ya evde 2 erkek var hem de, işin gerçekten zor. yapabildiğin kadar yap yorma kendini.

Trabzon cnm. ya evde 2 erkek var hem de, işin gerçekten zor. yapabildiğin kadar yap yorma kendini.

En cok gormek istedgm sehirlerden birisi trabzon.esime yillik izinde karadeniz tarafina gidelim diorm ama kismet. Benim en zorlandigm kisim aslinda su; kayinvalidem en alt katta,gorumcem ikinci katta,en ustde de ben,kaynimda yakin oturuo.her fun birisi ziyaret eder.bende mecburen heryeri toplu tutmak zorundayim agizlarina laf vermk istemiorm acikcasi.ama iki gun evvel adilama yapildi bana.belim ve kasigim agrio hic bi is yapasim gelmio.yatmak istiorum.ben adanaliyim.

Kızlar ben yeniyimm :) bu ay 4gun gecikti adetim göğüslerim şiş ve kaşiniyor ellyince acıyor hatta kasiklarimda değişik bi agri var ara ara gelip gidiyor şiddetli bel ağrım var bide hep yorgun ve aç hissediyorum kendimii sizce test yapmam icin erken mii tavsiyelerinize ihtiyacım varrr ne yapmalıyım

Iyi akşamlar adet 4 gün geçtiyse yarın sabah bi test yap... Açlık ve yorgunluk psikolojik olabilir...düşün benim hala iştahım yok..belirti için aslında doğru zaman ama bazen bizi yanıltabiliyor...Şuan elinde varsa da test yapabilirsin ama biraz yap idrarı sona doğru kalan idrarı kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…