Insallah sistenm 2~3gune duzelir canim sinirlenme biz seni hep mutlu sevgi dolu gormeye alisdik insallah tez zamanda bulurlarcnm napim ama sinirlenmim de...yani insan nasıl kaybeder sonuçları 2 dakikada...sistem düzelecek ki alabileyim yenisini.
komik de yani...
Insallah sistenm 2~3gune duzelir canim sinirlenme biz seni hep mutlu sevgi dolu gormeye alisdik insallah tez zamanda bulurlar
benim bulantim yok şükür canım seninBilgisayarim bozuldu telden giriyorum. Ay ne zor telden neyse telden girince hamilelik takvimmi goremiyorum o yuzden de uzuldum hergun orda yazilanlari okumak heyacan verici
baska nevar neyok
Hicran senin bulantin varmi?
cnm napim ama sinirlenmim de...yani insan nasıl kaybeder sonuçları 2 dakikada...sistem düzelecek ki alabileyim yenisini.
komik de yani...
benim bulantim yok şükür canım senin
ben olmuştum haziran ayında
benimde bi kaç kez sabah erken kalktigimda oldu ara ara oluyor haftada bi kez falan normal yani
bi kez oldum canım o ağrılar çok normal cat iğnesinin etkisi takılma agrilara hangi ilaçları kullandın
cnm bana her gün bayram biliyosunuz :) ama gerçekten kızdım yani kuzenime, nasıl kaybetti sonucumu anlamadım. neyse artık yapacak bişi yok...
Sen hamile misin?Bi kere mi oldun cnm.asilamadan ne gibi belirtiler oldu sende.benim kasiklarim ve belim cok agrio sende de olmusmuydu?
Ayy her ay hayal kirikligi cok kotu yaaabi kez oldum canım o ağrılar çok normal cat iğnesinin etkisi takılma agrilara hangi ilaçları kullandın
Sans iste canim dusunme insallah hersey yolundadir
Sen cansin gercekden hepiniz cok iyisiniz
Kızlar mutfağı topladım geldim yoruldum vallahi
ya benim de en uyuz olduğum ev işi mutfak temizlemek. yemek yaparken bi yandan mutfak dolaplarını, buzdolabını, bulaşık makinesini falan siliyorum ki hepsi biraraya gelmesin. ama her hafta halı ve koltuk siliyorum hiç üşenmeden.
İmrendim simdi sizlere ben yeni isten geldim.hangisinden baslayim diye bi dusunuorum.allahtan ywmegim var.ewim ucuyorr ama kizlarr... :) amaann hangi birine yetisiym.
Ahh ahh cnm benim erkek kardesimde yanimda kalio.esimde o da cok dagink.hergun kawga ediorm ikisiyle.yaptigm yaptigm gibi kalsa bi hafta yeter aslinda.bi pazarim var oda is yapmakla gecio.sosyal hayat sifir oldu.hangi sehirdensin bu arada?cnm ben ara verdim çalışmaya. şimdilik evdeyim. o yüzden böyle rahat iş yapabiliyorum. zaten çalışıyosun haftada 1 gün sil süpür, 3 günde 1 lavabo cifle tamamdır :) ben aşırı titizimdir hatta takıntılıyım temizlik konusunda bana bakmayın yani :)
Ahh ahh cnm benim erkek kardesimde yanimda kalio.esimde o da cok dagink.hergun kawga ediorm ikisiyle.yaptigm yaptigm gibi kalsa bi hafta yeter aslinda.bi pazarim var oda is yapmakla gecio.sosyal hayat sifir oldu.hangi sehirdensin bu arada?
Trabzon cnm. ya evde 2 erkek var hem de, işin gerçekten zor. yapabildiğin kadar yap yorma kendini.
Kızlar ben yeniyimm :) bu ay 4gun gecikti adetim göğüslerim şiş ve kaşiniyor ellyince acıyor hatta kasiklarimda değişik bi agri var ara ara gelip gidiyor şiddetli bel ağrım var bide hep yorgun ve aç hissediyorum kendimii sizce test yapmam icin erken mii tavsiyelerinize ihtiyacım varrr ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?