Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Teşekkürler yarin yapacağım sabah çok heyecanliyim hadi inşallah :)

Selam kızlar tekrar bugün iyi gezdim he ! Kocişe ilçeye gittik gezdik geldik biraz siz ne yaptınız

Kızlar benim iki gündür sol karın altımda batma var ağrı var acaba ilaç kist yapmış olabilir mi :18::18:

herkes nasıllar bakiiim yeni hamişler varmı? benim havalar kötüyken dandikleşen bi net bağlantım var o sebeple pek giremiyorum girsemde ateş topiğinde takılabiliyorum msj gönderme hızım çoook düşük çünkü

s.a kıslarrrrrrrrrrrrrrr karar verdim birazdan annemi arıcam gelip götürsün babm beni yetrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayrola canım bi sakin ol noldu neden izin vermiyor eşin??

vlaa sakin deilim yeminlee çokk kötüyüm aldı beni kasrsısına gel otur bakıyım nedir bu asılama dedi bnde güzel güzel anlttımm
delirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kudurrrrrrrrrrrrrrrrr duuuu kırcam o bilgisayarı dedi sen ordan ögreniyon herseyi ben saglıklıyım şükür elimiz ayagımız tutuyo ALLAH zamanını bekliyo dedi asılama olmuyacak dediii annemi arıcam babm gelsinn yeterr yaaa yetrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok geçmiş olsun canım,nasıl oldun? Hala sıcak suya devamsa;beline çok sıcak koymamaya çalış,ayaklarına koy sadece,böbreklere zarar veriyor.

kıız neye bişe yazmıyon bakiiim aloo napiyon bakiiim hamiş hatun

kız geçmişi okuyodum,baktım bitecek gibi değil,sayfalar da ilerliyo bi yandan,geldim son sayfaya artık,asıl seni buralarda görmek ne şeref :) ben napıyım,kızı yatırdım,koca zaten uyku modunda hep,ben de burdayım işte.sen nasılsın bakem?

canım bak gerçekten diyorum sa-kin-leş..derin drin nefes ala bakiiimm ..
şimdi erkekler için bu çooook zor bi durumdur yani hem sperm tahlili yaptırmak hemde onun sonucuna katlanmak eğer düşük falan çıkarsa sen bu teklifi yaptığında muhtemelen onuru zedelendi kendini değersiz hissetmiştir ondan aşırı tepki vermiştir..
böyle durumları sen değilde doktorunuz söylese tavsiye etse daha makul olur en azından eşinde bunun gerekliliğini hazmedebilir...
gibi düşünüyorum ben ne diyorsun ??

Muhakkak Allah zamanini bekliyo ama sebeplere de sarilmak lazim cok uzuldum senin adina yaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…