ben yeni hamileyim canim...... İlaçlar genelde kilo ve şişkinlik yapıyor ben o ara 5 kilo verdim stresten...
ben yeni hamileyim canim...... İlaçlar genelde kilo ve şişkinlik yapıyor ben o ara 5 kilo verdim stresten...
allah razı olsun canım darısı basina ins... Yok asilamayla olmadı canım ya
allah razı olsun canım darısı basina ins... Yok asilamayla olmadı canım ya
sana tavsiyem hsg cektirmediysen cektir
Iyi akşamlar adet 4 gün geçtiyse yarın sabah bi test yap... Açlık ve yorgunluk psikolojik olabilir...düşün benim hala iştahım yok..belirti için aslında doğru zaman ama bazen bizi yanıltabiliyor...Şuan elinde varsa da test yapabilirsin ama biraz yap idrarı sona doğru kalan idrarı kullan
şimdi yapsan bike çıkar canım çünkü regli geçmiş hadi bize güzel haberler ver
s.a kıslarrrrrrrrrrrrrrrkarar verdim birazdan annemi arıcam gelip götürsün babm beni yetrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ne oldu kuzummmmn
s.a kıslarrrrrrrrrrrrrrrkarar verdim birazdan annemi arıcam gelip götürsün babm beni yetrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben napacammm şimdiii
hayrola canım bi sakin ol noldu neden izin vermiyor eşin??
çok geçmiş olsun canım,nasıl oldun? Hala sıcak suya devamsa;beline çok sıcak koymamaya çalış,ayaklarına koy sadece,böbreklere zarar veriyor.Kızlar selam ben bugün işe gitmedim okadar çok geliyor ki pıhtılı bir şekilde ve bir ağrı düşük sanırım böyle yapılıyor diye düşünüyorum dün akşamdan beri mahvoldum ayağa kalkamıyorum içim temizlensin diye ilaçta almadım sıcak su torbası ılık duş yatak ve tuvalet dostum oldu :) şimdi gözlerimi yeni açtım yazayım dedim
kıız neye bişe yazmıyon bakiiim aloo napiyon bakiiim hamiş hatun
vlaa sakin deilim yeminlee çokk kötüyüm aldı beni kasrsısına gel otur bakıyım nedir bu asılama dedi bnde güzel güzel anlttımm
delirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kudurrrrrrrrrrrrrrrrr duuuu kırcam o bilgisayarı dedi sen ordan ögreniyon herseyi ben saglıklıyım şükür elimiz ayagımız tutuyo ALLAH zamanını bekliyo dedi asılama olmuyacak dediiiannemi arıcam babm gelsinn yeterr yaaa yetrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
vlaa sakin deilim yeminlee çokk kötüyüm aldı beni kasrsısına gel otur bakıyım nedir bu asılama dedi bnde güzel güzel anlttımm
delirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kudurrrrrrrrrrrrrrrrr duuuu kırcam o bilgisayarı dedi sen ordan ögreniyon herseyi ben saglıklıyım şükür elimiz ayagımız tutuyo ALLAH zamanını bekliyo dedi asılama olmuyacak dediiiannemi arıcam babm gelsinn yeterr yaaa yetrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?