vlaa sakin deilim yeminlee çokk kötüyüm aldı beni kasrsısına gel otur bakıyım nedir bu asılama dedi bnde güzel güzel anlttımm
delirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kudurrrrrrrrrrrrrrrrr duuuu kırcam o bilgisayarı dedi sen ordan ögreniyon herseyi ben saglıklıyım şükür elimiz ayagımız tutuyo ALLAH zamanını bekliyo dedi asılama olmuyacak dediiiannemi arıcam babm gelsinn yeterr yaaa yetrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok geçmiş olsun canım,nasıl oldun? Hala sıcak suya devamsa;beline çok sıcak koymamaya çalış,ayaklarına koy sadece,böbreklere zarar veriyor.
kız geçmişi okuyodum,baktım bitecek gibi değil,sayfalar da ilerliyo bi yandan,geldim son sayfaya artık,asıl seni buralarda görmek ne şeref :) ben napıyım,kızı yatırdım,koca zaten uyku modunda hep,ben de burdayım işte.sen nasılsın bakem?
canım bak gerçekten diyorum sa-kin-leş..derin drin nefes ala bakiiimm ..
şimdi erkekler için bu çooook zor bi durumdur yani hem sperm tahlili yaptırmak hemde onun sonucuna katlanmak eğer düşük falan çıkarsa sen bu teklifi yaptığında muhtemelen onuru zedelendi kendini değersiz hissetmiştir ondan aşırı tepki vermiştir..
böyle durumları sen değilde doktorunuz söylese tavsiye etse daha makul olur en azından eşinde bunun gerekliliğini hazmedebilir...
gibi düşünüyorum ben ne diyorsun ??
Muhakkak Allah zamanini bekliyo ama sebeplere de sarilmak lazimcok uzuldum senin adina yaa (
bende napiyim baktım bağlantı biraz hızlı bi muhabbet ediiim ne var ne yok bakiim dedim uyuz net sinir ediyo beni yaaaa
bende oğlluşu banyo yaptım uyuttum işte ölee
senin nası gidiyo kız varmı belirtin falan
canım şu an çok sinirlisin sakın anneni filan arama,sakinleşince pişman olabilirsin söyleyeceklerine,eşinle çözmeye çalışın bence,suyuna git biraz,aşılama konusunda doktordan tavsiye al (belki de aldın bilmiyorum),sonra da onu konuştur doktorla,belki faydası olur,
bende napiyim baktım bağlantı biraz hızlı bi muhabbet ediiim ne var ne yok bakiim dedim uyuz net sinir ediyo beni yaaaa
bende oğlluşu banyo yaptım uyuttum işte ölee
senin nası gidiyo kız varmı belirtin falan
olmuyooo olmuyoo napiyimmm hersey norml olsun muşş olmuyoooooooooo öküzzz olmuyooo
yok canım,ara ara çok hafif bulantı,o da kendimi dinlediğimden farkediyorum,yoksa belli belirsiz.Belim ağrıyor ama onu kıza bağlıyorum,bu ara hep kucağımda gezerek uyuyo,dans edelim diye tutturuyo sevdiği şarkılar çıkınca,belim ondan oluyo bence.Benim ilkimde de hiç belirtim olmadıydı,ne bulantı,ne aşerme hiç bişey yoktu çok şükür.
doktor dedimi onada aşılama yapalım diye yoksa bu senin fikrinmi? eğer öyleyse bu ortak kararla yapılması lazım canım benim kasma kendini bu kadar daha 9 aylık evlisin madem sayımlarınız güzel çıktı kürler ovulasyon testleri falan dene 1-2 aydaha en azından bi seneyi doldur ondan sonra belki eşin sana kendiliğinden evet tamam yaptıralım dicek?
yok canım,ara ara çok hafif bulantı,o da kendimi dinlediğimden farkediyorum,yoksa belli belirsiz.Belim ağrıyor ama onu kıza bağlıyorum,bu ara hep kucağımda gezerek uyuyo,dans edelim diye tutturuyo sevdiği şarkılar çıkınca,belim ondan oluyo bence.Benim ilkimde de hiç belirtim olmadıydı,ne bulantı,ne aşerme hiç bişey yoktu çok şükür.
hehheee danset annesi prensesle
öfff benim kafa yine karıştı canım bu konuda şuanda adetime 3-4 gün falan var ayın 23çüne randevu aldım adet olunca doktora gidicem spiral konuşmak için :26:
kısss cimcime melekk hamişmisin bacımm k. bakmaa sinirden unuttum yaw balımm öüzr dilerimm
sağol canım,darısı başına,burda kızlarla yazışırken tuvalete gidip yaptım,sonra da testin resmini koydum,şok olduk hepimiz,ben çok umutsuzdum bu aydan,hatta kesin regl olacam diye,kürleri bile hazırlamıştım,reglde kullanılıyo ya :) innnşalah en kısa zamanda senden de,tüm bekleyen arkadaşlardan da alırız bu haberi.Bu arada sen balım deyip duruyosun ya çok hoşuma gidiyo,zira kızımın adı :)balımmmmmmmmmmmm RABBİM kucagına almayı emzirmeyi de nasip eder inşşş bacımmmm
sağol canım,darısı başına,burda kızlarla yazışırken tuvalete gidip yaptım,sonra da testin resmini koydum,şok olduk hepimiz,ben çok umutsuzdum bu aydan,hatta kesin regl olacam diye,kürleri bile hazırlamıştım,reglde kullanılıyo ya :) innnşalah en kısa zamanda senden de,tüm bekleyen arkadaşlardan da alırız bu haberi.Bu arada sen balım deyip duruyosun ya çok hoşuma gidiyo,zira kızımın adı :)
hehheee danset annesi prensesle
öfff benim kafa yine karıştı canım bu konuda şuanda adetime 3-4 gün falan var ayın 23çüne randevu aldım adet olunca doktora gidicem spiral konuşmak için :26:
lilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmçok kötüyümm bizimkiyle kavga etik
asılamaya izin vermiyooooyemin ederimm kafayı yicemm lillimmm
bırak zamana yaptıra sende bende yaptırmam aşılama tüp fln allah ecbur bırakmasında sağlıklıysan gerek yok yani allah bilir herseyi vermek isterse verir allahın işine karışılmazzz
amin dicem ama artık ümidim bitiiiiibende klomen hap kulanıyodum salı günü bakılcaktı yumurtalara takip amçlıı amaa herseyy bittiii ALLAHHHH kızının kaderini bahtını hayırlı güzel getirir inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
lilimmm çok haklısın bnde zamana bırakmk isterim ama dedim yaa yasım geciyoo korkum o genç olsa byle 30-31 yada 35-vla hi,ç bukadar üzlmücem ugraşmıcam oluruna bırakcamm
aminn teyzesi çok sağol,hiçbirşeyin bittiği yok du bakiiim,aaa tek yol aşılama mı sanki,bak salı günü bakılacakmış,belki doktor tamam diyecek,çalışın bu ay,gelin diyecek,tutacak belki bu ay ne biliyosun.Kız sen benim buraya yazdığım mesajı görseydin bu ay,önemli günlerde çalışma olmadı,bu ay boş geçti filan diye dövünüyodum,ama bak oldu,ben bir de çok şey denedim bu ay,onların da faydası olmuştur belkim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?