Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım şu an çok sinirlisin sakın anneni filan arama,sakinleşince pişman olabilirsin söyleyeceklerine,eşinle çözmeye çalışın bence,suyuna git biraz,aşılama konusunda doktordan tavsiye al (belki de aldın bilmiyorum),sonra da onu konuştur doktorla,belki faydası olur,

bende napiyim baktım bağlantı biraz hızlı bi muhabbet ediiim ne var ne yok bakiim dedim uyuz net sinir ediyo beni yaaaa
bende oğlluşu banyo yaptım uyuttum işte ölee
senin nası gidiyo kız varmı belirtin falan

yaa bacımm sperm testini yaptıktır zor bela ikna etim test i iyi cıktı sorun yok srmin de asılmaya hayr dediii yeminle iyi deilim

yok canım,ara ara çok hafif bulantı,o da kendimi dinlediğimden farkediyorum,yoksa belli belirsiz.Belim ağrıyor ama onu kıza bağlıyorum,bu ara hep kucağımda gezerek uyuyo,dans edelim diye tutturuyo sevdiği şarkılar çıkınca,belim ondan oluyo bence.Benim ilkimde de hiç belirtim olmadıydı,ne bulantı,ne aşerme hiç bişey yoktu çok şükür.

aradım annemi konuştuk şimdi ben aglamktan konuşamadım da hele biraz sakinlş arıyacm dedi evde misafir varmışşbu varya tam bi odun haytta dr moktor konuşmk ona fayda etmezz öküzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kısss cimcime melekk hamişmisin bacımm k. bakmaa sinirden unuttum yaw balımm öüzr dilerimm

olmuyooo olmuyoo napiyimmm hersey norml olsun muşş olmuyoooooooooo öküzzz olmuyooo

doktor dedimi onada aşılama yapalım diye yoksa bu senin fikrinmi? eğer öyleyse bu ortak kararla yapılması lazım canım benim kasma kendini bu kadar daha 9 aylık evlisin madem sayımlarınız güzel çıktı kürler ovulasyon testleri falan dene 1-2 aydaha en azından bi seneyi doldur ondan sonra belki eşin sana kendiliğinden evet tamam yaptıralım dicek?

balımmmmmmmmmmmm RABBİM kucagına almayı emzirmeyi de nasip eder inşşş bacımmmm

offffffffffff bacımm offfffffffffffff benim yasım 39 korkkum varr evt yeni evliyiz ama yas korkum varr bu benm 2. evliligim onun ilk benim ilk esmden 15 yasnda oglum var bu nun hiç çoçugu yokk dr direk dedi kan verdim baktı yumurta takibine gnderdi asılama dediler baska bişi yokk bacımmm

hehheee danset annesi prensesle
öfff benim kafa yine karıştı canım bu konuda şuanda adetime 3-4 gün falan var ayın 23çüne randevu aldım adet olunca doktora gidicem spiral konuşmak için :26:

öfff benim kafa yine karıştı canım bu konuda şuanda adetime 3-4 gün falan var ayın 23çüne randevu aldım adet olunca doktora gidicem spiral konuşmak için :26:

bacımmmmmm sen bebk istemiyon mu?? anlamadım bişi ayy kafam cok karısık k. bakmayınn nolurr

kısss cimcime melekk hamişmisin bacımm k. bakmaa sinirden unuttum yaw balımm öüzr dilerimm

balımmmmmmmmmmmm RABBİM kucagına almayı emzirmeyi de nasip eder inşşş bacımmmm
sağol canım,darısı başına,burda kızlarla yazışırken tuvalete gidip yaptım,sonra da testin resmini koydum,şok olduk hepimiz,ben çok umutsuzdum bu aydan,hatta kesin regl olacam diye,kürleri bile hazırlamıştım,reglde kullanılıyo ya :) innnşalah en kısa zamanda senden de,tüm bekleyen arkadaşlardan da alırız bu haberi.Bu arada sen balım deyip duruyosun ya çok hoşuma gidiyo,zira kızımın adı :)

amin dicem ama artık ümidim bitiiiiibende klomen hap kulanıyodum salı günü bakılcaktı yumurtalara takip amçlıı amaa herseyy bittiii ALLAHHHH kızının kaderini bahtını hayırlı güzel getirir inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aaaaa...spiral mi? hayırdır canım,bişey mi oldu,neden fikir değiştirdin? eşin biliyor mu böyle düşündüğünü,peşpeşe soruyorum farkındayım ama hakkaten çok şaşırdım şimdi.

lilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok kötüyümm bizimkiyle kavga etik
asılamaya izin vermiyoooo yemin ederimm kafayı yicemm lillimmm

bırak zamana yaptıra sende bende yaptırmam aşılama tüp fln allah ecbur bırakmasında sağlıklıysan gerek yok yani allah bilir herseyi vermek isterse verir allahın işine karışılmazzz

bırak zamana yaptıra sende bende yaptırmam aşılama tüp fln allah ecbur bırakmasında sağlıklıysan gerek yok yani allah bilir herseyi vermek isterse verir allahın işine karışılmazzz

lilimmm çok haklısın bnde zamana bırakmk isterim ama dedim yaa yasım geciyoo korkum o genç olsa byle 30-31 yada 35-vla hi,ç bukadar üzlmücem ugraşmıcam oluruna bırakcamm

aminn teyzesi çok sağol,hiçbirşeyin bittiği yok du bakiiim,aaa tek yol aşılama mı sanki,bak salı günü bakılacakmış,belki doktor tamam diyecek,çalışın bu ay,gelin diyecek,tutacak belki bu ay ne biliyosun.Kız sen benim buraya yazdığım mesajı görseydin bu ay,önemli günlerde çalışma olmadı,bu ay boş geçti filan diye dövünüyodum,ama bak oldu,ben bir de çok şey denedim bu ay,onların da faydası olmuştur belkim.

lilimmm çok haklısın bnde zamana bırakmk isterim ama dedim yaa yasım geciyoo korkum o genç olsa byle 30-31 yada 35-vla hi,ç bukadar üzlmücem ugraşmıcam oluruna bırakcamm

bırakk yaaa gerek yok allah verirse olur vermezse napcan yaa zorla allahın işine karışıp sağlıklıyken de yapılmaz kendını balkondan atsan bile tüp yaptırsan bile olmaz yaniiiiii lütfen sakin ol kocanı sıkmaaa bıkcak senden cocuk die die lütfennnnnn ssssssssssaaaaaaaaaaakkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn yazık kendıne yaaa sağlığın gitcek cocuguna kim bakcak

ne denedinn kiii :26:bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…