- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
bırakk yaaa gerek yok allah verirse olur vermezse napcan yaa zorla allahın işine karışıp sağlıklıyken de yapılmaz kendını balkondan atsan bile tüp yaptırsan bile olmaz yaniiiiii lütfen sakin ol kocanı sıkmaaa bıkcak senden cocuk die die lütfennnnnn ssssssssssaaaaaaaaaaakkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn yazık kendıne yaaa sağlığın gitcek cocuguna kim bakcak
hee yanii doktor bizzat eşine aşılama yapmamız lazım dediği halde çekimserse durum farklı sende haklıymışsın arkadaşım yaş kadınlar için önemli erkeklerin 50dede olur hatta 60 bile eşine bekledikçe yumurta rezervinin azalacağını ne bilim zaman geçtikçe zorlaşabileceğini falan sölesen tabii önce sakinleşip barışırsınız umarımoffffffffffff bacımm offfffffffffffff benim yasım 39 korkkum varrevt yeni evliyiz ama yas korkum varr bu benm 2. evliligim onun ilk benim ilk esmden 15 yasnda oglum var bu nun hiç çoçugu yokk dr direk dedi kan verdim baktı yumurta takibine gnderdi asılama dediler baska bişi yokk bacımmm
bacımmmmmm sen bebk istemiyon mu?? anlamadım bişiayy kafam cok karısık k. bakmayınn nolurr
sağol canım,darısı başına,burda kızlarla yazışırken tuvalete gidip yaptım,sonra da testin resmini koydum,şok olduk hepimiz,ben çok umutsuzdum bu aydan,hatta kesin regl olacam diye,kürleri bile hazırlamıştım,reglde kullanılıyo ya :) innnşalah en kısa zamanda senden de,tüm bekleyen arkadaşlardan da alırız bu haberi.Bu arada sen balım deyip duruyosun ya çok hoşuma gidiyo,zira kızımın adı :)
hee yanii doktor bizzat eşine aşılama yapmamız lazım dediği halde çekimserse durum farklı sende haklıymışsın arkadaşım yaş kadınlar için önemli erkeklerin 50dede olur hatta 60 bile eşine bekledikçe yumurta rezervinin azalacağını ne bilim zaman geçtikçe zorlaşabileceğini falan sölesen tabii önce sakinleşip barışırsınız umarım
benim durum karışık güzelim yaa aslında istiyorum ama ev ve iş durmumuz dolaıyla ertelemek zou-runda gibiyim çünkü 2 odalı bi evde idare etmek durumundayız alacağımız evin borçları bitene kadar bi bebek daha gelirse çok sıkıntı çekerim zaten ev morg gibi soğuk kutuplardayım sanki
kızıznın adı BALIM mı aaaa ne enteresan ilk defa duyuyorum
haklısınn benim kadarda o istese keşkee
kuzenım 2. ayda hamile kaldı ağladı daha istemıyordu dıe korunurken hamile kaldı istememek öenmli istemedin mi olur bundan sonra benım taktikkkk ben bebek istemiyorum noktaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
En cok gormek istedgm sehirlerden birisi trabzon.esime yillik izinde karadeniz tarafina gidelim diorm ama kismet. Benim en zorlandigm kisim aslinda su; kayinvalidem en alt katta,gorumcem ikinci katta,en ustde de ben,kaynimda yakin oturuo.her fun birisi ziyaret eder.bende mecburen heryeri toplu tutmak zorundayim agizlarina laf vermk istemiorm acikcasi.ama iki gun evvel adilama yapildi bana.belim ve kasigim agrio hic bi is yapasim gelmio.yatmak istiorum.ben adanaliyim.
s.a kıslarrrrrrrrrrrrrrrkarar verdim birazdan annemi arıcam gelip götürsün babm beni yetrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
töbe töbee hiç gülcem yoktu yeminleeyaw biz agzımızı kuş gibi acıyozz nolurr RABBİM bizede versee
sağol canım,darısı başına,burda kızlarla yazışırken tuvalete gidip yaptım,sonra da testin resmini koydum,şok olduk hepimiz,ben çok umutsuzdum bu aydan,hatta kesin regl olacam diye,kürleri bile hazırlamıştım,reglde kullanılıyo ya :) innnşalah en kısa zamanda senden de,tüm bekleyen arkadaşlardan da alırız bu haberi.Bu arada sen balım deyip duruyosun ya çok hoşuma gidiyo,zira kızımın adı :)
oooo sen de tam yerine düştün cnm yaa, hepiniz aynı yerde. aman bırak senden kıymetli mi, kalsın evin öyle...belim kasıgım agrıyo diyosun boşver işi dinlenmene bak. gel ya Trabzon güzeldir, gelen yine yineee gelmek istiyo :)
üzüldüm şimdi. cnm sakinleşmeye çalış ani karar verme. ben de aynısını yapıyorum sakinleşince keşkee diyorum. belki ilk etaptaki tepkisi odur eşinin, bakarsın o fikre daha sıcak bakar. Allah kalbini yumuşatır inşallah.
canım yaa bi ara dediydim eşim işi bitiyor ocakta muhtemelen bizde iş arama durumlarındayız ve kaldığım ev şimdi anlıyorum kii aşırı derecede soğuk ve muhafazasız yani oğlumu zor kolluyorum burda aynı odada yatıp kalkıyoz üçümüzde aynıoadada yemek soba falan sıkıntı çok yani e bide bebek olsa napacam ben kafayı yerim zaten karışıklık hiç bitmiyo ona deliriyorum soğuk desen pencereler üfür üfür ben bebek istesem ne yazar yazık verem ederiz burda o bebeğiaaaaa...spiral mi? hayırdır canım,bişey mi oldu,neden fikir değiştirdin? eşin biliyor mu böyle düşündüğünü,peşpeşe soruyorum farkındayım ama hakkaten çok şaşırdım şimdi.
oyyyyyyyy bacımm kıyamam yaa herkezin durumu dertleri birbirinden farklıı RABBİM herkeze yardım eder inşşş senin yasn kac?? oglum dedin hani bu 2. bebiş istiyodun öylemi??
veresin isteiyorum valla cocuk düşünmüyorum artık ben yok yani kafadan attı iyi oldu
bacımm ben kendi adıma söyleyim yemin ederim ki yasım genç olsaa vla bukadar diretmicem bebekte bebk diyee sen bnce dgru karar almışsın hakında hayrlısı olur inşşş simdi öyle yapcanya hemen hamiş kalırsınn inşş
oooo sen de tam yerine düştün cnm yaa, hepiniz aynı yerde. aman bırak senden kıymetli mi, kalsın evin öyle...belim kasıgım agrıyo diyosun boşver işi dinlenmene bak. gel ya Trabzon güzeldir, gelen yine yineee gelmek istiyo :)
üzüldüm şimdi. cnm sakinleşmeye çalış ani karar verme. ben de aynısını yapıyorum sakinleşince keşkee diyorum. belki ilk etaptaki tepkisi odur eşinin, bakarsın o fikre daha sıcak bakar. Allah kalbini yumuşatır inşallah.
Valla burda ne gördüysem yaptım,ama öyle kür filan değil,bende sistem problemi var çünkü,sistemli bişey yapamam.Bal-tarçın-ç.otu yaptım geldim gittim yedim,günde 3- 4 tane kuru incir yedim,günde bi fincan civanperçemi çayı içtim,bal,limon v.s katmadan,bir kerede 1 tane soğanı kaynatıp suyunu içtim.Reglin ilk günü başladım,10 gün yaptım işte böyle canım,artık hangisi vesile oldu bilmem ama bunları kullanırken hep dua ederek yedim içtim.ne denedinn kiii :26:bacımm
evet canım,duyan herkes aynı tepkiyi veriyo zaten alıştım o yüzden.hee yanii doktor bizzat eşine aşılama yapmamız lazım dediği halde çekimserse durum farklı sende haklıymışsın arkadaşım yaş kadınlar için önemli erkeklerin 50dede olur hatta 60 bile eşine bekledikçe yumurta rezervinin azalacağını ne bilim zaman geçtikçe zorlaşabileceğini falan sölesen tabii önce sakinleşip barışırsınız umarım
benim durum karışık güzelim yaa aslında istiyorum ama ev ve iş durmumuz dolaıyla ertelemek zou-runda gibiyim çünkü 2 odalı bi evde idare etmek durumundayız alacağımız evin borçları bitene kadar bi bebek daha gelirse çok sıkıntı çekerim zaten ev morg gibi soğuk kutuplardayım sanki
kızıznın adı BALIM mı aaaa ne enteresan ilk defa duyuyorum
canım yaa bi ara dediydim eşim işi bitiyor ocakta muhtemelen bizde iş arama durumlarındayız ve kaldığım ev şimdi anlıyorum kii aşırı derecede soğuk ve muhafazasız yani oğlumu zor kolluyorum burda aynı odada yatıp kalkıyoz üçümüzde aynıoadada yemek soba falan sıkıntı çok yani e bide bebek olsa napacam ben kafayı yerim zaten karışıklık hiç bitmiyo ona deliriyorum soğuk desen pencereler üfür üfür ben bebek istesem ne yazar yazık verem ederiz burda o bebeği
eşimide ikna ettim sonunda napiyimm aklın yolu bir durum onu gerektiyo ...
onuda geçtim spiral takılırmı onada emin değilim bi doktor sana olmaz demişti
canım ben 27 yaşındayım bi oğlum var 3.5 yaşında artık ikinci nezaman olur bilmiiim
kalmıyım vlla yaa istemiyorum ters köşe olur umarım kuzen gibi yapcam ama kafana takma olca zaman olurrrrrrrrrr kaderden ötesine gecilmezzzzzzz kaderıne yazıldıysaaaa olur kadrınde yoksa olmazz allaha güven biraz
sana bayılıyorum yaaa, ne güzel dert dinliyosun sen öyle...bi de sakinleştiriyosun insanı. kocamannnnnn öptüm seni cnm. Balım ismini ben de çok severim. çok hoş bi tercih
yok bacımm nerdeeeeeeekonu kapandı biti bilee istemiyo ası falann deli gönül diyoki nasl olsa benim oglum var o düşünsün dert etsin düşünsün tutuşsun yokk adm tam bi odunn ben korkuyom ALLAH tan diyomki oda tatsın babalık duygunu günah diyomm
canım sendemi trabzondasın benim kardeşimde orda neresindensin sen?
canım çok sevindim böyle düşünmene,zira benim bu ayki "bu ayı da kaçırdım" hezeyanlarımda da sen beni sakinleştirmiştin.ben de seni kocaman öptüm.Teşekkür ederiz teyzesi
aynenn ALLAHIM ÇOKK BÜYÜKKK bi yola koymuşturr inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?