Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

haklısınn benim kadarda o istese keşkee

hee yanii doktor bizzat eşine aşılama yapmamız lazım dediği halde çekimserse durum farklı sende haklıymışsın arkadaşım yaş kadınlar için önemli erkeklerin 50dede olur hatta 60 bile eşine bekledikçe yumurta rezervinin azalacağını ne bilim zaman geçtikçe zorlaşabileceğini falan sölesen tabii önce sakinleşip barışırsınız umarım
bacımmmmmm sen bebk istemiyon mu?? anlamadım bişi ayy kafam cok karısık k. bakmayınn nolurr

benim durum karışık güzelim yaa aslında istiyorum ama ev ve iş durmumuz dolaıyla ertelemek zou-runda gibiyim çünkü 2 odalı bi evde idare etmek durumundayız alacağımız evin borçları bitene kadar bi bebek daha gelirse çok sıkıntı çekerim zaten ev morg gibi soğuk kutuplardayım sanki

kızıznın adı BALIM mı aaaa ne enteresan ilk defa duyuyorum

oyyyyyyyy bacımm kıyamam yaa herkezin durumu dertleri birbirinden farklıı RABBİM herkeze yardım eder inşşş senin yasn kac?? oglum dedin hani bu 2. bebiş istiyodun öylemi??

kuzenım 2. ayda hamile kaldı ağladı daha istemıyordu dıe korunurken hamile kaldı istememek öenmli istemedin mi olur bundan sonra benım taktikkkk ben bebek istemiyorum noktaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

töbe töbee hiç gülcem yoktu yeminlee yaw biz agzımızı kuş gibi acıyozz nolurr RABBİM bizede versee

oooo sen de tam yerine düştün cnm yaa, hepiniz aynı yerde. aman bırak senden kıymetli mi, kalsın evin öyle...belim kasıgım agrıyo diyosun boşver işi dinlenmene bak. gel ya Trabzon güzeldir, gelen yine yineee gelmek istiyo :)

s.a kıslarrrrrrrrrrrrrrr karar verdim birazdan annemi arıcam gelip götürsün babm beni yetrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

üzüldüm şimdi. cnm sakinleşmeye çalış ani karar verme. ben de aynısını yapıyorum sakinleşince keşkee diyorum. belki ilk etaptaki tepkisi odur eşinin, bakarsın o fikre daha sıcak bakar. Allah kalbini yumuşatır inşallah.

sana bayılıyorum yaaa, ne güzel dert dinliyosun sen öyle...bi de sakinleştiriyosun insanı. kocamannnnnn öptüm seni cnm. Balım ismini ben de çok severim. çok hoş bi tercih

yok bacımm nerdeeeeeee konu kapandı biti bilee istemiyo ası falann deli gönül diyoki nasl olsa benim oglum var o düşünsün dert etsin düşünsün tutuşsun yokk adm tam bi odunn ben korkuyom ALLAH tan diyomki oda tatsın babalık duygunu günah diyomm

aaaaa...spiral mi? hayırdır canım,bişey mi oldu,neden fikir değiştirdin? eşin biliyor mu böyle düşündüğünü,peşpeşe soruyorum farkındayım ama hakkaten çok şaşırdım şimdi.
canım yaa bi ara dediydim eşim işi bitiyor ocakta muhtemelen bizde iş arama durumlarındayız ve kaldığım ev şimdi anlıyorum kii aşırı derecede soğuk ve muhafazasız yani oğlumu zor kolluyorum burda aynı odada yatıp kalkıyoz üçümüzde aynıoadada yemek soba falan sıkıntı çok yani e bide bebek olsa napacam ben kafayı yerim zaten karışıklık hiç bitmiyo ona deliriyorum soğuk desen pencereler üfür üfür ben bebek istesem ne yazar yazık verem ederiz burda o bebeği
eşimide ikna ettim sonunda napiyimm aklın yolu bir durum onu gerektiyo ...
onuda geçtim spiral takılırmı onada emin değilim bi doktor sana olmaz demişti

oyyyyyyyy bacımm kıyamam yaa herkezin durumu dertleri birbirinden farklıı RABBİM herkeze yardım eder inşşş senin yasn kac?? oglum dedin hani bu 2. bebiş istiyodun öylemi??

canım ben 27 yaşındayım bi oğlum var 3.5 yaşında artık ikinci nezaman olur bilmiiim

veresin isteiyorum valla cocuk düşünmüyorum artık ben yok yani kafadan attı iyi oldu

bacımm ben kendi adıma söyleyim yemin ederim ki yasım genç olsaa vla bukadar diretmicem bebekte bebk diyee sen bnce dgru karar almışsın hakında hayrlısı olur inşşş simdi öyle yapcanya hemen hamiş kalırsınn inşş

kalmıyım vlla yaa istemiyorum ters köşe olur umarım kuzen gibi yapcam ama kafana takma olca zaman olurrrrrrrrrr kaderden ötesine gecilmezzzzzzz kaderıne yazıldıysaaaa olur kadrınde yoksa olmazz allaha güven biraz

canım sendemi trabzondasın benim kardeşimde orda neresindensin sen?

ne denedinn kiii :26:bacımm
Valla burda ne gördüysem yaptım,ama öyle kür filan değil,bende sistem problemi var çünkü,sistemli bişey yapamam.Bal-tarçın-ç.otu yaptım geldim gittim yedim,günde 3- 4 tane kuru incir yedim,günde bi fincan civanperçemi çayı içtim,bal,limon v.s katmadan,bir kerede 1 tane soğanı kaynatıp suyunu içtim.Reglin ilk günü başladım,10 gün yaptım işte böyle canım,artık hangisi vesile oldu bilmem ama bunları kullanırken hep dua ederek yedim içtim.
evet canım,duyan herkes aynı tepkiyi veriyo zaten alıştım o yüzden.

Son düzenleme:

ALLAH uzun ömürlerversin ogluna esine sana inşş bacımmmmmmmm daha yasın gençmışş inşş olur bnce iyi düşünmüşsün gnah bebegede üşütür hasta olur oyy kıyamamm hem oglunda daha küçükmüş annesiiii MAŞLLAHHHH

kalmıyım vlla yaa istemiyorum ters köşe olur umarım kuzen gibi yapcam ama kafana takma olca zaman olurrrrrrrrrr kaderden ötesine gecilmezzzzzzz kaderıne yazıldıysaaaa olur kadrınde yoksa olmazz allaha güven biraz

aynenn ALLAHIM ÇOKK BÜYÜKKK bi yola koymuşturr inşş

sana bayılıyorum yaaa, ne güzel dert dinliyosun sen öyle...bi de sakinleştiriyosun insanı. kocamannnnnn öptüm seni cnm. Balım ismini ben de çok severim. çok hoş bi tercih

canım çok sevindim böyle düşünmene,zira benim bu ayki "bu ayı da kaçırdım" hezeyanlarımda da sen beni sakinleştirmiştin.ben de seni kocaman öptüm.Teşekkür ederiz teyzesi

ştttt moral bozmak üzülmek yok...dua et cnm Allah onun da kalbini yumuşatsın. belki düzelir yaaa hemen koyverme

canım sendemi trabzondasın benim kardeşimde orda neresindensin sen?

merkez cnm. kardeşin burda mı evli?

canım çok sevindim böyle düşünmene,zira benim bu ayki "bu ayı da kaçırdım" hezeyanlarımda da sen beni sakinleştirmiştin.ben de seni kocaman öptüm.Teşekkür ederiz teyzesi

benim zaten kedimden başka herkese bi faydam oluyo :)))))))))) ayy bebeğim ben de buldum tarama testi sonuçlarımı. keyfim yerine geldi. kız sen beni bilmiyor musun bana her gün bayram :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…