- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Valla burda ne gördüysem yaptım,ama öyle kür filan değil,bende sistem problemi var çünkü,sistemli bişey yapamam.Bal-tarçın-ç.otu yaptım geldim gittim yedim,günde 3- 4 tane kuru incir yedim,günde bi fincan civanperçemi çayı içtim,bal,limon v.s katmadan,bir kerede 1 tane soğanı kaynatıp suyunu içtim.Reglin ilk günü başladım,10 gün yaptım işte böyle canım,artık hangisi vesile oldu bilmem ama bunları kullanırken hep dua ederek yedim içtim.
evet canım,duyan herkes aynı tepkiyi veriyo zaten alıştım o yüzden.
hee yanii doktor bizzat eşine aşılama yapmamız lazım dediği halde çekimserse durum farklı sende haklıymışsın arkadaşım yaş kadınlar için önemli erkeklerin 50dede olur hatta 60 bile eşine bekledikçe yumurta rezervinin azalacağını ne bilim zaman geçtikçe zorlaşabileceğini falan sölesen tabii önce sakinleşip barışırsınız umarım
benim durum karışık güzelim yaa aslında istiyorum ama ev ve iş durmumuz dolaıyla ertelemek zou-runda gibiyim çünkü 2 odalı bi evde idare etmek durumundayız alacağımız evin borçları bitene kadar bi bebek daha gelirse çok sıkıntı çekerim zaten ev morg gibi soğuk kutuplardayım sanki
Valla ev alıyosanız haklısın biraz fedakarlık gerek (artı çok sevindim),zaten senin bizim gibi yaş sorunun da yok,uygun zamanda yaparsın,kafan da için de rahat büyütürsün inşallah canım,hayırlısı olsun diyelim
ştttt moral bozmak üzülmek yok...dua et cnm Allah onun da kalbini yumuşatsın. belki düzelir yaaa hemen koyverme
merkez cnm. kardeşin burda mı evli?
varsa allah kaderıne yazdıysa olurrr yazadıysa olmaz yaa bende artık kasmıyorum içimden çıkarttım
amiiin canım bu ayı atlatırsam kazasız çünkü korunma yok çazresine bakacaz artıkALLAH uzun ömürlerversin ogluna esine sana inşş bacımmmmmmmm daha yasın gençmışş inşş olur bnce iyi düşünmüşsün gnah bebegede üşütür hasta olur oyy kıyamamm hem oglunda daha küçükmüş annesiiiiMAŞLLAHHHH
bende sastım kaldım ALLAHIM biliyo artıkkKurban oldugum ALLAHIM koydu biz garip kulları bi yolaa inşşş
hee yanii doktor bizzat eşine aşılama yapmamız lazım dediği halde çekimserse durum farklı sende haklıymışsın arkadaşım yaş kadınlar için önemli erkeklerin 50dede olur hatta 60 bile eşine bekledikçe yumurta rezervinin azalacağını ne bilim zaman geçtikçe zorlaşabileceğini falan sölesen tabii önce sakinleşip barışırsınız umarım
benim durum karışık güzelim yaa aslında istiyorum ama ev ve iş durmumuz dolaıyla ertelemek zou-runda gibiyim çünkü 2 odalı bi evde idare etmek durumundayız alacağımız evin borçları bitene kadar bi bebek daha gelirse çok sıkıntı çekerim zaten ev morg gibi soğuk kutuplardayım sanki
Valla ev alıyosanız haklısın biraz fedakarlık gerek (artı çok sevindim),zaten senin bizim gibi yaş sorunun da yok,uygun zamanda yaparsın,kafan da için de rahat büyütürsün inşallah canım,hayırlısı olsun diyelim
bacımmmmm senin yasın kacc :44:
herkes bu gece yatağa girdiğinde musmutlu olsun tamam mı? 3 günlük dünyada hiçbir şey için üzülmeye değmez. yeni bir gün yeni umutlar demek unutmuyoruz di mi? çok öpüyorum hepinizi. kociş bensiz yatmıyor. gideyim bari. iyi uykularrrrrrrrrr dava arkadaşlarım :))))))))))))
benim zaten kedimden başka herkese bi faydam oluyo :)))))))))) ayy bebeğim ben de buldum tarama testi sonuçlarımı. keyfim yerine geldi. kız sen beni bilmiyor musun bana her gün bayram :))))))))))
İyi geceler canım,git git soğuk kış gecelerinde yalnız yatırma adamı :)Allah rahatlık versin,dava arkadaşım :))))herkes bu gece yatağa girdiğinde musmutlu olsun tamam mı? 3 günlük dünyada hiçbir şey için üzülmeye değmez. yeni bir gün yeni umutlar demek unutmuyoruz di mi? çok öpüyorum hepinizi. kociş bensiz yatmıyor. gideyim bari. iyi uykularrrrrrrrrr dava arkadaşlarım :))))))))))))
bacımmmmm senin yasın kacc :44:
amiiin canım bu ayı atlatırsam kazasız çünkü korunma yok çazresine bakacaz artık
senin de oğluna hayırlı uzuuuuun ömürler dilerim Allahtan
ştttt moral bozmak üzülmek yok...dua et cnm Allah onun da kalbini yumuşatsın. belki düzelir yaaa hemen koyverme
merkez cnm. kardeşin burda mı evli?
evet canım o çaykarada oturuyor ama
olsada olasadaaaaaaaaaaaaaaa tatlım sallaaaaa
amiiin canım bu ayı atlatırsam kazasız çünkü korunma yok çazresine bakacaz artık
senin de oğluna hayırlı uzuuuuun ömürler dilerim Allahtan
ben 36 ya doğru yola çıktım canım Eylül'de
ALLAH uzun ömür versin bacım bende 39ne mutlu sana bi yawrun var balım bide hamişsin RABBİM kucaguını doldursun inşş MAŞALLAHHH
ben 36 ya doğru yola çıktım canım Eylül'de
yawww canlarım benim bağlantı çok kötü cvplarım çok yavaş geliyor kusura bakmayın ok ?
yawww canlarım benim bağlantı çok kötü cvplarım çok yavaş geliyor kusura bakmayın ok ?
oyyyyy bacımm esf olurmu hiç öyle seyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?