Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bacımm bnde b.t. ç.otu karrştırıp o kürü yaptım yiyom sabh akşam bide hayt içiyodum kolemen kulanıyom diye onu bıraktımm :44:

herkes bu gece yatağa girdiğinde musmutlu olsun tamam mı? 3 günlük dünyada hiçbir şey için üzülmeye değmez. yeni bir gün yeni umutlar demek unutmuyoruz di mi? çok öpüyorum hepinizi. kociş bensiz yatmıyor. gideyim bari. iyi uykularrrrrrrrrr dava arkadaşlarım :))))))))))))

teşekkür ederim . 4 ay önce düşük yaptım 2 ay korundum 2 aydırda korunmuyorum düşük yapınca çok üzüldüm ağladım yıprandım çok zor gerçekten yeni bi hamileliğe çok ihtiyacım var. herkesin imtihanı farklı işte rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese o kutsal duyguyu yaşatır inşallah

amiiin canım bu ayı atlatırsam kazasız çünkü korunma yok çazresine bakacaz artık
senin de oğluna hayırlı uzuuuuun ömürler dilerim Allahtan

bacımm benim sorunumu dinleyip yardım etginiz icin hepinize ayrı ayrı tşk edeyorum ALLAH hepinizn dualarınızı kabul etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ii gecelerr balımm

benim zaten kedimden başka herkese bi faydam oluyo :)))))))))) ayy bebeğim ben de buldum tarama testi sonuçlarımı. keyfim yerine geldi. kız sen beni bilmiyor musun bana her gün bayram :))))))))))

İyi geceler canım,git git soğuk kış gecelerinde yalnız yatırma adamı :)Allah rahatlık versin,dava arkadaşım :))))

amiiin canım bu ayı atlatırsam kazasız çünkü korunma yok çazresine bakacaz artık

bacımm prazarvatvle korun yada hap aminn balım ALLAH razı olsun cümlemizin evladını aminnn

ya kırk yıl düşünsem topikte birine bunu diyeceğim aklıma gemezdi ama inşallah yoktur bişey canım,regl olursun.kız misssssyyy aklıma ne geldi biliyo musun demin eylül dedim de,seninle burçlardan konuşuyoduk bir gece hatırlıyomusun? kendi burcumdan olsa keşke dediydim,kıııız eğer tamamına ererse (innnşalah sağlıkla doğar) Başak burcu olacak :))

havva napıon tatlımmm bana yazdın tatlım ama annem kızıyor telle cok uğraşınca ondan gırıp cıkıyorum uzun kalamıyorummmmmm nasılsın kimde kalıyonn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…