ya kırk yıl düşünsem topikte birine bunu diyeceğim aklıma gemezdi ama inşallah yoktur bişey canım,regl olursun.kız misssssyyy aklıma ne geldi biliyo musun demin eylül dedim de,seninle burçlardan konuşuyoduk bir gece hatırlıyomusun? kendi burcumdan olsa keşke dediydim,kıııız eğer tamamına ererse (innnşalah sağlıkla doğar) Başak burcu olacak :))
havva napıon tatlımmm bana yazdın tatlım ama annem kızıyor telle cok uğraşınca ondan gırıp cıkıyorum uzun kalamıyorummmmmm nasılsın kimde kalıyonn
hehhheeee ooohhhh ne güzel anacım titiz bi eleman geliyor sanaaa ne güzelll bırak bırak git valla bi gel ev bal dök yala olmuş
hava nerdeki bacımm biyeremi gittydi :44:
ALLAH uzun ömür versin bacım bende 39ne mutlu sana bi yawrun var balım bide hamişsin RABBİM kucaguını doldursun inşş MAŞALLAHHH
memleketine gitcekti işte ondan sonra konusamadık net olmz genelde demiştii ama burda ondan yazdım
Sağol canım,inşallah,yalnız sen benim yaşımdayken 12 yaşında oğlun varmış,ben çok geç kaldım çoooooook((( aman geç olsun da güç olmasın diyelim Allahı gücendirmeyelim şimdi,şükür bugünümüze...
hehhheeee ooohhhh ne güzel anacım titiz bi eleman geliyor sanaaa ne güzelll bırak bırak git valla bi gel ev bal dök yala olmuş
hm anladım canımm gısss havaaaaaaaaaaaaa cvp ver bakimm lilimeeehg bu arada balımm
yok kız bana çekerse yapmaz pislikten acayip rahatsız olurum ama biri gelsin de temizlesin diye beklerim,bir de dağınığımdır.....Allahın işin karışılmaz ama bir de erkek olsa....ne doyumsuzuz biz yaaa :)
Güzeller bu kız kaçar,sohbet muhabbet çok tatlı ama,uyku da çok tatlııııııııı.....cümleten iyi geceler,Allah rahatlık versin.Missycim yazarsan yarın görürüm artık,geç geliyormuş ya,öptüm canım.
ben canım...ellerinden öper tatlı bir balım var teyzesikızının isini balım mı koymuş biri sanki öle okudum
diyorum yaaa,her an dilimde....hadi bakalım iyi geceler tekrardan,gidecem gidecem gidemiyorum,bir ayağım kapıda,br ayağım burda kaldı :)))bacımm hamd olsun şükür dee
ben canım...ellerinden öper tatlı bir balım var teyzesi
diyorum yaaa,her an dilimde....hadi bakalım iyi geceler tekrardan,gidecem gidecem gidemiyorum,bir ayağım kapıda,br ayağım burda kaldı :)))
Burda kaç gündür hava hep güneşli çok güzel pozitif bir enerjiyle uyanıyorum... Ama hava sıcaklığı -23 :))) Olsun güneşin varlığı bile güzel.. Pırıl pırıl tertemiz umutlarımız gibi...
günaydın cnmmmmmm, burda da öyleee bahara uyanıyorum sanki. erkenden uyanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?