Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hehhheeee ooohhhh ne güzel anacım titiz bi eleman geliyor sanaaa ne güzelll bırak bırak git valla bi gel ev bal dök yala olmuş

ALLAH uzun ömür versin bacım bende 39 ne mutlu sana bi yawrun var balım bide hamişsin RABBİM kucaguını doldursun inşş MAŞALLAHHH

Sağol canım,inşallah,yalnız sen benim yaşımdayken 12 yaşında oğlun varmış,ben çok geç kaldım çoooooook ((( aman geç olsun da güç olmasın diyelim Allahı gücendirmeyelim şimdi,şükür bugünümüze...

aynen bacımm çokk şükürr RABBİM hayrlısını versin inşşşşşşşşşşşşşşş

hehhheeee ooohhhh ne güzel anacım titiz bi eleman geliyor sanaaa ne güzelll bırak bırak git valla bi gel ev bal dök yala olmuş

yok kız bana çekerse yapmaz pislikten acayip rahatsız olurum ama biri gelsin de temizlesin diye beklerim,bir de dağınığımdır.....Allahın işin karışılmaz ama bir de erkek olsa....ne doyumsuzuz biz yaaa :)

yok kız bana çekerse yapmaz pislikten acayip rahatsız olurum ama biri gelsin de temizlesin diye beklerim,bir de dağınığımdır.....Allahın işin karışılmaz ama bir de erkek olsa....ne doyumsuzuz biz yaaa :)

bacımm hamd olsun şükür dee

Güzeller bu kız kaçar,sohbet muhabbet çok tatlı ama,uyku da çok tatlııııııııı.....cümleten iyi geceler,Allah rahatlık versin.Missycim yazarsan yarın görürüm artık,geç geliyormuş ya,öptüm canım.

kıss bacılarr bna müsade beni dinleyip yardım cı oldunuz için tşk ederim hepinizee ALLAH ne muradınız varsa versin inşşşş aminnnnnnnnnnnnnnnn ii gecelerr ben kacarr gidip konuşcam bizimkiylee hadi öptüm hepinizi

tm bacım iyi geceler bnde didiyom grş inş yarınn

ben canım...ellerinden öper tatlı bir balım var teyzesi

diyorum yaaa,her an dilimde....hadi bakalım iyi geceler tekrardan,gidecem gidecem gidemiyorum,bir ayağım kapıda,br ayağım burda kaldı :)))

gercekten balımm mı ek fln yok muu hiç karşılasmadımmm yaaa nasıl tepki aldın mı pekii

kızlarrrrrrr ben yatayımm kendinize iyi bakınnnnn çoook öpüyorum kendinize iyi bakınnn byyy

Burda kaç gündür hava hep güneşli çok güzel pozitif bir enerjiyle uyanıyorum... Ama hava sıcaklığı -23 :))) Olsun güneşin varlığı bile güzel.. Pırıl pırıl tertemiz umutlarımız gibi...

günaydın cnmmmmmm, burda da öyleee bahara uyanıyorum sanki. erkenden uyanıyorum.

günaydın cnmmmmmm, burda da öyleee bahara uyanıyorum sanki. erkenden uyanıyorum.

Ne düşünüp de mutlu oldum bugün biliyor musun? Dedim Allah'ım eğer ikinci adetimden sonra gebe kalırsam şubat sonu oluyor.. Sağlıklı bir gebelik de olursa hep baharda ve yazın geçireceğim gebeliğimin çoğunu ve her sabah doğan güneşi görebileceğim herşey güzel olacak Rabbim nasip et dedim... İnşallahh :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…