- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Ne düşünüp de mutlu oldum bugün biliyor musun? Dedim Allah'ım eğer ikinci adetimden sonra gebe kalırsam şubat sonu oluyor.. Sağlıklı bir gebelik de olursa hep baharda ve yazın geçireceğim gebeliğimin çoğunu ve her sabah doğan güneşi görebileceğim herşey güzel olacak Rabbim nasip et dedim... İnşallahh :44:
ne kadar hoş yaaa, böyle düşünmen beni de mutlu etti. seviyorum ben pozitif insanları. ben şanslıyım. hamileliğimin en başı sonbahara, 2.trimesteri yani 2. bölümü kışa geliyor ki kış meyve sebzelerinden faydalanabiliyorum, hep sıcak tutuyorum kendimi, ağrılarım azalıyo. son trimesteri de ilkbahar ve yaza geliyor :) sen de şubat sonu hamiş kalırsan tüm mevsimlere denk geliyor hemen hemen :) inşallahhhhhhhhhh...kuşum ben kaçtım çok işim var bugün yaaa...çok dedikodu yapmayın ben kaçırmim hepsini :)))))) çatlarım noluyo burda diye :)
bomba gibi karşısınızdayım ta-ta-ta-taaaaaaaaaaaaaaaaaam
atom bombası gibiYine pozitif bir cümle Allah'ımmmmmmmmm bozm Yarabbim :) Bombanın türü nedir a4 c4 d4
atom bombası gibi
Günaydın kızlar.
Bugün yeni bir dr gidecem öğleyin.
Eşim istersen bir ay ara ver psikolojin düzelsin dedi ama ben hiç ara vermek istemiyorum.
Canım senin ne sorunun vardı da korunacaksın ben de öyleyim
Beklenen adet tarihi canım ben yatıyorum yarın Burda olursan sohbet ederiz
Yok canım o ben değilim :)))
ben hap+çat iğnesi vuruldum ama regl oldum(( bugünde 4.günü dr gidecem.
Canım anladım... Ben kürtaj oldum da 2 aralık da o yüzden bekliyorum öyle sandım.. Rabbim hayırlı haberler nasip etsin hepimize..
hasret hap cat ignesi noluyor ki bana da anlatirmisinn
hasret hap cat ignesi noluyor ki bana da anlatirmisinn
canım benim de eşim 4 yıl önce fln varikosel ameliyatı olmuştu, daha o zaman evli değildik. Naptı ne etti hatırlamıyorum. Ama sanırım bi sorun yok ki ben hamile kalabildim.kizlar merhaba
benim esim varikosel ameliyati oldu - 2 ay 10 gun oldu henuz - ne zaman test yaptirmaliyiz ? sizde de benim durumumda olan var mi ? test yaptirir da sonuclari iyi cikarsa bende duzenli doktora gidicem - gecen sene ben test yaptirmistim hormonlarima bakmislardi sorun yoktu - hamileligi hizlandirmak icin neler yapiyor doktorlar ?
birde benim baska sorunum esim hala yumurtlama donemlerine inanmiyor bu konuda pek caba gostermiyor dogal ilaclar aldik cok duzenli yemiyor - bebek sahibi olmak icin esimin caba gostermesi icin :) neler kullanabiliriz ?
yardicmi olursaniz sevinirim ..
sevgiler
Herkese günaydınlarrrrrr
nasılsınız bakalım? sanırım yani inşallah bugün buralardayım
canım benim de eşim 4 yıl önce fln varikosel ameliyatı olmuştu, daha o zaman evli değildik. Naptı ne etti hatırlamıyorum. Ama sanırım bi sorun yok ki ben hamile kalabildim.
hoşbuldum canımgünaydın canım.hoşgeldin.bugün topik sakin.ben de birazdan çıkacam.dr a.
Burda kaç gündür hava hep güneşli çok güzel pozitif bir enerjiyle uyanıyorum... Ama hava sıcaklığı -23 :))) Olsun güneşin varlığı bile güzel.. Pırıl pırıl tertemiz umutlarımız gibi...
günaydın cnmmmmmm, burda da öyleee bahara uyanıyorum sanki. erkenden uyanıyorum.
bomba gibi karşısınızdayım ta-ta-ta-taaaaaaaaaaaaaaaaaam
Günaydın kızlar.
Bugün yeni bir dr gidecem öğleyin.
Eşim istersen bir ay ara ver psikolojin düzelsin dedi ama ben hiç ara vermek istemiyorum.
ben cok gelemiyorum ama takip edicem artik sanirim yeni basladigim icin ozel mesaj da gonderemiyorum daha :)
Herkese günaydınlarrrrrr
nasılsınız bakalım? sanırım yani inşallah bugün buralardayım
canım benim de eşim 4 yıl önce fln varikosel ameliyatı olmuştu, daha o zaman evli değildik. Naptı ne etti hatırlamıyorum. Ama sanırım bi sorun yok ki ben hamile kalabildim.
hoşbuldum canımhayırdır dr ne için gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?