Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ne kadar hoş yaaa, böyle düşünmen beni de mutlu etti. seviyorum ben pozitif insanları. ben şanslıyım. hamileliğimin en başı sonbahara, 2.trimesteri yani 2. bölümü kışa geliyor ki kış meyve sebzelerinden faydalanabiliyorum, hep sıcak tutuyorum kendimi, ağrılarım azalıyo. son trimesteri de ilkbahar ve yaza geliyor :) sen de şubat sonu hamiş kalırsan tüm mevsimlere denk geliyor hemen hemen :) inşallahhhhhhhhhh...kuşum ben kaçtım çok işim var bugün yaaa...çok dedikodu yapmayın ben kaçırmim hepsini :)))))) çatlarım noluyo burda diye :)

Napim güzel düşünmezsem güzel şeyler olmaz... Artık daha pozitif düşüneceğim içim yansada... Geçen sefer hep bi korkuyla gitmiştim her doktora.. Bu sefer öyle olmak istemiyorum.. Hadi sana kolay gelsin canımmmm... Valla dedikodulara ben de yetişemiyorum sadece seyrediyorum :))

Günaydın kızlar.
Bugün yeni bir dr gidecem öğleyin.
Eşim istersen bir ay ara ver psikolojin düzelsin dedi ama ben hiç ara vermek istemiyorum.

kizlar merhaba

benim esim varikosel ameliyati oldu - 2 ay 10 gun oldu henuz - ne zaman test yaptirmaliyiz ? sizde de benim durumumda olan var mi ? test yaptirir da sonuclari iyi cikarsa bende duzenli doktora gidicem - gecen sene ben test yaptirmistim hormonlarima bakmislardi sorun yoktu - hamileligi hizlandirmak icin neler yapiyor doktorlar ?

birde benim baska sorunum esim hala yumurtlama donemlerine inanmiyor bu konuda pek caba gostermiyor dogal ilaclar aldik cok duzenli yemiyor - bebek sahibi olmak icin esimin caba gostermesi icin :) neler kullanabiliriz ?

yardicmi olursaniz sevinirim ..

sevgiler

hasret hap cat ignesi noluyor ki bana da anlatirmisinn

hap yumurta büyütücü haplar canım.klomen serephone gibi.
çat iğnesi de çatlatma iğnesi.ovitrelle,pregnly v.b.

kendiliğinden yumurtlayamayan bayanlara genelde bu tedavi uygulanıyor.
adetin 5.gününden itibaren hapları kullanıyorsun.doktor yumurtaları ölçüyor.yeterli olgunluğa erişince de çatlatma iğnesi veriyor.o

Herkese günaydınlarrrrrr
nasılsınız bakalım? sanırım yani inşallah bugün buralardayım

canım benim de eşim 4 yıl önce fln varikosel ameliyatı olmuştu, daha o zaman evli değildik. Naptı ne etti hatırlamıyorum. Ama sanırım bi sorun yok ki ben hamile kalabildim.

günaydın canım.hoşgeldin.bugün topik sakin.ben de birazdan çıkacam.dr a.

GÜNAYDIN KISLAAAR

nassınız bakem

günaydın cnmmmmmm, burda da öyleee bahara uyanıyorum sanki. erkenden uyanıyorum.

bomba gibi karşısınızdayım ta-ta-ta-taaaaaaaaaaaaaaaaaam

Günaydın kızlar.
Bugün yeni bir dr gidecem öğleyin.
Eşim istersen bir ay ara ver psikolojin düzelsin dedi ama ben hiç ara vermek istemiyorum.

ben cok gelemiyorum ama takip edicem artik sanirim yeni basladigim icin ozel mesaj da gonderemiyorum daha :)

hoşbuldum canım hayırdır dr ne için gidiyorsun?

3,5 kilo et alacam :)))
kız da olur erkek te farketmez.

Pko var ben de canım.Yumartlama tedavisi oldum geçen ay yine olmadı.bugün reglin 4.günü.yine aynı tedaviyi yaparlar herhalde.bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…