Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın canikom, iyiyim ben sen nasılsın? Bi yandan çalışıyorum bi yandan tesbih çekiyorum bi yandan da buraya bakıyorum sen neler yapıyorsun?

ne kadar marifetlisin maşallah. ben bir telefona bakıyorum bir de burda yazıyorum anca Allah kabul etsin canım buarada dualarını

Hakikaten ne sakinn... uuuuuuuuu tarihi günlerden birini yaşıyoruz :) Ben de sohbetler o kadar hızlı ki dahil olamadan sayfa atlıyordu :)

Gunadinnn bebiskolarrr.
Yaw ben yogunum sabahtan beri cok feciii.sikildimmm.
Dun gecede uyuyamadim nedense donup durdum.
Bi taraftan gozlerim yaniyo bi taraftan isler bekliyoo
Siz nasilsinzzz

Gunadinnn bebiskolarrr.
Siz nasilsinzzz

Ben bu sabah yataktan kalkmak bile istemedim... Sabahın 6,30 u, dışarda hava -23 derece.. Iııııııyy :) Ama güneşi görünce umutlandım.. Napalım mecbur iş bizi bekliyor..

Hakikaten ne sakinn... uuuuuuuuu tarihi günlerden birini yaşıyoruz :) Ben de sohbetler o kadar hızlı ki dahil olamadan sayfa atlıyordu :)

nazar değdirdiniz

Gunadinnn bebiskolarrr.
Siz nasilsinzzz

ben de bu sabah niyeyse rahat kalktım valla bugün yine giremeyecek misin sennn

Ben bu sabah yataktan kalkmak bile istemedim... Sabahın 6,30 u, dışarda hava -23 derece.. Iııııııyy :) Ama güneşi görünce umutlandım.. Napalım mecbur iş bizi bekliyor..

Erzurumdamiydin cnm sennn.o ne soguk oyle yaaa eksi yirmiucmuuu
Ise gelmek eziyet gibi yaa gece uyuyamayinca sabahta vincle kaldirmak gerekiyoi

havva napıon tatlımmm bana yazdın tatlım ama annem kızıyor telle cok uğraşınca ondan gırıp cıkıyorum uzun kalamıyorummmmmm nasılsın kimde kalıyonn

slm cnm iyiyim ben tekrar döndüm evime kv kalma kızım kocanın yanına git yanlız bırakma oğlumu ben idare ederim dedi ben de kalmadım gitiğim gün görümcemlerde kaldım ertesi günü gündüz kv de akşamda annemlerde ertesi günüde abimlere uğradık bi oğlu olmuştu onu gördük sonra yola çıktık evimize geldik cnm biraz soğuk almıştım ama geçti sen nasılsın neler yaptın cnm dün benim koçiş girmiş hepsini okudum diyor kvdekilerini sinir zaten onun boğasım geliyor sinir şeyyyyyy

hm anladım canımm gısss havaaaaaaaaaaaaa cvp ver bakimm lilimeee hg bu arada balımm

cnm benim koçiş girmiş siz ben zannetmişsiniz kızlar özür dilerimm neyse boşver hşbulduk cnm geçmişi okudum çok üzüldüm işalah kocanı ikna edersin tatlımm
slm kızlar nasılsınızzzzzz kızlar çok sinirliyim ya dünden beriiiiiii

Son düzenleme:

hışgeldin canım buraya da evine de.. ayrıca bu yazan gerçekten sen misin kocan olmadığını nerden bilelim ve ben de yazışmıştım seninle sen sandığımla yani sinirin bu yüzden mi bozuk canım

Hakkaten bu ne sakinlik böyle

Perikanadı gözlerin ne renkkk

Havva sen niye çok sinirlisin kocana kızz?

Perikanadı gözlerin ne renkkk

Canım o konuda çeşitli söylentiler var
Göreceli oluyor sanırım.. Kimine göre bal rengi kimine göre yeşil kimine göre ela kimine göre şeffaf(nasıl oluyorsa artık).. Son durum hakkında elimizde bi bilgi yok :))))

Erzurumdamiydin cnm sennn.o ne soguk oyle yaaa eksi yirmiucmuuu
Ise gelmek eziyet gibi yaa gece uyuyamayinca sabahta vincle kaldirmak gerekiyoi

He canım Erzurum.. O derecede sabah servis bekledim ellerim uyuştu bu sabah daha bi soğuktu valla.. Güneş var da kendini ısıtıyor kurban olduğum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…