günaydın canikom, iyiyim ben sen nasılsın? Bi yandan çalışıyorum bi yandan tesbih çekiyorum bi yandan da buraya bakıyorumGÜNAYDIN KISLAAAR
nassınız bakem
günaydın canikom, iyiyim ben sen nasılsın? Bi yandan çalışıyorum bi yandan tesbih çekiyorum bi yandan da buraya bakıyorumsen neler yapıyorsun?
sana tavsiyem hsg cektirmediysen cektir
Amin canım, hepimizinkini inşallahne kadar marifetlisin maşallah. ben bir telefona bakıyorum bir de burda yazıyorum ancaAllah kabul etsin canım buarada dualarını
günaydın canımgünaydın canlar
3,5 kilo et alacam :)))
kız da olur erkek te farketmez.
Pko var ben de canım.Yumartlama tedavisi oldum geçen ay yine olmadı.bugün reglin 4.günü.yine aynı tedaviyi yaparlar herhalde.bakalım.
Gunadinnn bebiskolarrr.
Yaw ben yogunum sabahtan beri cok feciii.sikildimmm.
Dun gecede uyuyamadim nedense donup durdum.
Bi taraftan gozlerim yaniyo bi taraftan isler bekliyoo
Siz nasilsinzzz
Hakikaten ne sakinn... uuuuuuuuu tarihi günlerden birini yaşıyoruz :) Ben de sohbetler o kadar hızlı ki dahil olamadan sayfa atlıyordu :)
Gunadinnn bebiskolarrr.
Yaw ben yogunum sabahtan beri cok feciii.sikildimmm.
Dun gecede uyuyamadim nedense donup durdum.
Bi taraftan gozlerim yaniyo bi taraftan isler bekliyoo
Siz nasilsinzzz
nazar değdirdiniz
ben de bu sabah niyeyse rahat kalktım vallabugün yine giremeyecek misin sennn
NE göz varmış bende renkli ama o kadar etkili olduğunu sanmıyordum he
Ben bu sabah yataktan kalkmak bile istemedim... Sabahın 6,30 u, dışarda hava -23 derece.. Iııııııyy :) Ama güneşi görünce umutlandım.. Napalım mecbur iş bizi bekliyor..
havva napıon tatlımmm bana yazdın tatlım ama annem kızıyor telle cok uğraşınca ondan gırıp cıkıyorum uzun kalamıyorummmmmm nasılsın kimde kalıyonn
hm anladım canımm gısss havaaaaaaaaaaaaa cvp ver bakimm lilimeeehg bu arada balımm
slm cnm iyiyim ben tekrar döndüm evime kv kalma kızım kocanın yanına git yanlız bırakma oğlumu ben idare ederim dedi ben de kalmadım gitiğim gün görümcemlerde kaldım ertesi günü gündüz kv de akşamda annemlerde ertesi günüde abimlere uğradık bi oğlu olmuştu onu gördük sonra yola çıktık evimize geldik cnm biraz soğuk almıştım ama geçti sen nasılsın neler yaptın cnm dün benim koçiş girmiş hepsini okudum diyor kvdekilerini sinir zaten onun boğasım geliyor sinir şeyyyyyy
cnm benim koçiş girmiş siz ben zannetmişsiniz kızlar özür dilerimm neyse boşver hşbulduk cnm geçmişi okudum çok üzüldüm işalah kocanı ikna edersin tatlımm
slm kızlar nasılsınızzzzzz kızlar çok sinirliyim ya dünden beriiiiiii
nazar değdirdiniz
ben de bu sabah niyeyse rahat kalktım vallabugün yine giremeyecek misin sennn
vuuuu ne renk
Perikanadı gözlerin ne renkkk
Erzurumdamiydin cnm sennn.o ne soguk oyle yaaa eksi yirmiucmuuu
Ise gelmek eziyet gibi yaa gece uyuyamayinca sabahta vincle kaldirmak gerekiyoi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?