Ara ara girerim bebisimm.
Costu bugun isler 5 tane ihracat yuklemem var.masaya gomuldum sabahtan beri.
Diger kizlar nirdekii kimse yokkk
Canım o konuda çeşitli söylentiler var
Göreceli oluyor sanırım.. Kimine göre bal rengi kimine göre yeşil kimine göre ela kimine göre şeffaf(nasıl oluyorsa artık).. Son durum hakkında elimizde bi bilgi yok :))))
He canım Erzurum.. O derecede sabah servis bekledim ellerim uyuştu bu sabah daha bi soğuktu valla.. Güneş var da kendini ısıtıyor kurban olduğum :)
Amin canım inşallah hepimizin olur
İnşallah bu ay olur canım benim
kıyafetine göre ya da gözkalemine göre göz rengi ne güzellens takmış gibi valla hele dadaş hoşmusan dolumusan boşmusan
Kız hiç güleceğim yoktu Allah da seni güldürsün he mi :)
Ben dadaş değilem gardaş :))) Kuzeyin kızıyım ben
hışgeldin canım buraya da evine de.. ayrıca bu yazan gerçekten sen misin kocan olmadığını nerden bilelimve ben de yazışmıştım seninle sen sandığımla yani sinirin bu yüzden mi bozuk canım
olsun şuan erzurumdasın bulaşmıştır ucundan kıyırsındankuzeyin kızı diyince aklıma volkan konak geldi
Hakkaten bu ne sakinlik böyle
Perikanadı gözlerin ne renkkk
Havva sen niye çok sinirlisin kocana kızz?
Canım o konuda çeşitli söylentiler var
Göreceli oluyor sanırım.. Kimine göre bal rengi kimine göre yeşil kimine göre ela kimine göre şeffaf(nasıl oluyorsa artık).. Son durum hakkında elimizde bi bilgi yok :))))
He canım Erzurum.. O derecede sabah servis bekledim ellerim uyuştu bu sabah daha bi soğuktu valla.. Güneş var da kendini ısıtıyor kurban olduğum :)
Kız hiç güleceğim yoktu Allah da seni güldürsün he mi :)
Ben dadaş değilem gardaş :))) Kuzeyin kızıyım ben
pofffffffffffffffffffff
puffffffffffffffffffffffffffff
ufffffffffffffffffffffffffffffff
offffffffffffffffffffffffffffffff
bilmiyorumişleri var herhalde
Huhuuuuu bugün niye kimse yok ki geçmişi okumak ne kadar kolay oldu bugün
Bende kahvaltımı geç yaptım mugeyi izliyorum şimdi mutfagim darmadumanyemek yapcam daha ve çok soğuk :18:
evet sobali canim o yüzden odadan dışarı çıkmak istemiyorum
Bugun herkes keyifli uyanmis masallahhh
Bende oyle kalkmistim ama keyfimin sonu kostura kostura banyoya gidip bos midemi cikarmamla geldi:120
::120::120::120:
Esimi aradim oglende gel bisey hazrlicak durumda degilim acim dedimayy artik 12 bitti bunlar da biter herhaldee
Huhuuuuu bugün niye kimse yok ki geçmişi okumak ne kadar kolay oldu bugün
Bende kahvaltımı geç yaptım mugeyi izliyorum şimdi mutfagim darmadumanyemek yapcam daha ve çok soğuk :18:
Sen anlatirken ben dondum kizzz.Allah kolaylik versin.
Wuuuu bende bende kuzeyin kiziyimm
evet sobali canim o yüzden odadan dışarı çıkmak istemiyorum
ayyy izlemeden duramammm kii cok bagimli oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?