Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kıyafetine göre ya da gözkalemine göre göz rengi ne güzel lens takmış gibi valla hele dadaş hoşmusan dolumusan boşmusan

hışgeldin canım buraya da evine de.. ayrıca bu yazan gerçekten sen misin kocan olmadığını nerden bilelim ve ben de yazışmıştım seninle sen sandığımla yani sinirin bu yüzden mi bozuk canım

yok cnm o bişeyler yazmaz 2 ,3 mesajı okudum daha diyor kızınca sinir bakma diyorum artık bi mesaj gelse hemen teli benden uzakta biyerde mesajı okuyor bana göstermiyor sinir sonra o yok ken bakıyorum kamu haberden gelmiş yani ben ona göstermeyin ce oda bana göstermiyo ayrıca sizin yazdıklarınıza bakmıyo benim ne yakdıklarıma bakıyor cnm o yüzden rahat olun hem benim koçiş gündüz evde deyil akşam evde dün akşam biraz öptüm sarıldım esnemeye başladı aşkım çok geç oldu bu gün uyuyalımda yarın geç uyuruz oolurmu diyor ya sinir oldum beni aldattığinda asla şüphelenmem çünkü öyle bişey yapmaz hafta sonu felan seni istiyorum ama hastasın şimdi duş alırsan kötü olursun aşkım sonra yaparız dedi ben yemek yaparken ozaman hiç kızmadım beni düşünüyo diyede akşam yaptıği çok kötüydü sinirlerim tavan yaptı boğasım geliyor onu

Bugun herkes keyifli uyanmis masallahhh

Bende oyle kalkmistim ama keyfimin sonu kostura kostura banyoya gidip bos midemi cikarmamla geldi:120
::120::120::120:
Esimi aradim oglende gel bisey hazrlicak durumda degilim acim dedim ayy artik 12 bitti bunlar da biter herhaldee

Huhuuuuu bugün niye kimse yok ki geçmişi okumak ne kadar kolay oldu bugün

Bende kahvaltımı geç yaptım mugeyi izliyorum şimdi mutfagim darmaduman yemek yapcam daha ve çok soğuk :18:

Sen anlatirken ben dondum kizzz.Allah kolaylik versin.

Kız hiç güleceğim yoktu Allah da seni güldürsün he mi :)
Ben dadaş değilem gardaş :))) Kuzeyin kızıyım ben

Wuuuu bende bende kuzeyin kiziyimm
pofffffffffffffffffffff
puffffffffffffffffffffffffffff
ufffffffffffffffffffffffffffffff
offffffffffffffffffffffffffffffff

bilmiyorum işleri var herhalde

Kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrffr nerdesinuzz

Bende kahvaltımı geç yaptım mugeyi izliyorum şimdi mutfagim darmaduman yemek yapcam daha ve çok soğuk :18:

hoşgeldin cnm evet bu gün çok sakin topik kısçem senin ev sobalı mı:26::26:

Insallah biter cmmm.wouwww 12.hafta bittimi..masallah cnm.artik daha rahat olursun

Gunaydin hicranimm.kiz izleme mugeyii.insanin psikolojisi bozulurr.
Sana ne dedim ben.bi kitap al bebek gelisimi ile ilgili onu okumaya basla.

merhaba kızlar nasılsınız? ben sabah kan verdim ve saat 15.30 da randevüm var,bugün kese görünür mü sizce? gecen hafta beta hcg 133 te kalmıştık, heyecanlıyım azcık bana dua edin kızlaaaarrr

evet sobali canim o yüzden odadan dışarı çıkmak istemiyorum

benimkide sobalı cnm sabah yataktan çıkmadım kociş sobayı yaktı içirisi ısındı öyle kaltım temizlik felan yaptım yemeğimde var ama bulaşiklarım öyle duruyor çok soğuk mutfak hiç gidesim yok ama mecbur gidiyorum sanki dışarı çıkacakmış gibi montlar berele sıkı sıkı giyinip çıkıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…