merhaba kızlar nasılsınız? ben sabah kan verdim ve saat 15.30 da randevüm var,bugün kese görünür mü sizce? gecen hafta beta hcg 133 te kalmıştık, heyecanlıyım azcık bana dua edin kızlaaaarrr
canım kese görünebilir karindan görünmezse vajinal kesin görünür
merhaba kızlar nasılsınız? ben sabah kan verdim ve saat 15.30 da randevüm var,bugün kese görünür mü sizce? gecen hafta beta hcg 133 te kalmıştık, heyecanlıyım azcık bana dua edin kızlaaaarrr
benimde bulasik makinasi boşalacak en sevmedigim is hee yerleştirmesi kirlilee yerlesecek falan uff
hgg sekerimmmm nerelerdesin sen
oyyy oyy oyy hareket mi ediyomus minisimm
merhaba cnm iyi sayılırım cnm sen nasılsınn işalah minişini görürsün cnm dualarımız seninle
hgg sekerimmmm nerelerdesin sen
oyyy oyy oyy hareket mi ediyomus minisimmteşekkür edrim canım benim
oyyy oyy oyy hareket mi ediyomus minisimmteşekkür edrim canım benim
canım 12araligi ilk gun olarak kabul edip 21.gun dr gideceksin antibiyotiginide kullan canım batina çok var daha ilerde daha büyük sorun olmasın
Hosgeldin cnmm.goremiyoruz seni topikteee.
En son 133 de kaldigi gunden hesapla cnm iki kat artiyormusya gunde.
1500 lerden sonra gozukuyor sanirimm.
Tatli heyecanlar basmis seniii, gorcen minisini insallah
güzel haberler ver bize ins canim benim
benimdeee bebişiminn kalbı atmayaa baslamısss ınsallah ya bakalım bı cumartesıı olsundaaaaa
aaayyyyy canıııım benim,sen benim doping ilacımsın,senin bir kaç cümlen beni nasıl rahatlatıyo,ben giremiyorum eve geliyorum direk uyku,başımı kaldıramıyorum,resmen uyuklayarak geziyorum,arada bakıyorum yazmaya gelince yoruluyorumOKUYORUM ama YAZAMIYORUM
evet herkes nerelerde acaba... Ben iyi sayılırım canım yuvarlanıp gidiyoruz basim agriyo bugün yine birde çok isim vaar
benimde bulasik makinasi boşalacak en sevmedigim is hee yerleştirmesi kirlilee yerlesecek falan uffsoba isini ben hallediyorum kovalari esim götürüp getirio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?