Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba kızlar nasılsınız? ben sabah kan verdim ve saat 15.30 da randevüm var,bugün kese görünür mü sizce? gecen hafta beta hcg 133 te kalmıştık, heyecanlıyım azcık bana dua edin kızlaaaarrr

merhaba cnm iyi sayılırım cnm sen nasılsınn işalah minişini görürsün cnm dualarımız seninle

canım kese görünebilir karindan görünmezse vajinal kesin görünür

Bebeğinizin boyu yaklaşık 16-18 mm oldu. Ağırlığıda yaklaşık olarak 0.94 gr. Bebeğiniz bir sıvı ile çevrili olsada akciğerleri hava alıp vermek için çalışmadığından dolayı boğulma söz konusu değildir. Bebeğpinizin ihtiyaç duyduğu oksijen bebeğe göbek kordonu yardımıyla sizin tarafınızdan gönderilir. Bebeğinizin kol ve bacakları bugünlerde hareket etmeye başlayacak. Ultrason da bu hareketleri görebilirsiniz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 4 gr. - Yaklaşık boyu : 16 mm. (Baştan Popoya)

Ya arkadaşlar bugün ben doktora gittim, adet öncesi gelen kahverengi akıntı için. Progesteron düşük olabilir 21.gün gel test yapalım dedi. Şimdi ben en son 12 aralıkta adet olmuştum. Adetin ilk gününü de mi sayacağım? Sormayı unuttum onu doktora Bir de çok hafif iltihabi durum var dedi flagyl diye bir ilaç verdi. Antibiyotikmiş. 10 gün kullanacağım. Hamile vs olursam zararı olur mu? Gerçi daha bata 20 gün var ama :/ Offfffff

merhaba kızlar nasılsınız? ben sabah kan verdim ve saat 15.30 da randevüm var,bugün kese görünür mü sizce? gecen hafta beta hcg 133 te kalmıştık, heyecanlıyım azcık bana dua edin kızlaaaarrr

Hosgeldin cnmm.goremiyoruz seni topikteee.
En son 133 de kaldigi gunden hesapla cnm iki kat artiyormusya gunde.
1500 lerden sonra gozukuyor sanirimm.
Tatli heyecanlar basmis seniii, gorcen minisini insallah

merhaba cnm iyi sayılırım cnm sen nasılsınn işalah minişini görürsün cnm dualarımız seninle

canım kese görünebilir karindan görünmezse vajinal kesin görünür

eveeet çok heyecanlıyım sabahtan beri durgunluk var nedendir bilmiyorum,akşama sevinirim inşaallah,gerçekten zormuş bu durumlar yaa hamile kaldık bu sefer de kese,kalp atışı , ilk üç ay geçsin vs.... neyse tevekkül ettik ne olursa razıyız inşaallah,dua eden etmeyen herkese teşekkür ederim canım arkadaşlarım inanın rahatlıyorum size yazınca

ben bı ekmek alıp geleımmm cok usenıyorummm gıtmeyee ama gıtmemm lazım malumm bebişşş için yemem lazımmm

Hosgeldin cnmm.goremiyoruz seni topikteee.
En son 133 de kaldigi gunden hesapla cnm iki kat artiyormusya gunde.
1500 lerden sonra gozukuyor sanirimm.
Tatli heyecanlar basmis seniii, gorcen minisini insallah

aaayyyyy canıııım benim,sen benim doping ilacımsın,senin bir kaç cümlen beni nasıl rahatlatıyo,ben giremiyorum eve geliyorum direk uyku,başımı kaldıramıyorum,resmen uyuklayarak geziyorum,arada bakıyorum yazmaya gelince yoruluyorum OKUYORUM ama YAZAMIYORUM

canımmmmm hadıııı bakalımmmm ınsallahhh guzell haberlerrrrle donersınnn dualarımız senınlee ben 133luk tahlılı hangı gun yaptırmıstın cnaımm

benimde bulasik makinasi boşalacak en sevmedigim is hee yerleştirmesi kirlilee yerlesecek falan uff soba isini ben hallediyorum kovalari esim götürüp getirio

poşetliyo kovaları hazırlıyo ben hiç karışmiyoeum soba işine soğuk olursa odun atarım sadece zorla yaptırıyorum valla evlendiğimden belli 2 defa yakmişimdır kesin sobayı yaksın valla belim ağrıyor diyorum yakıyor ama haftada birkere söyleniyor herhalde dünyada bitek ben erkek olarak soba yakıyorumdur diyor bende hadi cnm çok üşüdüm sobayı yak diyorum yakıyorr ben memlekette biraz kalayım diyorum kv len görümcem diyoki hayır kalma koçişin napacak sobayı kim yakacak yemek di işte ihtiyaçlarını nasıl karşilasın kalma diyorlar ben gizli gizli gülüyorum zaten kocam yakıyoki aneme söylüyorum kv söyleme kızım günü gelir sana laf vurur diyo bende söylemiyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…