Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımmmmm hadıııı bakalımmmm ınsallahhh guzell haberlerrrrle donersınnn dualarımız senınlee ben 133luk tahlılı hangı gun yaptırmıstın cnaımm

ben gecen hafta perşembe 133 dü 50 den 133 ce çıktı iki günde,bat günü 50 çıktı senin bat günün değerin kaçtı?

nasıl yaannii seninki bu kadar erken mi oldu nasıl oldu bizim bat aynıydı seninle

canımmmm burdakı hamılelık takvımınde oyle yazıyorrr oyle. ama doktor cumartesı gel kalp atısını belkı duyabılırız dedı. bebişlerimizin kalbı atıyor aslında ama bız duyamayabılıyoruz canım oyle okudum normalle bebişlerimizin kalbı atıyor yanıı

canım 12araligi ilk gun olarak kabul edip 21.gun dr gideceksin antibiyotiginide kullan canım batina çok var daha ilerde daha büyük sorun olmasın

Çok teşekkürler cevabın için canımmm Benim 21.gün tam da yılbaşı tatiline geliyor. Şans işte. 22.gün giderim artık napayım :44:

ben gecen hafta perşembe 133 dü 50 den 133 ce çıktı iki günde,bat günü 50 çıktı senin bat günün değerin kaçtı?

ben bat gunu test yaptırmadım canım batı 3 gun gectıkten sonra yapmıstım 99.41 cıkmıstı yanı carsamba gunu yaptırmıstım testı ben sende bende bı gun sonra

ben bat gunu test yaptırmadım canım batı 3 gun gectıkten sonra yapmıstım 99.41 cıkmıstı yanı carsamba gunu yaptırmıstım testı ben sende bende bı gun sonra

hmm evet benim bat 9 dedi dr sonra yanlış hesaplama dedi 10 aralık dedi,senin ki de 9 aralıktı,o zaman 12 aralıkta senin 99,41
benim 12 aralıkta 133, çıkmış oluyor değil mi?

yaa kafam ne kadar karışık mltm yaaa çarşamba diyosun ben perşembe yazıyorum evet ben senden 1 gün sonra uyykkkuuuuuummmm vvaaaaaarrr

kızlar size bi şey sorucam cvplar mısınız :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…