canımmmmm hadıııı bakalımmmm ınsallahhh guzell haberlerrrrle donersınnn dualarımız senınlee ben 133luk tahlılı hangı gun yaptırmıstın cnaımm
nasıl yaannii seninki bu kadar erken mi oldu nasıl oldu bizim bat aynıydı seninle
kaç haftalık oldun canım hadi emeği all gel konuşuruz
canım 12araligi ilk gun olarak kabul edip 21.gun dr gideceksin antibiyotiginide kullan canım batina çok var daha ilerde daha büyük sorun olmasın
ben gecen hafta perşembe 133 dü 50 den 133 ce çıktı iki günde,bat günü 50 çıktı senin bat günün değerin kaçtı?
benim esimin is saatleri çok yoğun onun gelmesini bekleesemm ohooo buz tutarimm sumukum buz tutar
ama kimse beni ozlememis yaahu zaten moralim kotu ağlıyorum su anda da neden beni özlemediniz hic
himm tuh ters denk gelmis özel hast veya acilde yaptir canim test çünkü 21.gunu sart diye biliyorum
ne oldu bebisim sanaa
ama kimse beni ozlememis yaahu zaten moralim kotu ağlıyorum su anda da neden beni özlemediniz hic
ben bat gunu test yaptırmadım canım batı 3 gun gectıkten sonra yapmıstım 99.41 cıkmıstı yanı carsamba gunu yaptırmıstım testı ben sende bende bı gun sonra
benim esimin is saatleri çok yoğun onun gelmesini bekleesemm ohooo buz tutarimm sumukum buz tutar
unutur muyuz kuzucum gelmesende yazmasanda o deniz bizim denizimizdir
alemsin kız güldürdün benibu arada beni unutmuyosunuz dimi dualarda eksik etmeyin bak ders çalışmak zorundayım giremiyorum pek..hepinizi de çok özledim Allaha emanet olun..
bi sor bakalım belki cvp veriruz
himm tuh ters denk gelmis özel hast veya acilde yaptir canim test çünkü 21.gunu sart diye biliyorum
yada dr ara sor canim bi bakalım o ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?