Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bi sor bakalım belki cvp veriruz şaka şaka sor

cnm ben 20 kasımda hsg çektirdim 1 aralıkta regli oldum 8,12,16 aralıkta ilişkiye girdik yum günlerine denk geldimi acaba hamiş kalabilir miyim sence:26::26::26::26::26:

hmm evet benim bat 9 dedi dr sonra yanlış hesaplama dedi 10 aralık dedi,senin ki de 9 aralıktı,o zaman 12 aralıkta senin 99,41
benim 12 aralıkta 133, çıkmış oluyor değil mi?
yok canım benım 11 aralıkta 99.41 cıkmıstı
kaç haftalık oldun canım hadi emeği all gel konuşuruz

canım regl guncesıne gore 5 bucuk haftalık :)

ben çıkayım kızlar işe gidiyorum bana dua edin ben akşam haberleri veririm,hayırlı haberlerle dönerim inşaallah hoşçakalııııııınnn

yaa kafam ne kadar karışık mltm yaaa çarşamba diyosun ben perşembe yazıyorum evet ben senden 1 gün sonra uyykkkuuuuuummmm vvaaaaaarrr

canımmm benım bat 8 ile 9 kasım arası bıseydı. ben dırek 11 aralıkta kan testı yaptırdım yanı carsamba gunu. sen 12 aralık persembe gunu test yaptırmadın mı canım

çok zor bi soru sordun havvam yaa kalmisda olabilirsin kalmamisda olabilirsin bu yumurtlama gunu tamam önemli ama olmayınca olmuyor olacağı varsa tek iliskide oluyor ki örnek a serap abla

cnm yum heslaplamsına bu günden sonra ki günler bebiş olmaz diyor bu günden sonra regli olana kadar ilişkiye girmiycem benim kocişe ceza olsunnn yok sa girsemde renliden sonra mı cezasını versem ya ne yapcam bilmiyorum dün yaptıği çok zoruma gitti

bebiş küçük olunca takvime falan bakmiyodum ben masallah yaa daha ben sağlık ocagina gitmedim iyi mi

valla canım ben hergun bakıyorum :) bende gıtmedım canım. ultrasyon kagıdıyla gel demıstı. tam kese gozukmedıgı ıcın ultrasyon kagıdını vermedı doktor. bakam cumartesı ınsallahh :))

unutur muyuz kuzucum gelmesende yazmasanda o deniz bizim denizimizdir

oyy oyy canım benim sagol bebişine de kendine çok iyi bak muckksss

deniiiiiiiiiizz seni özledik yaa nerdesin canım ne dersi

sorma kuzum ya iş bi yandan kpss bi yandan açık ögretim adalet bi yandan üds için ingilizce uffff ( daraldım ama degecek inşallah.. 7 ocakta inşallah güzel haberlerle dönerim muckss Allaha emanet olun

burda hamile olmayanlar var biliyorum belki yazdıklarıma kızarlar alınırlar ama benim sizden başka kimsem yok
midem oyle bir hal aldıkı tarif edemem sanki hersey donuyor yorgunum uyumak istediğimde ağzımın yanına havlu koymalıyım ve 5 dakikada bir yonunu çevirmeliyim ıslandığı için oraya tukurugum akıyor olurda uykuda bile tukurugumu yanlışlıkla yutarsam istifra ediyorum gaz sancısı beni cok zorluyor mide bulantisi zaten durmuyorki evet hamdolsun hamileyim onun için çekiyorum bunlari ama saatlar aksama dondugunde bende donuyorum inanın sabahı sabah ediyorum yemek yiyemiyorum zaten gıda ve ilaç alerjim var yemediğim birsuru gida var (yoğurt,peynir,baharatlar vs. ) o ayrı bir konu alsıtım bu duruma ama ilaç meselesi beni daha cok etkiliyor doğuma cok var ama ben simdiden cok korkuyorum cunku neleri göze aldım ben sezeryan olmalıyım nasıl olucagım belli değil yorgunum annemi özledim rüyalarımda onu goruyorum sürekli annem gelse kapıdan içeri alsam bir tas çorba yapsa anne çorbası olsa ben ve ailem yesek sonra gecicek kızım dese (annem 2 aylık evliydim vefat ettiğinde) uyuduğum uyku uyku değil esim elinden geleni yapıyor hele çocuklar çırpınıyorlar benim için bende birseyler yapmak istiyorum ama gucum yetmiyor
siz ailem olun siz gecicek deyin bana sonu güzel olucak İnsallah deyin ne olur
hamile olmak isteyenler var biliyorum ama neolur bana kızmayın istersenizde bir daha yazmam

çok zor bi soru sordun havvam yaa kalmisda olabilirsin kalmamisda olabilirsin bu yumurtlama gunu tamam önemli ama olmayınca olmuyor olacağı varsa tek iliskide oluyor ki örnek a serap abla

yumurtlama günüyle alakalı değil bence birde bebişlerin gelme zamanı var ve o günü bekliyorlar..

herkes yanlış biliyor yumyumunnnnn suçu değil buuuuuuuuuuuu sipoşun suçuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…