bi sor bakalım belki cvp veriruzşaka şaka sor
yok canım benım 11 aralıkta 99.41 cıkmıstıhmm evet benim bat 9 dedi dr sonra yanlış hesaplama dedi 10 aralık dedi,senin ki de 9 aralıktı,o zaman 12 aralıkta senin 99,41
benim 12 aralıkta 133, çıkmış oluyor değil mi?
kaç haftalık oldun canım hadi emeği all gel konuşuruz
çok zor bi soru sordun havvam yaa kalmisda olabilirsin kalmamisda olabilirsin bu yumurtlama gunu tamam önemli ama olmayınca olmuyor olacağı varsa tek iliskide oluyor ki örnek a serap abla
ayy takvime gore bende 9+1 olmusum
yaa kafam ne kadar karışık mltm yaaa çarşamba diyosun ben perşembe yazıyorumevet ben senden 1 gün sonra uyykkkuuuuuummmm vvaaaaaarrr
ayy takvime gore bende 9+1 olmusum
güle güle git canım hayırlı haberlerle dön ins
çok zor bi soru sordun havvam yaa kalmisda olabilirsin kalmamisda olabilirsin bu yumurtlama gunu tamam önemli ama olmayınca olmuyor olacağı varsa tek iliskide oluyor ki örnek a serap abla
bebiş küçük olunca takvime falan bakmiyodum ben
yumurtlama gununden sonra hamilelik olmaz diye bisey yok adete yakin yumurtlayanda cok o zaman geç döllenme oluyor işte
bebiş küçük olunca takvime falan bakmiyodum benmasallah yaa daha ben sağlık ocagina gitmedim iyi mi
bende yarın mi gitsem ki bu soğukta hic dışarı çıkmak istemiyorum ya
yumurtlama gununden sonra hamilelik olmaz diye bisey yok adete yakin yumurtlayanda cok o zaman geç döllenme oluyor işte
sen bilirsin..........
bende yarın mi gitsem ki bu soğukta hic dışarı çıkmak istemiyorum ya
unutur muyuz kuzucum gelmesende yazmasanda o deniz bizim denizimizdir
deniiiiiiiiiizz seni özledik yaa nerdesin canım ne dersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?