Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım olurmu öle şey biz iyisiyle kötüsüyle burada herşeyimizi paylaşmak için buradayız. bende bebek isteyenlerdenim. Rabbim henüz nasip etmedi. İnşallah tez vakitte bana da nasip eder sağlıklı bi bebek
senin için zor bi hamilelik geçirmene üzüldüm. ama şöyle düşün topu topu 9 ay.. ya sonra
kucağına aldığında biter gider tüm çekilenler derler. ben bilmiorum o duyguyu henüz ama tadan tüm tanıdıklarım aynı şeyi savunuyorlar.. geçicek tatlım, teselli için sölemiyorum cidden geçecek. herşey beyinde biter. sen kendini salma. hamileliğe odaklanma, her şeyide gebeliğe bağlama yeter.
bu ilk hamileliğin değil sanırım.. çocuklarda elinden geleni yapıo dediğine göre.. :26: onlardada böle olmuşmuydun ?

canım öncelikle başınsağolsun.. Allah sizlere sabır versin... Allah'ın izni ile bugünlerde geçecek.. biraz daha sabır.. ne güzel küçük çekirdek ailen sana yardımcı oluyor. ya hiç kimsesi olmayan eşinin kötü bir insan olduğunu ve sana hiç bir yardımda bulunmadığını düşünsene... bugünümüze şükür beterin beteri var... bunları düşünürsen eminim ki kendini toplaman hızlanır...

cnm benim allah yardımcın olsun geçecek bu günler inan bana bebeğini kucağina alğin an kokusunu bi içine çek bakalım bütün bu yaşadıklarına değdiğine ininacaksın başın sağolsun cnm ilk gebeliğin mi cnm

yumurtlama günüyle alakalı değil bence birde bebişlerin gelme zamanı var ve o günü bekliyorlar..

herkes yanlış biliyor yumyumunnnnn suçu değil buuuuuuuuuuuu sipoşun suçuuuuuu

hoş geldin cnm nasılsın

canlarım nasılsınızz
dün nihayet net 2. çigiyi gördüm. diğeri kadar koyu değildi ama baya net koyuluktadı. bizde dün ne olur ne olmaz çalışma yaptık sizce yumurtlamışmıyımdır yada 2. çizgi kadar kalın değil diye acaba ben yumurtlamıomuyum?

hoş geldin cnm nasılsın ben daha önce kulanmadım bilmiorum cnm bilsem söylerdim

onlarda 9 ay surdu bu sürmez keyif alıcagım vakitlerde olur hamdolsun hamileyim ama bugun kotu kalktım ve kotu bir gun sanırım bunda en cok etken annem yok ve ablalrımın her biri başka sehirde babamsa felçli yatıyor yani bugun hersey negatif gorunuyor gözüme
ama siz varsınız iyiki dogmussunuz

canım başınsaolsun ve Allah sabır versın. zor bı hamılelık surecı gecırıyorsun rabbım yardımcın olsun. daha hamılelıgını ılk baslarında doğumun nasıl olucağını falan dusunme o doğumu at kafandan. rabbimiz yardımcı olur sen merak etme. Allahım kımseye dayanamayacağı yuku vermez canım. kulunun acı cekmesini istemez. rabbim daha beterlerınden korusun ınsallah. sen kendını toplamaya bak canım güçlü olmaya çalış

yumurtlama günüyle alakalı değil bence birde bebişlerin gelme zamanı var ve o günü bekliyorlar..

herkes yanlış biliyor yumyumunnnnn suçu değil buuuuuuuuuuuu sipoşun suçuuuuuu
hoslgedınnnnn canınmmmmmm
Gittiğim hastane özeldi canım şimdi aradım, 1 ocakta açığız dediler :))) çok teşekkürler :)))
özel hastanelerıı bu yu<den sevıyorumm yaa istediğini zamann gıdebılıyorsunnn :)))

hosgeldınn canımmmm cok sukur sen nasılsın. canım ben hıc ou testı kullanmadım o yuzden yorum yapamıcamm canımm

hoşbulduk canım.. iyi olmaya çalışıyoruz. bugünümüze şükür.. sen nasılsın?

sildim gozumun yasını hatta gülümsedim bile iyiki varsınız ve iyiki dogurmus analarınız sizi kim bilir sizlerde ne kadar midelerini bulandırmışsınızdır annelerinizin
sizi cooook seviyorummm

sildim gozumun yasını hatta gülümsedim bile iyiki varsınız ve iyiki dogurmus analarınız sizi kim bilir sizlerde ne kadar midelerini bulandırmışsınızdır annelerinizin
sizi cooook seviyorummm

aferınnnn canımmmm benım hepp gül. yanıı kım bılır bız analarıma karnındayken neler cektırdık. sımdıkı zaman gıbı herseyınn kolayıdaa yokktu oncedenn

hoşbulduk canım........

Annem kardeşime hamileyken 4 yaşındaydım ama herşeyi çok net hatırlıyorum. Aynı senin anlattıklarını yaşadı. Serumlarla ayakta duruyordu. Ben babamı beklerdim yemek yiyebilmek için. Ya da pekmez ekmek idare ederdim sesimi çıkaramazdım. Annem babam eve geldiğinde yemek kokusu almasın diye kapandığı odanın kapısının altına havlular sıkışırırdı, yine de kusardı. Çok zor. Bütün komşular acırdı annemin haline. O kadar berbattı ki. Ama sonra kardeşim bir doğdu ki tam 5 kiloluk bir tosuncuk :) Herşey bitti gitti. Senin de öyle olacak. Sadece sabır. Allah yardımcın olsun canım ama gerçekten hepsi geçecek emin ol ...

iyi sayılır cnm sinirliyim cnm sinirlerim tavan yaptı bebeğin nasıl

evet okudum eşinle ilgili aman boşverrr seni kıskandığı için bakmıştır neler oluyor diye... hepsi aynı.. bende akşamları telefonu alıyorum elime nereye kızlara mı diyor... ilgi başka yöne kayınca hemen dırdır yapıyorlar.. benim hoşuma gidiyor... o benimle ilgilensin yaptıklarımı merak etsin..

bebiş dün akşam bana kızdı... aç gözlülük yapıp çok yemek yiyince şiştim kaldım sonra gece kalktım nefes alamıom eşim gitti soda aldı geldi (normalde soda eksik olmaz ama dün akşam yoktu) içtimde rahatladım sonra evin içinde yürüyüş yaptım... bugün iki de bir arayıp nasılsın diye soruyor.. çok kötü oldum çokk bi daha çok yemeyeceğim. (inşallah...)

hoş geldin cnm nasılsın ben daha önce kulanmadım bilmiorum cnm bilsem söylerdim

genede yazdığın için sağol tatlım

sağol tatlımmm sende iyiki varsın
kalk kendine bi kave yap dicem ama 1 taneden bişi olmuyossa kave, oluyosada şöyle ballı bi süt yap, geç ewinin en sevdiğin köşesine ve iç.. içerkende düşün.. hayatın senden aldıkları ve sana verdikleri.... şükür bak sağlıklı ewlatlar veriyo Rabbim.. annene gelince özlemişsin onu (Allah rahmet eylesin) çok üzüldüm kaybettiğin için.. ama onunlada ne güzel zamanlar geçirmişsindir. en azından onunla o zamanları geçirmeni nasip ettiği için gene şanslısın. sen onu kaybetmedinki.. o biyerlerden seni izliyo, yanında... hangi ana çocuğunu bırakabilirki.. sen görmek istediğinde o sana rüyalarda gelecek, göreceksin..
ablalarım başka şehirlerde yazmışsın. ne akrabalar eşler dostlar var yakınımızdaken dertleşemiyoruz, bak bizler burda yazdıklarımızı tam anlamıyla konuşabileceğimiz kimse varmı ? ama mesafe olarak ne kadar uzak da olsak neler paylaşıyoruz. o yüzden önemli olan mesafeler değil, ara onları konuş.. rahatlarsın...

hoşbulduk canım ay kimse bilmiomu yaaa

nasılsınn canımm bebişş nasılll

havva ya yazdım sana da ordan kopyaladım. bugün biraz daha iyiyim şükür.. ama yemek yememi bebiş istedi sonra da bana yaptı yapacağını. normalde çıkarsaydım rahatlayacaktım ama maalesef çıkaramıyorum :26::26:

bebiş dün akşam bana kızdı... aç gözlülük yapıp çok yemek yiyince şiştim kaldım sonra gece kalktım nefes alamıom eşim gitti soda aldı geldi (normalde soda eksik olmaz ama dün akşam yoktu) içtimde rahatladım sonra evin içinde yürüyüş yaptım... bugün iki de bir arayıp nasılsın diye soruyor.. çok kötü oldum çokk bi daha çok yemeyeceğim. (inşallah...)

bende okumustum canım havvaya yazdıgını hatta cevabımı aldım dıcektımde yetısemedım canım . aynen cok yememek lazımda ınsan dayanamıyor yaaa bende cok yemek yıyorum valla doymak bılmıyorumm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…