bende okumustum canım havvaya yazdıgını hatta cevabımı aldım dıcektımde yetısemedım canım . aynen cok yememek lazımda ınsan dayanamıyor yaaa bende cok yemek yıyorum valla doymak bılmıyorumm :)))
evet okudum eşinle ilgili aman boşverrr seni kıskandığı için bakmıştır neler oluyor diye... hepsi aynı.. bende akşamları telefonu alıyorum elime nereye kızlara mı diyor... ilgi başka yöne kayınca hemen dırdır yapıyorlar.. benim hoşuma gidiyor... o benimle ilgilensin yaptıklarımı merak etsin..
bebiş dün akşam bana kızdı... aç gözlülük yapıp çok yemek yiyince şiştim kaldım sonra gece kalktım nefes alamıom eşim gitti soda aldı geldi (normalde soda eksik olmaz ama dün akşam yoktu) içtimde rahatladım sonra evin içinde yürüyüş yaptım... bugün iki de bir arayıp nasılsın diye soruyor.. çok kötü oldum çokk bi daha çok yemeyeceğim. (inşallah...)
normalde yemek yemeyi sadece ihtiyaç olduğu için yerdim.hiç acıkmazdım. Ama şimdi fena acıkıyorum. eşim bile bu duruma şaşkın ama bebiş için ye diyor.. artık bu akşamdan sonra 1 tabaktan fazla yedirmez bana
kızlar merhaba bana açıl yardımcı olurmusunuz dün kontrole gittim doktora bat 27 8-9 gun sonra adet olucam dün doktor alttan ultrosndan baktı bı sorun yok yumurtalıkların güzel dedı yumurtlama gununu gecmıssın ama yumurtalıkların daha catlamamıslar dedi ama anlamadım yanı şimdi ilişkiye gırmeye devammı edıyım yoksa ılıskıye gırsemde çocuk olma sansı azaldımı sizce kızlarrr ??
merhaba cnm tam bilmiyorum bence regli olana kadar sen gün aşiri yap cnm her ihtimale karşi
ya o deyillde resmen bu gün yapmıyalım yarın yapalım dedi ya o görür gününü zoruma giti ama ya istiycek vermiycem günah olacak bana ya sinir oldum saat kaç olursa olsun kendi istediğinde ben asla yok demedim hem dün ben istemedim benimle bu gün hiç ilgilenmedin sürekli telde konuştun dedim yarın yaprız dedi şok oldumya san ki ben onu kastettim bi kaşık suda boğasım geliyor ya san ki benden soğudu gibi ya
hhahaha :) :) :) aman canımm dıkkat et vallaaa
kızlar merhaba bana açıl yardımcı olurmusunuz dün kontrole gittim doktora bat 27 8-9 gun sonra adet olucam dün doktor alttan ultrosndan baktı bı sorun yok yumurtalıkların güzel dedı yumurtlama gununu gecmıssın ama yumurtalıkların daha catlamamıslar dedi ama anlamadım yanı şimdi ilişkiye gırmeye devammı edıyım yoksa ılıskıye gırsemde çocuk olma sansı azaldımı sizce kızlarrr ??
ya o deyillde resmen bu gün yapmıyalım yarın yapalım dedi ya o görür gününü zoruma giti ama ya istiycek vermiycem günah olacak bana ya sinir oldum saat kaç olursa olsun kendi istediğinde ben asla yok demedim hem dün ben istemedim benimle bu gün hiç ilgilenmedin sürekli telde konuştun dedim yarın yaprız dedi şok oldumya san ki ben onu kastettim bi kaşık suda boğasım geliyor ya san ki benden soğudu gibi ya
o zaman şöyle bir şey yap onun çok istediği bir zamanda ilişki olmasın. şimdi sen bu akşam yapmazsan dün akşamdan sinir olduğun belli olacak.. ki bu akşam söyle bir şey de yapabilirsin. ilişkini biraz daha alevlendirip onun dün akşam neler kaçırmış olduğunu gösterebilirsin.en iyi intikam baktın yarın akşam istiyor. yok hayır yapamam dersin
edicem valla çok kötü oldum..
canım yumurtaların çatlamadıysa ilişkiye devam derim..
o zaman şöyle bir şey yap onun çok istediği bir zamanda ilişki olmasın. şimdi sen bu akşam yapmazsan dün akşamdan sinir olduğun belli olacak.. ki bu akşam söyle bir şey de yapabilirsin. ilişkini biraz daha alevlendirip onun dün akşam neler kaçırmış olduğunu gösterebilirsin.en iyi intikam baktın yarın akşam istiyor. yok hayır yapamam dersin
edicem valla çok kötü oldum..
canım yumurtaların çatlamadıysa ilişkiye devam derim..
Kizcelerimmm bi fazla mutfaga gittim islerimi hallettim geldim yuppiyyyyy :124::124: bu yemek derdi kaldisu bas ve bel agrisi mahvetti beni
Bugun herkes keyifli uyanmis masallahhh
Bende oyle kalkmistim ama keyfimin sonu kostura kostura banyoya gidip bos midemi cikarmamla geldi:120
::120::120::120:
Esimi aradim oglende gel bisey hazrlicak durumda degilim acim dedimayy artik 12 bitti bunlar da biter herhaldee
Sen anlatirken ben dondum kizzz.Allah kolaylik versin.
Wuuuu bende bende kuzeyin kiziyimm
Kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrffrnerdesinuzz
benim eltimin de hamilelikleri çookk zor geçiyor canım. o da sırf eşi istedi diye bir çocuk daha yaptı ama hep yatmakla geçti hamileliği. ama şimdi çocuğu 2,5 yaşında. senin de inşallah su gibi geçer zamanın da biran önce hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu... annenin de mekanı cennet olur inşallah.burda hamile olmayanlar var biliyorum belki yazdıklarıma kızarlar alınırlar ama benim sizden başka kimsem yok
midem oyle bir hal aldıkı tarif edemem sanki hersey donuyor yorgunum uyumak istediğimde ağzımın yanına havlu koymalıyım ve 5 dakikada bir yonunu çevirmeliyim ıslandığı için oraya tukurugum akıyor olurda uykuda bile tukurugumu yanlışlıkla yutarsam istifra ediyorum gaz sancısı beni cok zorluyor mide bulantisi zaten durmuyorki evet hamdolsun hamileyim onun için çekiyorum bunlari ama saatlar aksama dondugunde bende donuyorum inanın sabahı sabah ediyorum yemek yiyemiyorum zaten gıda ve ilaç alerjim var yemediğim birsuru gida var (yoğurt,peynir,baharatlar vs. ) o ayrı bir konu alsıtım bu duruma ama ilaç meselesi beni daha cok etkiliyor doğuma cok var ama ben simdiden cok korkuyorum cunku neleri göze aldım ben sezeryan olmalıyım nasıl olucagım belli değil yorgunum annemi özledim rüyalarımda onu goruyorum sürekli annem gelse kapıdan içeri alsam bir tas çorba yapsa anne çorbası olsa ben ve ailem yesek sonra gecicek kızım dese (annem 2 aylık evliydim vefat ettiğinde) uyuduğum uyku uyku değil esim elinden geleni yapıyor hele çocuklar çırpınıyorlar benim için bende birseyler yapmak istiyorum ama gucum yetmiyor
siz ailem olun siz gecicek deyin bana sonu güzel olucak İnsallah deyin ne olur
hamile olmak isteyenler var biliyorum ama neolur bana kızmayın istersenizde bir daha yazmam
genede yazdığın için sağol tatlım
sağol tatlımmm sende iyiki varsın
kalk kendine bi kave yap dicem ama 1 taneden bişi olmuyossa kave, oluyosada şöyle ballı bi süt yap, geç ewinin en sevdiğin köşesine ve iç.. içerkende düşün.. hayatın senden aldıkları ve sana verdikleri.... şükür bak sağlıklı ewlatlar veriyo Rabbim.. annene gelince özlemişsin onu (Allah rahmet eylesin) çok üzüldüm kaybettiğin için.. ama onunlada ne güzel zamanlar geçirmişsindir. en azından onunla o zamanları geçirmeni nasip ettiği için gene şanslısın. sen onu kaybetmedinki.. o biyerlerden seni izliyo, yanında... hangi ana çocuğunu bırakabilirki..sen görmek istediğinde o sana rüyalarda gelecek, göreceksin..
ablalarım başka şehirlerde yazmışsın. ne akrabalar eşler dostlar var yakınımızdaken dertleşemiyoruz, bak bizler burda yazdıklarımızı tam anlamıyla konuşabileceğimiz kimse varmı ? ama mesafe olarak ne kadar uzak da olsak neler paylaşıyoruz. o yüzden önemli olan mesafeler değil, ara onları konuş.. rahatlarsın...
hoşbulduk canım ay kimse bilmiomu yaaa
sana oyle gelmiş soğumaz erkek kısmı
bosver ne yapacaklarının sagı solu belli olmaz o sana oyle dediğinde sende ben bir randevularıma bakim deseydin bak suratı nasıl kalırdı
şimdi 1 iyi 1 de kötü haber aldım..
kötü haber arkadaşımın eşi arkadaşımı aldatıyormuş. dün akşam mesajlarını yakalamış. şimdi ona çözümler bulmaya çalışıyorum.
iyi haber de alt kattaki başka bir firmada çalışan arkadaşım 8 haftalık hamileymiş... ( ona hamile olduğumu dün söyledim. bugün de o bana müjdeyi verdi..) dün bi de bana hamileliğimle ilgili sorular soruyordu.. bugün doktorda randevusu olduğunu söyledi dün ama tabi farklı bir bahane buldu... gelir gelmez sorunca ben doktor ne dedi diye... müjdeee dedi.. çok mutlu oldum ben yaaa...
bir yanda mutluluk diğer yanda hüzün :26::26::26:
hoşgeldin canım ya da ben hoşgeldiminşallah en yakın zamanda geçer mide bulantıların
burdayım kuzu yemekteydim
benim eltimin de hamilelikleri çookk zor geçiyor canım. o da sırf eşi istedi diye bir çocuk daha yaptı ama hep yatmakla geçti hamileliği. ama şimdi çocuğu 2,5 yaşında. senin de inşallah su gibi geçer zamanın da biran önce hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu... annenin de mekanı cennet olur inşallah.
esram testinin resmini yüklesene buraya bakalım ve kaçıncı günündesin bugün??
günün geçmiş derken belki 14.günde genelde yumurtlama oluyor ya onu demiştir. ya da acaba çatlamada mı bişey var??? bidaha ne zaman gideceksin doktora? ve adet döngün nezamanda bir???
ya kuru fasulye islatmistim aksamdan onu yarin yapsam bisey olur mu ki kafami kaldiramiyorum başka kolay bisey yapiveriyim :44:
kötü haber arkadaşımın eşi arkadaşımı aldatıyormuş. dün akşam mesajlarını yakalamış. şimdi ona çözümler bulmaya çalışıyorum.
iyi haber de alt kattaki başka bir firmada çalışan arkadaşım 8 haftalık hamileymiş... ( ona hamile olduğumu dün söyledim. bugün de o bana müjdeyi verdi..) dün bi de bana hamileliğimle ilgili sorular soruyordu.. bugün doktorda randevusu olduğunu söyledi dün ama tabi farklı bir bahane buldu... gelir gelmez sorunca ben doktor ne dedi diye... müjdeee dedi.. çok mutlu oldum ben yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?