Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende okumustum canım havvaya yazdıgını hatta cevabımı aldım dıcektımde yetısemedım canım . aynen cok yememek lazımda ınsan dayanamıyor yaaa bende cok yemek yıyorum valla doymak bılmıyorumm :)))

normalde yemek yemeyi sadece ihtiyaç olduğu için yerdim.hiç acıkmazdım. Ama şimdi fena acıkıyorum. eşim bile bu duruma şaşkın ama bebiş için ye diyor.. artık bu akşamdan sonra 1 tabaktan fazla yedirmez bana

ya o deyillde resmen bu gün yapmıyalım yarın yapalım dedi ya o görür gününü zoruma giti ama ya istiycek vermiycem günah olacak bana ya sinir oldum saat kaç olursa olsun kendi istediğinde ben asla yok demedim hem dün ben istemedim benimle bu gün hiç ilgilenmedin sürekli telde konuştun dedim yarın yaprız dedi şok oldum ya san ki ben onu kastettim bi kaşık suda boğasım geliyor ya san ki benden soğudu gibi ya

hhahaha :) :) :) aman canımm dıkkat et vallaaa

kızlar merhaba bana açıl yardımcı olurmusunuz dün kontrole gittim doktora bat 27 8-9 gun sonra adet olucam dün doktor alttan ultrosndan baktı bı sorun yok yumurtalıkların güzel dedı yumurtlama gununu gecmıssın ama yumurtalıkların daha catlamamıslar dedi ama anlamadım yanı şimdi ilişkiye gırmeye devammı edıyım yoksa ılıskıye gırsemde çocuk olma sansı azaldımı sizce kızlarrr ??

merhaba cnm tam bilmiyorum bence regli olana kadar sen gün aşiri yap cnm her ihtimale karşi

o zaman şöyle bir şey yap onun çok istediği bir zamanda ilişki olmasın. şimdi sen bu akşam yapmazsan dün akşamdan sinir olduğun belli olacak.. ki bu akşam söyle bir şey de yapabilirsin. ilişkini biraz daha alevlendirip onun dün akşam neler kaçırmış olduğunu gösterebilirsin.en iyi intikam baktın yarın akşam istiyor. yok hayır yapamam dersin

hhahaha :) :) :) aman canımm dıkkat et vallaaa

edicem valla çok kötü oldum..

canım yumurtaların çatlamadıysa ilişkiye devam derim..

sana oyle gelmiş soğumaz erkek kısmı
bosver ne yapacaklarının sagı solu belli olmaz o sana oyle dediğinde sende ben bir randevularıma bakim deseydin bak suratı nasıl kalırdı

tmmm tatlımmmm cokk sagolll

Kizcelerimmm bi fazla mutfaga gittim islerimi hallettim geldim yuppiyyyyy :124::124: bu yemek derdi kaldi su bas ve bel agrisi mahvetti beni

sağol cnm aynen böyle yapayım ama bunu ben asla unutmam hayin planlarımı devreye sokarım şimdi

hoşgeldin canım ya da ben hoşgeldim inşallah en yakın zamanda geçer mide bulantıların

Sen anlatirken ben dondum kizzz.Allah kolaylik versin.

Wuuuu bende bende kuzeyin kiziyimm

Kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrffr nerdesinuzz

burdayım kuzu yemekteydim

benim eltimin de hamilelikleri çookk zor geçiyor canım. o da sırf eşi istedi diye bir çocuk daha yaptı ama hep yatmakla geçti hamileliği. ama şimdi çocuğu 2,5 yaşında. senin de inşallah su gibi geçer zamanın da biran önce hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu... annenin de mekanı cennet olur inşallah.

esram testinin resmini yüklesene buraya bakalım ve kaçıncı günündesin bugün??

günün geçmiş derken belki 14.günde genelde yumurtlama oluyor ya onu demiştir. ya da acaba çatlamada mı bişey var??? bidaha ne zaman gideceksin doktora? ve adet döngün nezamanda bir???

şimdi 1 iyi 1 de kötü haber aldım..

kötü haber arkadaşımın eşi arkadaşımı aldatıyormuş. dün akşam mesajlarını yakalamış. şimdi ona çözümler bulmaya çalışıyorum.

iyi haber de alt kattaki başka bir firmada çalışan arkadaşım 8 haftalık hamileymiş... ( ona hamile olduğumu dün söyledim. bugün de o bana müjdeyi verdi..) dün bi de bana hamileliğimle ilgili sorular soruyordu.. bugün doktorda randevusu olduğunu söyledi dün ama tabi farklı bir bahane buldu... gelir gelmez sorunca ben doktor ne dedi diye... müjdeee dedi.. çok mutlu oldum ben yaaa...

bir yanda mutluluk diğer yanda hüzün :26::26::26:

sana oyle gelmiş soğumaz erkek kısmı
bosver ne yapacaklarının sagı solu belli olmaz o sana oyle dediğinde sende ben bir randevularıma bakim deseydin bak suratı nasıl kalırdı

o zaman bişey demedim ki sonra alacağim intikamımda canı daha çok acısında anlasın beni bi daha seni özledim aşkım derse bu gün çok yorgunum cnm istemiyo cnm istiyince yaparız cnm hadi iyi geceler diyip uyurum plannın tamamı deyil daha neler yapcam o görür dünyanın kaç bucak olduğunu

vay ş....sizzzz e arkadaşın ne yapmayı düşünüyor? nasıl anlamış??
diğer arkadaşının da hayırlı uğurlu olsun. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hayat hep böyle değil mi birileri ölürken birileri doğuyor... ve biz bunu gayet doğal karşılıyoruz

doktor bana dedıkı adettın bıttıkten sonra bırdaha gel dedı normalde 28 günde bır oluyodum su 3-4 aydır degısıti gunlerım temmuz:28 ağustos:26 eylül:24 ekım :26 kasım :27 adet gunlerım bu sekılde

iyi habere cok sevındım rabbım kucaklarına almayı nasıp etsın. kötu haberede cok cok uzuldumm veee cokkkk sinirrr oldummm. rabbim kımseye o acıyı yaşatmasınn ınsallah yaa. arkadasının cocukları var mı canım

canım benim ya çok mutlu oldum darı bize işlah arkadaşina allah yardım etsin ya ne zor bi durum ya bu erkekleri alıp birbirine tokuşturucam ya bütün pitnik tüplerini kafalarına atcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…