Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar 2 gündür yoğunlukdan öldüm bi de çok rahatsızım bugün...benim miniş rahat durmuyo...dün için tekrar kusura bakmayın olur mu_??dua yapamadım...

selam kızlarrrrr...... uzun zamandır giremiyordum. 20 lik dişimi çektirdim. ilaçtı halsizlikti derken hiç bir şey yapmaya halim olmadı. ne haberler bakiym biri bana özetlesin lütfen :)

mutlu habere bende sevindim gozu aydın diyelim arakadasına gelince Rabbim yardımcısı olsun başka ne diyebilirim bilmiyorum

kızlaaarrrrr merhaba doktordan geliyorum 17mm bitane yumurtam war we iğne werdi akşam 7 de wurulacam 3 gün boyunca aralıksız ilşki 2 ocaktada kan tahlili ama kocişe söylemedim 2 ocakta tahlil yapılacağını ayyy çok heycanlıyımmm ama mik mik canım yapmak istemiyo bişiler oldu bana bgün 3. gün yapmıyoruz 3 gün önce fena idim yaptık mik mik şimdide hiç istemiyorum aşk çocuğu olsun istiyorum mik mik istemem lazım o yüzdeeeennnnn napıcam yaaaa

Kızlar Selam;

Bugün aklıma kan testi değerim takıldı ( netten bişeyler okudum canım sıkıldı,ben adetime bir gün kala yaptırdım kan testi ve 151,48 di daha sonrasında yaptırmadım ve henüz dr.da gitmedim,ilk gebeliğimde kesenin biri boş gebelikti,şuanda da değerimin yüksekmemiş olması gibi bir şüphe kapladı içimi ctesi günü öğrenceğim herşey yolunda mı diye ama vakit geçmiyor,napacağımı bilemedim yardımcı olun lütfen,inşallah herşey yolundadır,bugün batım geçeli 12 gün oldu (

fındık sıstık ceviz bal karışımı bi de üstüne muz ye sonra yarım saat aralıklarla keğel eğzersizi yap bak o zaman aşka...

ya kuru fasulye islatmistim aksamdan onu yarin yapsam bisey olur mu ki kafami kaldiramiyorum başka kolay bisey yapiveriyim :44:

olmaz hayatım bişeycik ben ıslatıp buzluğpa koyuyorum hep öyle yaparım sende buzluğa koy istersen ama koymasan bile olur yani

Amin canım bende çok sevindim.. mesajlarını yakalamış. gece 3 yaşında oğlu var uyanmış eşinin telefonun ışığı yanmış. kalkmış bakmış.. bi bayandan mesaj...

var canım 3 yaşında oğlu var. maşallah bir içim su...

canım benim ya çok mutlu oldum darı bize işlah arkadaşina allah yardım etsin ya ne zor bi durum ya bu erkekleri alıp birbirine tokuşturucam ya bütün pitnik tüplerini kafalarına atcam

bende patlatacağım. kızcağız çok kötü bitek bana anlatabiliyor. eşinin ailesini ben çok iyi tanıyorum. bana ne yapmalıyım dedi. bakalım bir çıkar yol bulabilecek miyim?

ayyyyy bebegm ne gzel iştee mık mıkı brakmak yok ltfen

İstemiyorum demek yok bir defa kafandan at o kelimeyi ve mik miklerin güzel geçsin
Rabbim hakkına hayırlısını versin
17 mm de bildiğim kadarıyla cok iyi bitanem hadi bakalım

canım benim ya çok mutlu oldum darı bize işlah arkadaşina allah yardım etsin ya ne zor bi durum ya bu erkekleri alıp birbirine tokuşturucam ya bütün pitnik tüplerini kafalarına atcam
canımm pıknıkk tupuu sınek ısırıgı gıbı gelırr en buyuk tuplerdennnn kafalarına atmak lazımm :))
selam kızlarrrrr...... uzun zamandır giremiyordum. 20 lik dişimi çektirdim. ilaçtı halsizlikti derken hiç bir şey yapmaya halim olmadı. ne haberler bakiym biri bana özetlesin lütfen :)
hoslgedınnnn canımmmm valla canım ne olsun aynı sanırım durumlar :))
canımm hosgeldınnnnn sen unut bebişiiii aklından cıkarrrr canımmm oyle mık mık yap :))
canım adetten bı gun once test yaptırdıysan ve 151 cıktıysa gayet ıyı bı deger bencee. sen ıyı seyler dusun canımm
hcranm ne yapcn gııııı bnada fkır ver 2 top kıyma ckardm ne ypsam

hosgeldınnn canımmm

cnm kocasına sormamış mı bu ney diye odun kocasına afedersin ama çok sinirlendim gerçekten oğluna karısına nasıl böyle bişey yapıyorya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…