Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

alcannnnn o adamıııı evire cevireeee öldüresiye kadar dovcenn tek adamıdaa degıll o karıyııııı varyaaa saclarından başlarından yolmakkk lazımmmmm

valla bizde çok sinirlendik. çocuk mesajlarında eşiyle hiçbir şey olmadığını sadece kağıt üzerinde evli olduklarını ve boşanacaklarını yazmış. şuan kandırma aşamasında galiba kızcağızı. belki kızın hiç suçu yok önce ben bir anlayayım.. bir araştırayım olayı... bakalım ne çıkacak sonuçta...

Amin canım inşallah...

alcannnnn o adamıııı evire cevireeee öldüresiye kadar dovcenn tek adamıdaa degıll o karıyııııı varyaaa saclarından başlarından yolmakkk lazımmmmm

ohhhhhhhhhhh bi elimize verseler varyaaaaa doğduklarına pısman ederız vallaa terbıyesızlerrrr

valla işte şimdi kız mı kaşınıyor yoksa bizim çocuk mu bi bakacağız önce sonra duruma göre bi yoluna bakacağız.kaşınanı kaşıyacağız...

hb bebegm gozun aydın mınışın gelıyomus cok cok cok mutlu oldum darısı bze cnmmmmmm

saol tatlım şuan iyi değilim ama çlışmam gerek yeni bitti yoğunluk kafam şişti hadsiz bi baş ağrım var...:2::2:

dinlenmeden geçmez bıtanem ilaçta kullanamıyosun doğal olarak senın ıcın tavsıye edecegım en güzel ılac bıran once eve gıdıp uyuman canımm dikkat et kendıne

ilk tarihlerin 29 günde birmiş son 2si 32 günde bir olmuş canım. geç yumurtlamaya başlamışsın herhalde. onun için günün geçmiş demiş olabilir. yumurta takibi yaptırmayı düşünüyor musun canım. bu şekilde ovulasyon gününü bulman zor. bir de çatlama olayını da takip etmiş olursunuz

ya kuru fasulye islatmistim aksamdan onu yarin yapsam bisey olur mu ki kafami kaldiramiyorum başka kolay bisey yapiveriyim :44:

neden bişey olsun ki ben hep öyle yapıyorum

Kızlar 2 gündür yoğunlukdan öldüm bi de çok rahatsızım bugün...benim miniş rahat durmuyo...dün için tekrar kusura bakmayın olur mu_??dua yapamadım...

geçmiş olsun zeycanım. tez zamanda geçer inşallah mide bulantıların. eşin çok kötüyse annesine falan gitse birkaç gün (gerçi bu seçenek hoşuna gitmeyebilir ) en azından sana bulaştırmaz hastalığı. kussan da bişeyler yemeye devam et canım

selam kızlarrrrr...... uzun zamandır giremiyordum. 20 lik dişimi çektirdim. ilaçtı halsizlikti derken hiç bir şey yapmaya halim olmadı. ne haberler bakiym biri bana özetlesin lütfen :)

geçmiş olsun canım. o yirmilik diş ne zordur bilirim ben ama sen iyi gibisin sanki maşallah henüz haber yok

kegel egzersizi yap kuşum ilişkiden yarım saat önce falan iyi gelir

kadın hala şoktadır

ohhhhhhhhhhh bi elimize verseler varyaaaaa doğduklarına pısman ederız vallaa terbıyesızlerrrr
valla hamıle halımdee dalarımmm o kadar sinir oldummmm
valla işte şimdi kız mı kaşınıyor yoksa bizim çocuk mu bi bakacağız önce sonra duruma göre bi yoluna bakacağız.kaşınanı kaşıyacağız...

canım karsı taraftakı kadında düşünmeli yanı eşine bunu yapan bana niye yapmasınnn dıyeee bi düşünmesii lazımm. canımmm bencede kaşıyınn hattaaa bizimmm içindeee kaşıyınnnn çokk çokkk sinirr oldumm. rabbim kımseye yaşatmasın o duyguyuu yaaa

valla su an o kadar kotuyum ki hic bisey yapacak halim yok sende kiymayla kofte yap firinda patatesle pisir ister sulu istee kuru

cnm senn basn agrısı gecmedımı halen mınısın kalp atsını dymussun cok sevndm hayatım

ayyyyy bebegm ne gzel iştee mık mıkı brakmak yok ltfen
mik mik bırakmak yok zaten hayatım mik mik e ewett son hız yapacaz hemde
İstemiyorum demek yok bir defa kafandan at o kelimeyi ve mik miklerin güzel geçsin
Rabbim hakkına hayırlısını versin
17 mm de bildiğim kadarıyla cok iyi bitanem hadi bakalım
yuufffiiiii bebişim babasında bugun yarın annesinin kollarına gelicek babamıza msj atayımda iyi baksın bebişime
istekli olmalıyım ewett mik mik düşüneyim hepp o gelene kadar bgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…