hb bebegm gozun aydın mınışın gelıyomus cok cok cok mutlu oldum darısı bze cnmmmmmm
valla hamıle halımdee dalarımmm o kadar sinir oldummmm
canım karsı taraftakı kadında düşünmeli yanı eşine bunu yapan bana niye yapmasınnn dıyeee bi düşünmesii lazımm. canımmm bencede kaşıyınn hattaaa bizimmm içindeee kaşıyınnnn çokk çokkk sinirr oldumm. rabbim kımseye yaşatmasın o duyguyuu yaaa
dileğimmmm çok sevindim hadi gelsin minikk
Yarin yaparim kendimi toplarsam bugun pisiririn
kuzum iki gün islanmis olarak kalacak ya fasulye o yüzden sordum bisey olur mu die
Amin canım.. bence de kimseye yaşatmasın. şimdi kız eşini aramış akşam seninle konuşacaklarım var diye. eşi ne konuşacaksın söyle demiş. akşam yüzüne bakıp soracağım demiş. telefonu kapat yanına geliyorum demiş. şimdi eşi yanına gidiyor bakalım neler olacak?
ewett btanemmm keğel egzerzisi hiç yapmadım ben zor olcak galiba sen yaptın mu hiç çişi yaparken tut yap diyo hatta parmağınızı sokupta yapabilirsiniz diyo abdestimi bozamam şimdi duşa girmem gerekir öyle
iki gun önce çok agriyordu dunb geçti bugün yine başladı
kuzum iki gün islanmis olarak kalacak ya fasulye o yüzden sordum bisey olur mu die
ewett btanemmm keğel egzerzisi hiç yapmadım ben zor olcak galiba sen yaptın mu hiç çişi yaparken tut yap diyo hatta parmağınızı sokupta yapabilirsiniz diyo abdestimi bozamam şimdi duşa girmem gerekir öyle
suyuyla dolaba koy bişey olmaz
bence haşlayıp buzdolabına koy.
canım onu bir defalık yapıyorsun hangi kasını sıkıp gevşeteceğini anlamak için. sonra normal koltuğunda otururken ya da ayaktayken bile yapabilirsin. parmak sokmak falan yoksıkıp gevşetiyorsun
dilek var ya hiç güleceğim yoktu..neden diye sorarsan ne parmağı ya.. sadece aşağı tarafı tut bırak tut bırak yapacağın tek şey bu.. yani çişini yaptığını düşün. bi yapacaksın bi tutacaksın kısacası onu sadece normal zamanda otururken yapacaksın
Amin canım.. bence de kimseye yaşatmasın. şimdi kız eşini aramış akşam seninle konuşacaklarım var diye. eşi ne konuşacaksın söyle demiş. akşam yüzüne bakıp soracağım demiş. telefonu kapat yanına geliyorum demiş. şimdi eşi yanına gidiyor bakalım neler olacak?
Kızlar Selam;
Bugün aklıma kan testi değerim takıldı( netten bişeyler okudum canım sıkıldı,ben adetime bir gün kala yaptırdım kan testi ve 151,48 di daha sonrasında yaptırmadım ve henüz dr.da gitmedim,ilk gebeliğimde kesenin biri boş gebelikti,şuanda da değerimin yüksekmemiş olması gibi bir şüphe kapladı içimi ctesi günü öğrenceğim herşey yolunda mı diye ama vakit geçmiyor,napacağımı bilemedim yardımcı olun lütfen,inşallah herşey yolundadır,bugün batım geçeli 12 gün oldu (
ilk defa duyuyorum bu keğeli de he ne acayip tamam çişimi tutup bırakacam bikere sadece öğreneyim diye sitede parmak falan yazıyo yuhh dedim bende adam gelmeden kudurmayalım
En iyisi fasulyeyi bugun yapayim ben
En iyisi fasulyeyi bugun yapayim ben
Kızlar Selam;
Bugün aklıma kan testi değerim takıldı( netten bişeyler okudum canım sıkıldı,ben adetime bir gün kala yaptırdım kan testi ve 151,48 di daha sonrasında yaptırmadım ve henüz dr.da gitmedim,ilk gebeliğimde kesenin biri boş gebelikti,şuanda da değerimin yüksekmemiş olması gibi bir şüphe kapladı içimi ctesi günü öğrenceğim herşey yolunda mı diye ama vakit geçmiyor,napacağımı bilemedim yardımcı olun lütfen,inşallah herşey yolundadır,bugün batım geçeli 12 gün oldu (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?