Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hb bebegm gozun aydın mınışın gelıyomus cok cok cok mutlu oldum darısı bze cnmmmmmm

çok saolll canımmm benım Allahın ıznıyee ınsallah rabbım kucagımızaa almayıı nasıpp etsınn canımm. aminnnnnn en yakın hayırlı zamanda rabbim sizlerede nasıpp etsınn canımm

Amin canım.. bence de kimseye yaşatmasın. şimdi kız eşini aramış akşam seninle konuşacaklarım var diye. eşi ne konuşacaksın söyle demiş. akşam yüzüne bakıp soracağım demiş. telefonu kapat yanına geliyorum demiş. şimdi eşi yanına gidiyor bakalım neler olacak?

dileğimmmm çok sevindim hadi gelsin minikk

Yarin yaparim kendimi toplarsam bugun pisiririn

ewett btanemmm keğel egzerzisi hiç yapmadım ben zor olcak galiba sen yaptın mu hiç çişi yaparken tut yap diyo hatta parmağınızı sokupta yapabilirsiniz diyo abdestimi bozamam şimdi duşa girmem gerekir öyle

bakalımmm canımmmm haklarında hayırlısı neyse o olsunnn canımm ama adamın dövülmesiii lazımmmm güzelceneee

ewett btanemmm keğel egzerzisi hiç yapmadım ben zor olcak galiba sen yaptın mu hiç çişi yaparken tut yap diyo hatta parmağınızı sokupta yapabilirsiniz diyo abdestimi bozamam şimdi duşa girmem gerekir öyle

canım onu bir defalık yapıyorsun hangi kasını sıkıp gevşeteceğini anlamak için. sonra normal koltuğunda otururken ya da ayaktayken bile yapabilirsin. parmak sokmak falan yok sıkıp gevşetiyorsun

dilek var ya hiç güleceğim yoktu.. neden diye sorarsan ne parmağı ya.. sadece aşağı tarafı tut bırak tut bırak yapacağın tek şey bu.. yani çişini yaptığını düşün. bi yapacaksın bi tutacaksın kısacası onu sadece normal zamanda otururken yapacaksın

Kızlar Selam;

Bugün aklıma kan testi değerim takıldı ( netten bişeyler okudum canım sıkıldı,ben adetime bir gün kala yaptırdım kan testi ve 151,48 di daha sonrasında yaptırmadım ve henüz dr.da gitmedim,ilk gebeliğimde kesenin biri boş gebelikti,şuanda da değerimin yüksekmemiş olması gibi bir şüphe kapladı içimi ctesi günü öğrenceğim herşey yolunda mı diye ama vakit geçmiyor,napacağımı bilemedim yardımcı olun lütfen,inşallah herşey yolundadır,bugün batım geçeli 12 gün oldu (

canım onu bir defalık yapıyorsun hangi kasını sıkıp gevşeteceğini anlamak için. sonra normal koltuğunda otururken ya da ayaktayken bile yapabilirsin. parmak sokmak falan yok sıkıp gevşetiyorsun

ilk defa duyuyorum bu keğeli de he ne acayip tamam çişimi tutup bırakacam bikere sadece öğreneyim diye sitede parmak falan yazıyo yuhh dedim bende adam gelmeden kudurmayalım

ayyy abla merk ettm yaaa bzede hbr ver:18:

canım azönce de yazmışsın ama bir bilgim yok malesef yardımcı olamicam sana... inşallah sağlıklı bir gebeliktir

canım Allah'ın izni ile inşallah her şey yolundadır. lütfen kendini kasma hepimiz gün sayıyoruz. bak senin 2 gün sonrasında randevun var.. biraz sabır. çoğu bitmiş azı kalmış. inşallah c.tesi günü keseyi bebişi görürsün. sonra da pıtpıtları duyarsın... vakit bi şekilde bitecek inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…