ay çok güldüm yaaa.. valla adet öncesi gerginliğimi aldınız kızlar sağolun
itina ile gerginlik alinir
saol canım çok saol...inşallah atlatırım...dinlenmeden geçmez bıtanem ilaçta kullanamıyosun doğal olarak senın ıcın tavsıye edecegım en güzel ılac bıran once eve gıdıp uyuman canımm dikkat et kendıne
saol tatlım...kv yle ikimizde konuşmuyoruz bakalım ne olcak...geçer inşallah...ilk tarihlerin 29 günde birmiş son 2si 32 günde bir olmuş canım. Geç yumurtlamaya başlamışsın herhalde. Onun için günün geçmiş demiş olabilir. Yumurta takibi yaptırmayı düşünüyor musun canım. Bu şekilde ovulasyon gününü bulman zor. Bir de çatlama olayını da takip etmiş olursunuz
neden bişey olsun ki ben hep öyle yapıyorum
geçmiş olsun zeycanım. Tez zamanda geçer inşallah mide bulantıların. Eşin çok kötüyse annesine falan gitse birkaç gün (gerçi bu seçenek hoşuna gitmeyebilir) en azından sana bulaştırmaz hastalığı. Kussan da bişeyler yemeye devam et canım
geçmiş olsun canım. O yirmilik diş ne zordur bilirim ben ama sen iyi gibisin sanki maşallahHenüz haber yok
kegel egzersizi yap kuşum ilişkiden yarım saat önce falan iyi gelir
Kadın hala şoktadır
ahhh kıyamam bebeğim ya inss geçecek en kısa zamanda
En iyisi fasulyeyi bugun yapayim ben
saol canım çok saol...inşallah atlatırım...
saol tatlım...kv yle ikimizde konuşmuyoruz bakalım ne olcak...geçer inşallah...
valla içim dışım sökülüyo çok zor...
saol canım çok saol...inşallah atlatırım...
saol tatlım...kv yle ikimizde konuşmuyoruz bakalım ne olcak...geçer inşallah...
valla içim dışım sökülüyo çok zor...
ilk defa duyuyorum bu keğeli de he ne acayip tamam çişimi tutup bırakacam bikere sadece öğreneyim diye sitede parmak falan yazıyo yuhh dedim bende adam gelmeden kudurmayalım
ayyy abla merk ettm yaaa bzede hbr ver:18:
En iyisi fasulyeyi bugun yapayim ben
kızlarr son bir soru sorucam biliyorum cok soru sordumm kusura bakmayınadetıme 9 gun var dun doktor alttan ultrosnda baktıda olsaydı ozaman belli olurdu dımıı
canım Allah'ın izni ile inşallah her şey yolundadır. lütfen kendini kasma hepimiz gün sayıyoruz. bak senin 2 gün sonrasında randevun var.. biraz sabır. çoğu bitmiş azı kalmış. inşallah c.tesi günü keseyi bebişi görürsün. sonra da pıtpıtları duyarsın... vakit bi şekilde bitecek inşallah...
rabbim yardimcin oluyor şöyle dusun zeycanim minisin saglikla büyüdüğü için miden bulaniyo
canım üzülme ama sanmıyorum çünkü benim hamile kalmadan öceki muayenemde öle alttan baktı görememişti...daha çok erken biraz sabırlı ol ve başka şeylere odaklan hakkından hayırlısı olsun canım...kızlarr son bir soru sorucam biliyorum cok soru sordumm kusura bakmayınadetıme 9 gun var dun doktor alttan ultrosnda baktıda olsaydı ozaman belli olurdu dımıı
ohh miss
canım benim,inşallah burdan ii haberlerimi de yazıcağım saol desteğin ve güzel düşüncelerin için içim rahatladı biraz,sanırım biraz fazla sabırsızım(
frnda kofte pattis cnmmmmmm
tatlım herşey çok iyiydi...ama bianda oldu..inş geçer çabucak...canımmm benımm inşallah en yakın zamanda atlatırsınnn da guzel bı hamılelık gecırırsın ınsallahh
ikimizde çok kırıldık o gün paylaştım eğer okuduysan..terbiyesiz bir kadın...daha bize büyü yapacakmış...kıskanç çatlak..anne ile evladının konuşmaması üzücü tabi ama annesi de seni çok üzüyor ne yapalım
rabbim yardimcin oluyor şöyle dusun zeycanim minisin saglikla büyüdüğü için miden bulaniyo
ohh missama bence yemek muhabbetini kapatalin benimde mide bi kotu oldu su an :120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?