Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dinlenmeden geçmez bıtanem ilaçta kullanamıyosun doğal olarak senın ıcın tavsıye edecegım en güzel ılac bıran once eve gıdıp uyuman canımm dikkat et kendıne
saol canım çok saol...inşallah atlatırım...
saol tatlım...kv yle ikimizde konuşmuyoruz bakalım ne olcak...geçer inşallah...
ahhh kıyamam bebeğim ya inss geçecek en kısa zamanda

valla içim dışım sökülüyo çok zor...

kızlarr son bir soru sorucam biliyorum cok soru sordumm kusura bakmayın adetıme 9 gun var dun doktor alttan ultrosnda baktıda olsaydı ozaman belli olurdu dımıı

saol canım çok saol...inşallah atlatırım...

saol tatlım...kv yle ikimizde konuşmuyoruz bakalım ne olcak...geçer inşallah...

valla içim dışım sökülüyo çok zor...

canımmm benımm inşallah en yakın zamanda atlatırsınnn da guzel bı hamılelık gecırırsın ınsallahh

ilk defa duyuyorum bu keğeli de he ne acayip tamam çişimi tutup bırakacam bikere sadece öğreneyim diye sitede parmak falan yazıyo yuhh dedim bende adam gelmeden kudurmayalım

ama anladın dimi nasıl olduğunu parmak filan atarsan o olaya başka bir şey deniyor... çiş yaparken öğren eşin gelene kadar fazla çalışma yapma.. o gelince başlarsın sonrası malum

ayyy abla merk ettm yaaa bzede hbr ver:18:

haber veririm canım..

En iyisi fasulyeyi bugun yapayim ben

bence de günün 3. olayı olma canım benim bi de fasulyelerle uğraşmayalım. koy düdüklüye. bi soğan bi su ısıt bi salça 5 dk yemek sana...

kızlarr son bir soru sorucam biliyorum cok soru sordumm kusura bakmayın adetıme 9 gun var dun doktor alttan ultrosnda baktıda olsaydı ozaman belli olurdu dımıı

daha 9 gun varms hmn bellı olmz cnm

canım benim,inşallah burdan ii haberlerimi de yazıcağım saol desteğin ve güzel düşüncelerin için içim rahatladı biraz,sanırım biraz fazla sabırsızım (

canım üzülme ama sanmıyorum çünkü benim hamile kalmadan öceki muayenemde öle alttan baktı görememişti...daha çok erken biraz sabırlı ol ve başka şeylere odaklan hakkından hayırlısı olsun canım...

canım benim,inşallah burdan ii haberlerimi de yazıcağım saol desteğin ve güzel düşüncelerin için içim rahatladı biraz,sanırım biraz fazla sabırsızım (

Ama annelik biraz sabır işi canım... o yüzden fazla kasma bugünlerin tadını çıkar.. bebişin için bol bol dua et.. sana tutunsun seninle olsun.. ne kadar kötü düşünürsek o kadar çabuk başımıza geleceğini inananlardanım benim.. iyi düşün her şey iyi olsun..

canımmm benımm inşallah en yakın zamanda atlatırsınnn da guzel bı hamılelık gecırırsın ınsallahh
tatlım herşey çok iyiydi...ama bianda oldu..inş geçer çabucak...
anne ile evladının konuşmaması üzücü tabi ama annesi de seni çok üzüyor ne yapalım
ikimizde çok kırıldık o gün paylaştım eğer okuduysan..terbiyesiz bir kadın...daha bize büyü yapacakmış...kıskanç çatlak..
rabbim yardimcin oluyor şöyle dusun zeycanim minisin saglikla büyüdüğü için miden bulaniyo

amin canım herkese inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…