Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hahahaa adam warken kudurcaksak kuduralim dimi :-D:-D

canım benim,inşallah burdan ii haberlerimi de yazıcağım saol desteğin ve güzel düşüncelerin için içim rahatladı biraz,sanırım biraz fazla sabırsızım (

canım benım adetten 1 oncekı gun degerın 151 cıktıysa bence deger gayet ıyı gıbı. ama az kalmıs randevuna canım cumartesıye ne kaldı bnmde cumartesı randevum var ınsallah hepimiz guzel haberlerle donerızz canımm

arkadaşım mesaj atmış ben inanmadığımı söyledim. telefon numarasını alsaydın kızın filan dedim. bi kere yandı ateş bakalım eve gidince neler olacak.

Geldi gitti hiç tatmin olmadım ben değilim diyo iş yerinde bi çocuk var o giriyo diyo whatsupta değil değişik bir çet sitesi canım saçmaladı gitti işte[/B]

canımmm yaaa ınsallahh valla ağzından bal damlıyorrrrr :))

aaa bilmiyorum canım du bakim eski konuşmalarına

hay allaaaaam ya gulmkten oldum :120::120: bunu koyuyosun ya sankı karsmdasn gbı oluyooo

çok datlusun elaammm

aa abla belkıde dogrudur ya ınş oledr:26:

canım ben değerinin arttığını düşünüyorm inş. Sapasağlamdır bebişin..kimyasal felan olsa şimdiye gitmişti...sabırlı ol az kalmış zaten...

inşallahhhh canımmm ınsallahh
duduklude mı bebegm
yokkk cnaımmm duduklu kullanmıomm normal tencerede yapcamm
alla alla o cocugun telefonu yokmuymustaa ondan mesaj atıoooo

inşallahhhh canımmm ınsallahh

yokkk cnaımmm duduklu kullanmıomm normal tencerede yapcamm

alla alla o cocugun telefonu yokmuymustaa ondan mesaj atıoooo

hic birşey anlamadim benn

bizde anlamadık canım gelmiş saçmalamış işte.. ama kokusu çıktı yakında olur bir şeyler.. bu böyle kalmaz bildiğim tek şey bu...

Elaaaa senidee ozledim bebeim ya nerelere kayboldun hem sen yok kizzzz daha kuduramadim bi kudursam bebis ask ile gelsin :-D

byere kaybolmdm cnm bnmmmm anneme sal oruyorumda ayın 1ne yetstrmeye calışyodum oyuzden pek gremdm. evet ya askla olsun bnmkıde alştı dun bn yatmstım tam uyuyodum geldı mık yapalm mı dyo o ble mık dyo nasl guldum amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…