ama anladın dimi nasıl olduğunu parmak filan atarsan o olaya başka bir şey deniyor... çiş yaparken öğren eşin gelene kadar fazla çalışma yapma.. o gelince başlarsın sonrası malum
haber veririm canım..
bence de günün 3. olayı olmacanım benim bi de fasulyelerle uğraşmayalım. koy düdüklüye. bi soğan bi su ısıt bi salça 5 dk yemek sana...
canım benim,inşallah burdan ii haberlerimi de yazıcağım saol desteğin ve güzel düşüncelerin için içim rahatladı biraz,sanırım biraz fazla sabırsızım(
:120: bi ogurtu gelio aynen böyle kuşum ya gerçekten komik
Hahahaa adam warken kudurcaksak kuduralim dimi :-D:-D
canım üzülme ama sanmıyorum çünkü benim hamile kalmadan öceki muayenemde öle alttan baktı görememişti...daha çok erken biraz sabırlı ol ve başka şeylere odaklan hakkından hayırlısı olsun canım...
tatlım herşey çok iyiydi...ama bianda oldu..inş geçer çabucak...
ikimizde çok kırıldık o gün paylaştım eğer okuduysan..terbiyesiz bir kadın...daha bize büyü yapacakmış...kıskanç çatlak..
amin canım herkese inşallah...
hay allaaaaam ya gulmkten oldum :120::120: bunu koyuyosun ya sankı karsmdasn gbı oluyooo
arkadaşım mesaj atmış ben inanmadığımı söyledim. telefon numarasını alsaydın kızın filan dedim. bi kere yandı ateş bakalım eve gidince neler olacak.
Geldi gitti hiç tatmin olmadım ben değilim diyo iş yerinde bi çocuk var o giriyo diyo whatsupta değil değişik bir çet sitesi canım saçmaladı gitti işte[/B]
kızlar selam;
bugün aklıma kan testi değerim takıldı( netten bişeyler okudum canım sıkıldı,ben adetime bir gün kala yaptırdım kan testi ve 151,48 di daha sonrasında yaptırmadım ve henüz dr.da gitmedim,ilk gebeliğimde kesenin biri boş gebelikti,şuanda da değerimin yüksekmemiş olması gibi bir şüphe kapladı içimi ctesi günü öğrenceğim herşey yolunda mı diye ama vakit geçmiyor,napacağımı bilemedim yardımcı olun lütfen,inşallah herşey yolundadır,bugün batım geçeli 12 gün oldu (
inşallahhhh canımmm ınsallahhtatlım herşey çok iyiydi...ama bianda oldu..inş geçer çabucak...
ikimizde çok kırıldık o gün paylaştım eğer okuduysan..terbiyesiz bir kadın...daha bize büyü yapacakmış...kıskanç çatlak..
amin canım herkese inşallah...
yokkk cnaımmm duduklu kullanmıomm normal tencerede yapcammduduklude mı bebegm
alla alla o cocugun telefonu yokmuymustaa ondan mesaj atıooooarkadaşım mesaj atmış ben inanmadığımı söyledim. telefon numarasını alsaydın kızın filan dedim. bi kere yandı ateş bakalım eve gidince neler olacak.
Geldi gitti hiç tatmin olmadım ben değilim diyo iş yerinde bi çocuk var o giriyo diyo whatsupta değil değişik bir çet sitesi canım saçmaladı gitti işte[/B]
aaa bilmiyorum canım du bakim eski konuşmalarına
çok datlusun elaammm
hic birşey anlamadim benn
bzm kız kudurdu tılılılılılılılılılılılıl:92:
inşallahhhh canımmm ınsallahh
yokkk cnaımmm duduklu kullanmıomm normal tencerede yapcamm
alla alla o cocugun telefonu yokmuymustaa ondan mesaj atıoooo
aa abla belkıde dogrudur ya ınş oledr:26:
Hahahaa adam warken kudurcaksak kuduralim dimi :-D:-D
inşallahhhh canımmm ınsallahh
yokkk cnaımmm duduklu kullanmıomm normal tencerede yapcamm
alla alla o cocugun telefonu yokmuymustaa ondan mesaj atıoooo
hic birşey anlamadim benn
Elaaaa senidee ozledim bebeim ya nerelere kayboldun hem sen yok kizzzz daha kuduramadim bi kudursam bebis ask ile gelsin :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?