yani tek başına kudursan ne olacak ki.. bir şeyler yazmak isterdim ama maalesef.. ben ablayım gerisini anladınız herhalde
nasl yapcksn bebegmmm anlatrmsn bı
elacım merhaba selamlaşmadık nasılsın bi tanem...
elacım merhaba selamlaşmadık nasılsın bi tanem...
byere kaybolmdm cnm bnmmmm anneme sal oruyorumda ayın 1ne yetstrmeye calışyodum oyuzden pek gremdm. evet ya askla olsun bnmkıde alştı dun bn yatmstım tam uyuyodum geldı mık yapalm mı dyo o ble mık dyo nasl guldum amaaa
valla canım ılk önce etlerı bı haslıcam sonra sogan salca kup kup patatess dogrucam slu patates yemegı. ama bı arkadasım etı kuru tencereye koy kendı suyuyla haslansın dıorda kuru tencerede nasıl olcak kı
evet canım yıllardır duyuyodum ama hiç eşimle paylaşmadım..bana inanmaz die ama son zamanlar bana davranışını da gördü bu olay da üstüne geldi benim yanımda olduğunu hissettirdi annesine...olabilir belki de ondandır canım..çok yıprattı kadın ta nişanlandık ondan beri kıskançlık krizene girmiş daha ben doğuracaktım demiş kocası bilem yok ya...canım birtek arkandan konuşmuş sen de eşine söylemişsin o da ağzına geleni söylemiş :26: Bir tek bu olay yazıyor. Büyü falan görmedim.. Ne yapacakmış aranızı mı bozmak istiyormuş cadıCanım bak senin rahatsızlığın bu üzüntüden de kaynaklanıyor olabilir. Allaha havale et üzme kendini. Eşin seninle, meleğin seninle...
ıyıym hayatım sen naslsn bebiş nasl anneyı uzuyomu bu sralr grmedm hc ama szı coook ojledımmm
valla canım ılk önce etlerı bı haslıcam sonra sogan salca kup kup patatess dogrucam slu patates yemegı. ama bı arkadasım etı kuru tencereye koy kendı suyuyla haslansın dıorda kuru tencerede nasıl olcak kı
önceden kavurma işlemini yap demiş canım.. kendi suyunda pişsin et sonrasında et piştikten sonra diğer malzemeleri atarsan daha iyi olur çünkü patates 2 dk da pişer. ama et pişmezse olmaz..
eti su koymadan tencereye atsam olur mu kı etle tenceere yanmaz demı sonra ben hep etı bı tencrede haslayıp ondan sonra yemegı yapıyordum
ayyyy bnde utanrım esımde demez ole hahaaaa muc muc da ıyıymssBenim kide mik mik i biliyo oyle acik acik sewiselim falan demeyiz biz utanirim hem mik mik diyorum yada muc muc derim bn ona ondan anlar hahahaaa :-D
evet canım yıllardır duyuyodum ama hiç eşimle paylaşmadım..bana inanmaz die ama son zamanlar bana davranışını da gördü bu olay da üstüne geldi benim yanımda olduğunu hissettirdi annesine...olabilir belki de ondandır canım..çok yıprattı kadın ta nişanlandık ondan beri kıskançlık krizene girmiş daha ben doğuracaktım demiş kocası bilem yok ya...
bu sıra üzüyo canım sende durumlar ne ...
evet cnm arkadsnn dedgnı blyorum bn ole yapyorum etı tencereye koyuyorum et kndı suyunu brakıyo snra salcasını syunu kekk plbıber havuc patates koyup pşryosun
evet canım yıllardır duyuyodum ama hiç eşimle paylaşmadım..bana inanmaz die ama son zamanlar bana davranışını da gördü bu olay da üstüne geldi benim yanımda olduğunu hissettirdi annesine...olabilir belki de ondandır canım..çok yıprattı kadın ta nişanlandık ondan beri kıskançlık krizene girmiş daha ben doğuracaktım demiş kocası bilem yok ya...
bu sıra üzüyo canım sende durumlar ne ...
Kizlar bi dus alayim belki gevserim kendime gelirimhem ben gelene kadar bu yemek muhabbeti biter seviyorum sizi
ben işyerimdeyim canım.. ewde kaldı ki test.. ama dur bakalım benzer görsel bulursam ekleyimde inceleyin . ben anlamadım. şimdi yumurtladımmı yumurtlamdımmı :26:
ayyyy bnde utanrım esımde demez ole hahaaaa muc muc da ıyıymss
bnde de aynı cnm asılmm tutumadı ıste adet olunca doktr cagrmstı ama gtmdm bu ay adet olursm gdecm bu ayda hc umıdım yok gunlernde ılşkı olmadı adetme 9 gun var daha ama hc byle olmzdı adetmn 21. gunu bgun ve akıntım var ne olblır kı:26::26:
canlarım nasılsınızz
dün nihayet net 2. çigiyi gördüm. diğeri kadar koyu değildi ama baya net koyuluktadı. bizde dün ne olur ne olmaz çalışma yaptıksizce yumurtlamışmıyımdır yada 2. çizgi kadar kalın değil diye acaba ben yumurtlamıomuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?