Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hemen moralinizi duzelteyim )
temmuz-agustos arasindaki son adetimde ben de 3 gun erken adet oldum; cunku ilk kez erken yumurtladim. sonrada adet olmadim )

demekki sizinde vucutlar bebege hazirlaniyor. yani bu ay ikinizin kizlar )

ayyyy canımm ağzından balll damlıyor inşallah canımm...benim adetler prolaktin den hep 34 35 günde geliyordu şimdi temmuzda 22 ağustos 24 eylül 22 de geldi inşallah dediğin gibi olur :124:

Ya ne alaka bilmiyorum ama ben ruyamda senin hamile oldugunu okuyodum burda. Isminin karsisinda 23 ve 7 sayilari vardi sen yaznca aklma geldi

canım
ne zaman yumurtladın ya da yumurtladın mı kuzum...ben de tam yumurtlama günümde senin dediğin şeyleri yaşadım hatta dr a gittim yumurtaların çatlamış dedi bakınca... yürüyemiyordum dr yat dinlen demişti hatta sonra bebiş oldu işte....anladın sen

Son düzenleyen: Moderatör:

YAAA bende aynı şeyleri 4 gündür yaşıyorum ben sol kasık tarafımda hani böyle morarmış gibi bir ağrı olurya aynen öyle batıyo yürürken ve yatarken hissediyorum acaba iltihabım bitmedi mi soğan küründe 11. günüm,

aa bide benim bir oğlum var teyzeleri 6 yaşında bugün beni hamile görmüş rüyasında ne çok istiyo bir bilseniz aklına geldikçe sorar ,gece yatarken dua eder duası" ALLAHIM akıllı, sağlıklı, güzel ahlaklı bir kardeşim olsun"tontişim benim

merhaba canım, eşinin değerleri nasıl çıktı ve hangi ilaçları verdi doktor?
merhaba bizim ileri hızlı yine sıfır morfoloji %1 di 2 olmuş sayı da 40 milyondu 22 milyona düşmüş. şimdi zinco ve AEC selenyum vitamin ilaçları kullanıyor 3 ay kullanacak yanında da keçiboynuzu kürü yapıyorum ceviz ve incir de yiyor inşallah işe yararlar tez zamanda bizde evlat sahibi oluruz.

ask olsun kizlar kimse soruma cevap vermemis....
kustum size

ben çıkıyorum kızlaar hayırlı haftasonları olsun sizlere hoşçakalııııııııın

hemen moralinizi duzelteyim )
temmuz-agustos arasindaki son adetimde ben de 3 gun erken adet oldum; cunku ilk kez erken yumurtladim. sonrada adet olmadim )

demekki sizinde vucutlar bebege hazirlaniyor. yani bu ay ikinizin kizlar )
ay ne gzel knustun gercekten mı olemı oluyo
ben çıkıyorum kızlaar hayırlı haftasonları olsun sizlere hoşçakalııııııııın

gule gule ablaaaaaaa yne ugra

cnmm sadece dis gebelikten dolayi kurtaj oldugunu biliyorum.

cutemmmmm cnm bnm bak smdı ilşkye grılen gunler ve gecms adet tarıhım: 10 agstos 4 eylul adet taıhı
15.09.2013: ilşki sabah
17.09.2013: ilişki aksam
19.09.2013: ilişki aksam
21.09.2013: ilişki sabah ve hala gun asırıya dvam edyoruz smdı napmalıym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…