hemen moralinizi duzelteyim)
temmuz-agustos arasindaki son adetimde ben de 3 gun erken adet oldum; cunku ilk kez erken yumurtladim. sonrada adet olmadim)
demekki sizinde vucutlar bebege hazirlaniyor. yani bu ay ikinizin kizlar)
Haydi o zaman canım adetler bitsin çalışmalara başlayalım inş çok bekletmez bebişler biziiiii :)) Ekim bize uğur gerirsinnnnnnn :)))))))
kzlar ya benim sag ve sol kasıkta hatta tam rahim bölgesindede adım atmanın şiddeti bile agrı yapıyor..oturuken oluşan basınçta ne var ki ama ondan bile canım yanıyo adımımın şiddetinden canım yanıyo.. şuan yumurtlama dönemindeyim ama bu denli agrı hiç yaşamamıştım.. ne anlama geliyo bu kötü mü ki..ne bileyim iltihap mı var acaba..
kızlar asyak ile ilgil bilgi alabilirmiyim aciilll
kızlar asyak ile ilgil bilgi alabilirmiyim aciilll
canımkzlar ya benim sag ve sol kasıkta hatta tam rahim bölgesindede adım atmanın şiddeti bile agrı yapıyor..oturuken oluşan basınçta ne var ki ama ondan bile canım yanıyo adımımın şiddetinden canım yanıyo.. şuan yumurtlama dönemindeyim ama bu denli agrı hiç yaşamamıştım.. ne anlama geliyo bu kötü mü ki..ne bileyim iltihap mı var acaba..
canım
ne zaman yumurtladın ya da yumurtladın mı kuzum...ben de tam yumurtlama günümde senin dediğin şeyleri yaşadım hatta dr a gittim yumurtaların çatlamış dedi bakınca... yürüyemiyordum dr yat dinlen demişti hatta sonra bebiş oldu işte....anladın sen
msa84 canım benim kırmızılar bugün geldi bat 23 ekim güncellersen sevinirim
Merhaba arkadaşlar bnmde bat 27 eylül listeye eklersenz sevnrm
merhaba bizim ileri hızlı yine sıfır morfoloji %1 di 2 olmuş sayı da 40 milyondu 22 milyona düşmüş. şimdi zinco ve AEC selenyum vitamin ilaçları kullanıyor 3 ay kullanacak yanında da keçiboynuzu kürü yapıyorum ceviz ve incir de yiyor inşallah işe yararlar tez zamanda bizde evlat sahibi oluruz.merhaba canım, eşinin değerleri nasıl çıktı ve hangi ilaçları verdi doktor?
ask olsun kizlar kimse soruma cevap vermemis....Kizlar sizlerden fikir almak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim....
ben yurt disinda yasiyorum burda adam akilli jinekolog bulmak biraz zor....
riskli gebelikler onemsenmiyor....
mesela oglumda hamileyken bacaklarimdan akan kanamayla acile gittim....
dr ultrasonla bakiyor evet dusuk riski var....
peki ne yapacagiz diye sordugumuzda gidin dinlenin ya duser ya kalir diyorlar....
Teyzem jinekolog ona telde soruyorum progesteron ve magnezyum kullanman lazim dr soyle....
kendi dr sordugumda ben ilac yazamam diyor....
super bir dr buldum oda dogumumdan sonra emekli oldu....
simdide bulundugum ulkenin baska bir iline tasindik....
sorum su.....
internetten bir jinekolog buldum spiralimi cikartmak icin....
kadin cok ilgili her konuda yardimci olmaya calisiyor sordugum sorurala....
burda ilgili dr bulmak zor....
kotu olan sey ultrasonu yok....
benim hamilelikler riskli.... Risk soz konusu olursa radiolojiye gonderiyorlar....
zaten hamilelik suresinde 3 defa ayrintili ultrasyona radiolojiye gonderiyorlar....
simdi bilmiyorum hamile kalirsam o kadinami gideyim yoksa netten ultrasonlu bir drmu arastirayim....
ama bana bilgili anlayisli yardimci olacak bir dr lazim bu kadinda oyle birine benziyor....
diger taraftan ultrason yok ve hamileliklerim riskli....
tavsiyelerinize ihtiyacim var....
eklendin canım hayırlı uğurlu olsun
Canım beni de ekler misin bat 21 Ekim benim de :))
ay ne gzel knustun gercekten mı olemı oluyohemen moralinizi duzelteyim)
temmuz-agustos arasindaki son adetimde ben de 3 gun erken adet oldum; cunku ilk kez erken yumurtladim. sonrada adet olmadim)
demekki sizinde vucutlar bebege hazirlaniyor. yani bu ay ikinizin kizlar)
ben çıkıyorum kızlaar hayırlı haftasonları olsun sizlere hoşçakalııııııııın
Merhaba arkadaşlar bnmde bat 27 eylül listeye eklersenz sevnrm
cnmm sadece dis gebelikten dolayi kurtaj oldugunu biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?