Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Biri bize cocuk yapmayi ogretsinnnnnnnnnnnnnnnn n

kıslarr totem yapıyom olmuşmu :18:bunları yaptım avatr ne bilim yazı falan ama herifle küsüz mik mik yok nassl olcak bu işşş boyun poosun batsın heriff bak günler boşa geciyoo

kayınvalidem aradı bizi yemeğe götürmek istiyormuş sonrada bizim eve kahve içmeye gelecekmiş... iki aydır beni aramayan kapımı açmayan kadın şimdi.. bana geliyor hiç bişey olmamış gibi ben napayım şimdi ya bana gelecek beni de aramıyor kocamı aramış bizde tartıştık nerden çıktı şimdi dedim... aramızı sıcak tutmaya çalışıyor işte daha ne istiyorsun dedi eeeeee benim kırgınlığım ne olacak şimdiiii

Biri bize cocuk yapmayi ogretsinnnnnnnnnnnnnnnn n

valla bildiginizden farklı bi yöntem değil :)))))) ay aklıma ne geldi bi akrabam var 25 yıllık evliler olmuyo çocukları, her şeyi denediler tüp bebek dahil olmadı. geçen yıllarda bi köyde şifacı bi kadın varmış ona gittiler, kadın bir iki kür vermiş bi de sarımsagı al, alttan koy sonra ilişkiye gir demiş. anneme diyorum ki o ne be öyleee adam koku yüzünden kadına hiç hiç yaklaşmıcak, kadının hamile kalma şansı varsa da sarımsak o işi sıfıra indirir demiştim annemler kopmuştu.

canımmmmmmmm tabikide öyle daha güzel olur... gelince hemen görüşelimmmmmm

nefesimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aynen kuzum ness varya hamile çok sevindim onaaaa... ordaki kızçelere de dua ediyorum ben heppp

Canım ordakilerin geçmişini çok bilmiyorum ama nes in de çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğini okudum az çok.. Böyle haberler insanı çok mutlu ediyor.. Darısı başımıza..

ayy kıyamam balımmm yaa strest etmesen dicem ama boşa biliyomm benim iyiki kv çokkkk uzakta ALLAH yardımcınz olsun kıslarrr :18:

eee merk etim olmuşmu hamile kalmışmı o kadınn

kıslarr totem yapıyom olmuşmu :18:bunları yaptım avatr ne bilim yazı falan ama herifle küsüz mik mik yok nassl olcak bu işşş boyun poosun batsın heriff bak günler boşa geciyoo

avatar süper yalnız yaa :) kızzzzzz sen de çok uzatma küslüğü, kocan şimdi lazım sana, bebek olsun o zaman ceza verirsin 3-4 ay :)))

haklısın valla cnm. bi de bu yüzsüzlükleri yok mu insanı sinirden öldürüyo. bence bişi söyleme idare et bu akşamlık ama mesafeni de koy yani. kırgın oldugunu fark etsin ama boşver yine bişi söyleme. eşinle arana sogukluk girmesin.

:))) bi bebek bi kahve haaa koptumm :) aynen yaaa tüm Türkiyeden arkadaşlar oldu ben diyorum ya biz dava arkadaşıyız :))))))) amaç bebekti, şimdi gırgır şamata... seviyorum ben sizi yaaa...

Dava arkadasiyiz yaaa .superrrmiss.
Bende cok seviyorum herkesciklerii

Davamizdan vazgecmek uokkk
canımmmmmmmm tabikide öyle daha güzel olur... gelince hemen görüşelimmmmmm

nefesimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aynen kuzum ness varya hamile çok sevindim onaaaa... ordaki kızçelere de dua ediyorum ben heppp

Kukukulogummm
Mecbur bi sekilde gorusmek zorundasiniz cnm.
Hem sende icindekileri soyleme firsati bulursun.neden aramadigini vs. Konusur sitem edersin.
Icinde kalmasin ama soylemek istediklerini soyle ki rahatla.
Belki hicbisey olmamis gibi davranacaktir ama konuyu sen acabilirsin.

Bende istiyorum bebiş... Benide akleyin...beklemede diye.
canım msa ya özel mesaj at

Canım ordakilerin geçmişini çok bilmiyorum ama nes in de çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğini okudum az çok.. Böyle haberler insanı çok mutlu ediyor.. Darısı başımıza..
sevgim var orda onu buraya kayıt olduğumdan beri biliyorum candır o... en kısa zamanda bizimde olacakkkkk
ayy kıyamam balımmm yaa strest etmesen dicem ama boşa biliyomm benim iyiki kv çokkkk uzakta ALLAH yardımcınz olsun kıslarrr :18:
ya ben bir insana kırıldıysam biraz zamana ihtiyacım var kin tutmam ama yine de hemen eskisi gibi olamam

bebeğim bir şans versen kv den ne yaptı hatırlamıyorum ama bir şansı haketmiyor mu??? yoksa eşinin gözünde de sen suçlu olursun

:))) bi bebek bi kahve haaa koptumm :) aynen yaaa tüm Türkiyeden arkadaşlar oldu ben diyorum ya biz dava arkadaşıyız :))))))) amaç bebekti, şimdi gırgır şamata... seviyorum ben sizi yaaa...

biz dava arkadaşıyız çocuklar içerde ne olacak bu topiğin hali yaaa.. arada bir görüş günü ohh mis.. içerdekiler ne yemek istiyorsa onu yiyoruz. ne isterlerse onu yapıyoruz... üstüne üstlük bi de şişiyoruz....

Kiz napsinlar artik kac sene olmus.sogan sokmadigina sukur
Bu yolda hersey mubahh

cepten nasıl resim eklicem ben buraya ya ((

Normal ekledihin gibi canim.
Ben telde pc formatinda kullaniyorum

bebeğim bir şans versen kv den ne yaptı hatırlamıyorum ama bir şansı haketmiyor mu??? yoksa eşinin gözünde de sen suçlu olursun
kızlar 8 inde kürtaj oldum daha evime yeni gelecek... bişey olmamış gibi davranacak tabi ki ben biliyorum konu açılmazsa ben konuyu açarsam kötü olur... kendimi tutamayabilirim onun kızgınlığı şu: neden ona haber vermedik kürtaj günü neden hastanede bizimle değildi... birde kürtajın ertesi günü eşim beni alıp dışarı gezmeye götürdü hatırlamayın gelmeyin bu konu için dedik ve bize gelmedi ondan sonraki günlerde gelebilirdi ama o tam tersine bana laf sokup canımı acıttı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…