Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

terbiyesiz kadınnn senin acını üzüntünü bilmiyomu mahsuz yapıyolar yaaa nefret ediyom böyle kv lerden ben bunları duydukca üzülüyom benimde oglum var ben gelinime hep arkads gibi yaklaşacam ALLAH izin verirsee inşş hiç işlerine karşmam yetrki mutlu olsunlarr

Canlarrr ben geldiiiimmmmm

Nasılsınız bakalımmm
Ben hala yumurtluyommu napıorum anlamdım :26: Dünki testtede çift çizgi çıktı. Koyu çizgi ama ilki gibi kalın olmayan. Ama bi önceki günün koyuluğunun aynısı :44: Ne şimdi bu anlamadım bişi wala :26:

((((((((((((( hayırlısı canım. iyisin dimi???

CANIMMMM HAYIRLISI YAAA...

hayırlısı olsun cnm benim üzülme işalah hayırlısı ile alahım nasip edecek bir günn

hayırlısı olsun canım (((((

Canım benkm sağlık olsun kns olaak hepimizin topla hemencik kendini

hayırlısı olsun canım (((((

teşekkür ederim kızlar, kocam evdeydi bugün sarıldım ona çok ağladım..
ne yapalım nasip değilmiş, 6 ay oldu..
önümüzdeki ay doktora gidicez..

hgggggggggggggggggggggg bacımmm ben hiç ovu kulnmadım ama ark söyle bacımaaa

canım eğer aksam giderseniz mesafeli davran konusma otursun otursun gitsin anlar belki
bana kalsa popomu kaldırıp asla gitmem de yakışıklı kocişimin hatrına artık
yine laf falan sokarsa da açarım ağzımı yumarım gözümü valllaaaaa

bende böyle düşünüyorum... abimin karısına asla yapmadı annem hep yawrum kızım der bana ne alıyorsa aynısından alır ona da... ayırmaz benden kızı olmayanlar bence gelinlerine nasıl davranacağını bilmiyor

üzüldüm canım ya ins inss onumuzdeki ay gelecek minigin

artık ümidim kalmadı hicran, bu ay kırılma noktasıydı benim için, yıl bitmeden olur diye koşullanmıştım..
gercekten gecen gece hastalıktan ağrıdan öldüm bir ilaç bile içemedim bebeğe zarar vermesin diye, fazla kaptırmışım kendimi..

Kiz napsinlar artik kac sene olmus.sogan sokmadigina sukur
Bu yolda hersey mubahh

Normal ekledihin gibi canim.
Ben telde pc formatinda kullaniyorum

öyle de denedim ama olmadı gene aman salla sıkıldım valla of

hatırladım canım şimdi. o kendisini düşünüp alınmıştı tamam. kadın bir adım atmış gelsin bakalım döksün eteklerini. yine seni üzerse eşine ben bir şans verdim ama o yine aynı davrandı dersin birdaha da böyle bişey yapamaz eşin yanında olur. ama reddedersen sen kabahatli olursun

aman kuzum avatarina koy sende afiyet olsun

aman koymicam ya sıkıldım valla

hoşgeldin canım kimin yumyumu 24 saat sürebiliyor sen devam et ovuya ve mikmike akşama ya da yarına silikleşir o

teşekkür ederim kızlar, kocam evdeydi bugün sarıldım ona çok ağladım..
ne yapalım nasip değilmiş, 6 ay oldu..
önümüzdeki ay doktora gidicez..

ALLAH yardımcın olsun bacımm inş önümzdeki ayy RABBİM göbüşünü doldurur ahanda bölee

yani demek oluyor kii mik mike devam

hgggggggggggggggggggggg bacımmm ben hiç ovu kulnmadım ama ark söyle bacımaaa
HOŞBULDUK CNIMMMMM

hoşgeldin canım kimin yumyumu 24 saat sürebiliyor sen devam et ovuya ve mikmike akşama ya da yarına silikleşir o

Diltekinim iyi hoş da benim net çizgiler kırmızı ama ince bi çizgi durdukça koyulaşıyo. ama ilk kontrol çizgisi gibi kalın çıkmıo
normalmi bu sence :26:

konu açılırsa konuşursun canım içinde kalacagina onun içinde kalsın...

Yok bebeğim ya kizi olup olmamasiyla alakalı değil insanlik meselesi..... Benim kv nin var kizi lafta ayirmaz mesela ama eltimle gorumcemin kilosu nerdeyse ayni eltime surekli laf sokar kilosuyla ilgili gorumceme gelince zayifsin sen ayagini uzerini iyi giy usutme dağhan der yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…