canım eğer aksam giderseniz mesafeli davran konusma otursun otursun gitsin anlar belki
aman kuzum avatarina koy sende afiyet olsun
kızlar 8 inde kürtaj oldum daha evime yeni gelecek... bişey olmamış gibi davranacak tabi ki ben biliyorum konu açılmazsa ben konuyu açarsam kötü olur... kendimi tutamayabilirim onun kızgınlığı şu: neden ona haber vermedik kürtaj günü neden hastanede bizimle değildi... birde kürtajın ertesi günü eşim beni alıp dışarı gezmeye götürdü hatırlamayın gelmeyin bu konu için dedik ve bize gelmedi ondan sonraki günlerde gelebilirdi ama o tam tersine bana laf sokup canımı acıttı...
((((((((((((( hayırlısı canım. iyisin dimi???
CANIMMMM HAYIRLISI YAAA...
hayırlısı olsun cnm benim üzülme işalah hayırlısı ile alahım nasip edecek bir günn
hayırlısı olsun canım(((((
Canım benkm sağlık olsun kns olaak hepimizin topla hemencik kendini
hayırlısı olsun canım(((((
Canlarrr ben geldiiiimmmmm
Nasılsınız bakalımmm
Ben hala yumurtluyommu napıorum anlamdım :26: Dünki testtede çift çizgi çıktı. Koyu çizgi ama ilki gibi kalın olmayan.Ama bi önceki günün koyuluğunun aynısı :44: Ne şimdi bu anlamadım bişi wala :26:
üzüldüm canım ya ins inss onumuzdeki ay gelecek minigin
bana kalsa popomu kaldırıp asla gitmem de yakışıklı kocişimin hatrına artıkcanım eğer aksam giderseniz mesafeli davran konusma otursun otursun gitsin anlar belki
bende böyle düşünüyorum... abimin karısına asla yapmadı annem hep yawrum kızım der bana ne alıyorsa aynısından alır ona da... ayırmaz benden kızı olmayanlar bence gelinlerine nasıl davranacağını bilmiyorterbiyesiz kadınnnsenin acını üzüntünü bilmiyomu mahsuz yapıyolar yaaa nefret ediyom böyle kv lerden ben bunları duydukca üzülüyom benimde oglum var ben gelinime hep arkads gibi yaklaşacam ALLAH izin verirsee inşş hiç işlerine karşmam yetrki mutlu olsunlarr
üzüldüm canım ya ins inss onumuzdeki ay gelecek minigin
Kiz napsinlar artik kac sene olmus.sogan sokmadigina sukur
Bu yolda hersey mubahh
Normal ekledihin gibi canim.
Ben telde pc formatinda kullaniyorum
kızlar 8 inde kürtaj oldum daha evime yeni gelecek... bişey olmamış gibi davranacak tabi ki ben biliyorum konu açılmazsa ben konuyu açarsam kötü olur... kendimi tutamayabilirim onun kızgınlığı şu: neden ona haber vermedik kürtaj günü neden hastanede bizimle değildi... birde kürtajın ertesi günü eşim beni alıp dışarı gezmeye götürdü hatırlamayın gelmeyin bu konu için dedik ve bize gelmedi ondan sonraki günlerde gelebilirdi ama o tam tersine bana laf sokup canımı acıttı...
aman kuzum avatarina koy sende afiyet olsun
Canlarrr ben geldiiiimmmmm
Nasılsınız bakalımmm
Ben hala yumurtluyommu napıorum anlamdım :26: Dünki testtede çift çizgi çıktı. Koyu çizgi ama ilki gibi kalın olmayan.Ama bi önceki günün koyuluğunun aynısı :44: Ne şimdi bu anlamadım bişi wala :26:
teşekkür ederim kızlar, kocam evdeydi bugün sarıldım ona çok ağladım..
ne yapalım nasip değilmiş, 6 ay oldu..
önümüzdeki ay doktora gidicez..
teşekkür ederim kızlar, kocam evdeydi bugün sarıldım ona çok ağladım..
ne yapalım nasip değilmiş, 6 ay oldu..
önümüzdeki ay doktora gidicez..
yani demek oluyor kii mik mike devam
HOŞBULDUK CNIMMMMMhgggggggggggggggggggggg bacımmmben hiç ovu kulnmadım ama ark söyle bacımaaa
hoşgeldin canım kimin yumyumu 24 saat sürebiliyor sen devam et ovuya ve mikmike akşama ya da yarına silikleşir o
konu açılırsa konuşursun canım içinde kalacagina onun içinde kalsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?