- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
bana kalsa popomu kaldırıp asla gitmem de yakışıklı kocişimin hatrına artık
yine laf falan sokarsa da açarım ağzımı yumarım gözümü valllaaaaa
bende böyle düşünüyorum... abimin karısına asla yapmadı annem hep yawrum kızım der bana ne alıyorsa aynısından alır ona da... ayırmaz benden kızı olmayanlar bence gelinlerine nasıl davranacağını bilmiyor
HOŞBULDUK CNIMMMMM
Diltekinim iyi hoş da benim net çizgiler kırmızı ama ince bi çizgi durdukça koyulaşıyo. ama ilk kontrol çizgisi gibi kalın çıkmıo
normalmi bu sence :26:
artık ümidim kalmadı hicran, bu ay kırılma noktasıydı benim için, yıl bitmeden olur diye koşullanmıştım..
gercekten gecen gece hastalıktan ağrıdan öldüm bir ilaç bile içemedim bebeğe zarar vermesin diye, fazla kaptırmışım kendimi..
inşallah doktor güzel şeyler söyleyecek canım... bebeğinde çok bekletmeyecek seni...teşekkür ederim kızlar, kocam evdeydi bugün sarıldım ona çok ağladım..
ne yapalım nasip değilmiş, 6 ay oldu..
önümüzdeki ay doktora gidicez..
artık ümidim kalmadı hicran, bu ay kırılma noktasıydı benim için, yıl bitmeden olur diye koşullanmıştım..
gercekten gecen gece hastalıktan ağrıdan öldüm bir ilaç bile içemedim bebeğe zarar vermesin diye, fazla kaptırmışım kendimi..
gidicem tatlışım akşama ama Allah biliyor ya sabahtan beri içimde bir sıkıntı bir sıkıntı bunaymış demekki sinir sinir siniröyle de denedim ama olmadı gene aman salla sıkıldım valla of
hatırladım canım şimdi. o kendisini düşünüp alınmıştı tamam. kadın bir adım atmış gelsin bakalım döksün eteklerini. yine seni üzerse eşine ben bir şans verdim ama o yine aynı davrandı dersin birdaha da böyle bişey yapamaz eşin yanında olur. ama reddedersen sen kabahatli olursun
aman koymicam ya sıkıldım valla
hoşgeldin canım kimin yumyumu 24 saat sürebiliyor sen devam et ovuya ve mikmike akşama ya da yarına silikleşir o
fazla kaptirinca insan daha çok yıkılıyor canım çok iyi biliyorum bak benim 18ay sonra oldu çok zor günler geçirdim 1 yıldır da sürekli dr lardaydim kullanmadığım ilaç iğne kalmadı artik iyice umit kestim ama demek ki zamanı varmış ki oldu rabbimin ol demesinin vakti var demek ki canım ya
biz dava arkadaşıyız çocuklar içerde ne olacak bu topiğin hali yaaa.. arada bir görüş günü ohh mis.. içerdekiler ne yemek istiyorsa onu yiyoruz. ne isterlerse onu yapıyoruz... üstüne üstlük bi de şişiyoruz....
Yaptigi cok bencilce zaten.seni anlayip ona gore yaklasmasi lazimdi.kızlar 8 inde kürtaj oldum daha evime yeni gelecek... bişey olmamış gibi davranacak tabi ki ben biliyorum konu açılmazsa ben konuyu açarsam kötü olur... kendimi tutamayabilirim onun kızgınlığı şu: neden ona haber vermedik kürtaj günü neden hastanede bizimle değildi... birde kürtajın ertesi günü eşim beni alıp dışarı gezmeye götürdü hatırlamayın gelmeyin bu konu için dedik ve bize gelmedi ondan sonraki günlerde gelebilirdi ama o tam tersine bana laf sokup canımı acıttı...
esimin iki teyseside bi kadina gitmiş cocugumuz olmuyor diye kadin ciki diye bisey yapmis bezin icine otlat baharatlar koymus o bezide kukularina koymuss
Canlarrr ben geldiiiimmmmm
Nasılsınız bakalımmm
Ben hala yumurtluyommu napıorum anlamdım :26: Dünki testtede çift çizgi çıktı. Koyu çizgi ama ilki gibi kalın olmayan.Ama bi önceki günün koyuluğunun aynısı :44: Ne şimdi bu anlamadım bişi wala :26:
teşekkür ederim kızlar, kocam evdeydi bugün sarıldım ona çok ağladım..
inşallah doktor güzel şeyler söyleyecek canım... bebeğinde çok bekletmeyecek seni...
ya hepimiz öyle değilmiyiz ya varsa bişey olmasın etkilenmesin hepimizin düşüncesi bu işte... kendini kaptırmanla alakalı değil..
gidicem tatlışım akşama ama Allah biliyor ya sabahtan beri içimde bir sıkıntı bir sıkıntı bunaymış demekki sinir sinir sinirsöylemicem korunmadığımızı ne eltime ne ona söylemicem işte 3 aylık olduğunda öğrensinler
artik yandi mi kukulari bilemem
Canım üzülme.En güzel zamanı bekliyor bebeğin gelecek inşallah sana tez zamanda.Hayırlısı olsun...umutlarımız birdaha ki aya...teşekkür ederim kızlar, kocam evdeydi bugün sarıldım ona çok ağladım..
Ahahaa cok guldummm buna.Kiz bizim sipalar daha piyasada yok ama yine onlara calisiyozz.folik asitti , testlerdi bilmem neydi.
Yaptigi cok bencilce zaten.seni anlayip ona gore yaklasmasi lazimdi.
Ama o trip atmayi secti.
Esin icin bunu yapmak zorundasin canim.bazi seylere sirf bu yuzden katlaniyoruz maalesef
Kiz kukusu yanar insanin.anaaammmm
Hosgeldin cnm.yumurtlaman gereken tarihtemisin peki.kouulasmasini bekleyeceksin eger yum yum gunune yakinsan.
Uzulme operam yaa.daha alti ay olmus ama doktora gitmekte fayda var.
Gel birlikte gidelim benim tupcuye
artik yandi mi kukulari bilemembirinin esinden kaynakli olmadi birininde 8yil sonra olmus
Kizlar birde bisey dicem gobek dusuklugunu biliyor musunuz bilmiyorum ama gobegi dusuk kadininda bebisi olmazmis
artik yandi mi kukulari bilemembirinin esinden kaynakli olmadi birininde 8yil sonra olmus
Kizlar birde bisey dicem gobek dusuklugunu biliyor musunuz bilmiyorum ama gobegi dusuk kadininda bebisi olmazmis
hicranımm nasl anlıyacaz kiii düşükmü deilmi diyee:18:
canim babaannem demisti bana ac karinayken gobek deligini bastiracakmissin orda pit pit bisey atmasi gerekiyomus eger o pit pit yoksa gobek dusuk deniyo sabah yapsam daha etkili olur ac karna
canım ağrı yapıyordu galiba o. ben de ağrıdan dolayı gitmiştim ama ufaktım şimdi tam hatırlayamıyorum belim mi karnım mı ne ağrıyordu sürekli
imkanin varsa baktir canim ya
canım ağrı yapıyordu galiba o. ben de ağrıdan dolayı gitmiştim ama ufaktım şimdi tam hatırlayamıyorum belim mi karnım mı ne ağrıyordu sürekli
evet drlar anlamiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?