Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bacımm ne mutluki senin anen gibi bir kaynanası var gelininizin inşşş herkezin kv RABBİM yüregini biraz sevgi verir islah etsin RABBİMMM

HOŞBULDUK CNIMMMMM

Diltekinim iyi hoş da benim net çizgiler kırmızı ama ince bi çizgi durdukça koyulaşıyo. ama ilk kontrol çizgisi gibi kalın çıkmıo
normalmi bu sence :26:

canım belki de o 9.gün gibi olanda sıvı almıştın ya o daha koyuydu ve şimdi silikleşmeye başladı... ve ayrıca senin batın 3 ocak falan 31 aralık değl

Son düzenleme:

bacımmmmmmmmm sen hala adet olmadıysan yinede bi ümit vardırr durr üzülmee hele biii belki gec döllenmedirr inşş öyledirr RABBİMM inşşşşşşşşşşşşşşş

teşekkür ederim kızlar, kocam evdeydi bugün sarıldım ona çok ağladım..
ne yapalım nasip değilmiş, 6 ay oldu..
önümüzdeki ay doktora gidicez..
inşallah doktor güzel şeyler söyleyecek canım... bebeğinde çok bekletmeyecek seni...

ya hepimiz öyle değilmiyiz ya varsa bişey olmasın etkilenmesin hepimizin düşüncesi bu işte... kendini kaptırmanla alakalı değil..
gidicem tatlışım akşama ama Allah biliyor ya sabahtan beri içimde bir sıkıntı bir sıkıntı bunaymış demekki sinir sinir sinir söylemicem korunmadığımızı ne eltime ne ona söylemicem işte 3 aylık olduğunda öğrensinler

fazla kaptirinca insan daha çok yıkılıyor canım çok iyi biliyorum bak benim 18ay sonra oldu çok zor günler geçirdim 1 yıldır da sürekli dr lardaydim kullanmadığım ilaç iğne kalmadı artik iyice umit kestim ama demek ki zamanı varmış ki oldu rabbimin ol demesinin vakti var demek ki canım ya

Ahahaa cok guldummm buna.Kiz bizim sipalar daha piyasada yok ama yine onlara calisiyozz.folik asitti , testlerdi bilmem neydi.

Yaptigi cok bencilce zaten.seni anlayip ona gore yaklasmasi lazimdi.
Ama o trip atmayi secti.
Esin icin bunu yapmak zorundasin canim.bazi seylere sirf bu yuzden katlaniyoruz maalesef

esimin iki teyseside bi kadina gitmiş cocugumuz olmuyor diye kadin ciki diye bisey yapmis bezin icine otlat baharatlar koymus o bezide kukularina koymuss

Kiz kukusu yanar insanin.anaaammmm

Hosgeldin cnm.yumurtlaman gereken tarihtemisin peki.kouulasmasini bekleyeceksin eger yum yum gunune yakinsan.

Uzulme operam yaa.daha alti ay olmus ama doktora gitmekte fayda var.
Gel birlikte gidelim benim tupcuye

söyleme canım ama eşini de uyar o da söylemesin gereksiz yere canınız sıkılmasın bir güzel giyin süslen çok iyi ve mutlu olduğunu anlasınlar canımın içiii

Canım üzülme.En güzel zamanı bekliyor bebeğin gelecek inşallah sana tez zamanda.Hayırlısı olsun...umutlarımız birdaha ki aya...

nerde senin tüpçü, doktor arıyorum..

artik yandi mi kukulari bilemem birinin esinden kaynakli olmadi birininde 8yil sonra olmus

Kizlar birde bisey dicem gobek dusuklugunu biliyor musunuz bilmiyorum ama gobegi dusuk kadininda bebisi olmazmis

biliyorum canım benim birara vardı oturttulardı ama unutmuştum birdaha mı baktırsam acepp :44::44:

artik yandi mi kukulari bilemem birinin esinden kaynakli olmadi birininde 8yil sonra olmus

Kizlar birde bisey dicem gobek dusuklugunu biliyor musunuz bilmiyorum ama gobegi dusuk kadininda bebisi olmazmis

hicranımm nasl anlıyacaz kiii düşükmü deilmi diyee:18:

o nasıl bişeymiş canım. doktorlar bilmez kesin.öyle bişey yok derler.

canım ağrı yapıyordu galiba o. ben de ağrıdan dolayı gitmiştim ama ufaktım şimdi tam hatırlayamıyorum belim mi karnım mı ne ağrıyordu sürekli

hm anladım bacımm benm belim agrıyo karnım deilde nerden bulurum kii cekeni offf ne talihsizim benn

evt kızlar göbek düşüklüğü var.göbeğinizi çektiriosunuz.

benim çevremde bunu yaptırıp,yaptırdığı ilk ay hamile kalan birkaç kişi var.bende bekleyecem regl olursam(ama inş.olmam ) yaptırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…