artik yandi mi kukulari bilemembirinin esinden kaynakli olmadi birininde 8yil sonra olmus
Kizlar birde bisey dicem gobek dusuklugunu biliyor musunuz bilmiyorum ama gobegi dusuk kadininda bebisi olmazmis
nerde senin tüpçü, doktor arıyorum..
evet karin agrisi oluyor ama olmayanda var canim
canim babaannem demisti bana ac karinayken gobek deligini bastiracakmissin orda pit pit bisey atmasi gerekiyomus eger o pit pit yoksa gobek dusuk deniyo sabah yapsam daha etkili olur ac karna
kime gittin canım.dr a mı???
imkanin varsa baktir canim ya
canim babaannem demisti bana ac karinayken gobek deligini bastiracakmissin orda pit pit bisey atmasi gerekiyomus eger o pit pit yoksa gobek dusuk deniyo sabah yapsam daha etkili olur ac karna
söyleme canım ama eşini de uyar o da söylemesin gereksiz yere canınız sıkılmasınbir güzel giyin süslen çok iyi ve mutlu olduğunu anlasınlar canımın içiii
Ahahaa cok guldummm buna.Kiz bizim sipalar daha piyasada yok ama yine onlara calisiyozz.folik asitti , testlerdi bilmem neydi.
Yaptigi cok bencilce zaten.seni anlayip ona gore yaklasmasi lazimdi.
Ama o trip atmayi secti.
Esin icin bunu yapmak zorundasin canim.bazi seylere sirf bu yuzden katlaniyoruz maalesef
Kiz kukusu yanar insanin.anaaammmm
Hosgeldin cnm.yumurtlaman gereken tarihtemisin peki.kouulasmasini bekleyeceksin eger yum yum gunune yakinsan.
Uzulme operam yaa.daha alti ay olmus ama doktora gitmekte fayda var.
Gel birlikte gidelim benim tupcuye
ıyıym btanm aneme sal oruyorum da az kaldı onn ıcın gremyodum sen naslsn cok osledm senı deeElaam sen nerelerdesin yahu nezmaandir gorunmuyorsun nasılsın
Canim adetun bittikten sonraa başlayabilirsin
bebegm sal oryodum da ondan gremyodum ama asılma tutmadı dye hc uzulmedm blyomusun kndme hayret ettm o yuzden kafamı toprlmma gerek yoktu cnmmm süpermIyiyim lilim cok sukur.yemekten geldim simdii
Allah kabul etsin cnm insallahh
Bende heyecanlandimmkan testi bende bi kez yaptirdim adetimin birinci gunuydu ve bayilmistim.tansiyonum dusmus.doktora gittim gebelik testi de yapalim dedi.yok gerek yok regliyim dedim ama istedi yine de.tabi deger sifirdii
Elaaaamm elaaamm hosgeldin canim.
Ozledik seni yaa.kafani toparlarsin diye bisi demedim .donmene sevindimm
Canim tup bebegi nerde yaptirdi bilmiyorum ama bu konuda gercekten uzmanlasmis kisiler var.
Hersey Allahtan ama bizimde bunu vesile kilacak yollara basvurmamiz gerekiyor.
Tup denemesi bikac kez daha yapmayi dusunmuyorlarmi
evet drlar anlamiyor ya
evet karin agrisi oluyor ama olmayanda var canim
rabbim kimseyi makam delisi etmesin...
rabbim kimseyi makam delisi etmesin...
himm yakinin varmis bakan baktir kuzum ama kızlar ben telaş yapin diye demedim ya üzüldüm şimdi
avatar süper yalnız yaa :) kızzzzzz sen de çok uzatma küslüğü, kocan şimdi lazım sana, bebek olsun o zaman ceza verirsin 3-4 ay :)))
hee bende beyendim avatarımıııyazımıda okudunmu balımmm nasll evrene haykırıyomm kııııı EVRENNNN duysesimiiiiiiiiiiiiiiiii bebiş istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm akşam bakalım ii olursak mik mik yaparım ama kırgınım kırgınlıgım kızgınlıgımö tarif edilemzz ama mecburum tek hamile kalınmıı
uzatma küskünlüğü minikbebişe katılıyorum hamileyken bide çocuk olduktan sonra yap :)
hayirdir minikdasim ne oldurabbim kimseyi makam delisi etmesin...
avatar resmin de yazinda mikemmel pozitik enercik gonderiyo
himm yakinin varmis bakan baktir kuzum ama kızlar ben telaş yapin diye demedim ya üzüldüm şimdiherkes bi celallendi bende çok arastirdim birde kasik kaldirtma varmis rahim egriligini.duzeltiolarmus onuda kk da okudum
tmm ya iyi ki varsınız motive oldum haaaaaaaaa
nefesssssssssssss senin tüpçüye benide götür ailemizin tüpçüsü olsun
ıyıym btanm aneme sal oruyorum da az kaldı onn ıcın gremyodum sen naslsn cok osledm senı dee
bebegm sal oryodum da ondan gremyodum ama asılma tutmadı dye hc uzulmedm blyomusun kndme hayret ettm o yuzden kafamı toprlmma gerek yoktu
offf bnm gobegm mı dusuk acep:106::106::105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?