Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

artik yandi mi kukulari bilemem birinin esinden kaynakli olmadi birininde 8yil sonra olmus

Kizlar birde bisey dicem gobek dusuklugunu biliyor musunuz bilmiyorum ama gobegi dusuk kadininda bebisi olmazmis

O nasil oluyo acaba.gobek dusuklugu nasil anlasiliyorkine
nerde senin tüpçü, doktor arıyorum..

Nisantasindaymis canim adi halit firat erden.
Bi de bana anadolu saglik merkezinde aydin arici diye bir doktoru onermislerdi

canim babaannem demisti bana ac karinayken gobek deligini bastiracakmissin orda pit pit bisey atmasi gerekiyomus eger o pit pit yoksa gobek dusuk deniyo sabah yapsam daha etkili olur ac karna

aa evet sen deyince hatırladım öyle bişey de var dı.

kime gittin canım.dr a mı???

yok canım anneannemle dayım yapmıştı
imkanin varsa baktir canim ya

anneannem vefat etti ama dayıma baktırabilirim tekrardan

canim babaannem demisti bana ac karinayken gobek deligini bastiracakmissin orda pit pit bisey atmasi gerekiyomus eger o pit pit yoksa gobek dusuk deniyo sabah yapsam daha etkili olur ac karna

sabah ac karına bi bakim dikatlice ALLAHIMM inş yoktur öyle bişi yaaa

söyleme canım ama eşini de uyar o da söylemesin gereksiz yere canınız sıkılmasın bir güzel giyin süslen çok iyi ve mutlu olduğunu anlasınlar canımın içiii

tmm ya iyi ki varsınız motive oldum haaaaaaaaa

nefesssssssssssss senin tüpçüye benide götür ailemizin tüpçüsü olsun

Elaam sen nerelerdesin yahu nezmaandir gorunmuyorsun nasılsın

Canim adetun bittikten sonraa başlayabilirsin
ıyıym btanm aneme sal oruyorum da az kaldı onn ıcın gremyodum sen naslsn cok osledm senı dee
bebegm sal oryodum da ondan gremyodum ama asılma tutmadı dye hc uzulmedm blyomusun kndme hayret ettm o yuzden kafamı toprlmma gerek yoktu cnmmm süperm
evet drlar anlamiyor ya

offf bnm gobegm mı dusuk acep:106::106::105:

Bu yumurtlama takibi aşılama v.s. tedavilerinde arka arkaya devam etmek mi iyi, yoksa 1-2 ay ara vererek ilerlemek mi daha iyi olur.Bu aşamaları yaşamış biri olarak fikrin nedir???

himm yakinin varmis bakan baktir kuzum ama kızlar ben telaş yapin diye demedim ya üzüldüm şimdi herkes bi celallendi bende çok arastirdim birde kasik kaldirtma varmis rahim egriligini.duzeltiolarmus onuda kk da okudum

yaw bacımm yasım 39 1 oglumvar ben bunları hiç bilmiyodum ne zamn bu k.k başladım çokk sey ögrendim vlla ALLAHIM hepimize yardım etsinn

tmm ya iyi ki varsınız motive oldum haaaaaaaaa

nefesssssssssssss senin tüpçüye benide götür ailemizin tüpçüsü olsun

O zaman haydin kizlar hepbirlikte tupcuye gidiyozzz
Yasasin tupcu babaa

Iyi olmana sevindim canim hep iyi oll .minislerimizde gelicek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…