Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaa bak gelip de yazana kadar sayfalar almış yürümüş, bütün geçmişi okuyamadım walla
bide iş kazası oldu bugün, al sana telaşe...
bi türlü gelemedim cuma moduna bile giremedim ağız tadıyla

Kan vermek icin bekliyorum biri varmis icerde, bir saatte cikarmis sonuc.
Sadece siz biliyorsunuZ ilk kez kan testiyle baktiriyorum cok heyecanliyim..
yaa noldu, sonuç çıktı mı ben göremedimmmmm

yok yokkk, mik mikten geri kalmadım hiç maşallah

avatar resmin de yazinda mikemmel pozitik enercik gonderiyo

evittttttttttttttttttttt evittt EVRENLE sözleşiyoz bizz göndercekk bebişimi inşşş hacranım acaba biz bu gün mik mik yapsakmı kii adetim 15 deydi bitmişti sabh cok az leke vardı şimdi yok acaba yum nezamn olurki bi bilgin varmıı ?? bacımm:44:

Bu yumurtlama takibi aşılama v.s. tedavilerinde arka arkaya devam etmek mi iyi, yoksa 1-2 ay ara vererek ilerlemek mi daha iyi olur.Bu aşamaları yaşamış biri olarak fikrin nedir???
ben kendi surecimi yazayim canim pko olunca adet duzeni oturdu o yüzden çok aralar vermedik 4ay hap tedavisi gördüm ara vermeden 3ay igne tedavisi gördüm bir ay ara verdik igneyle asilama oldum bir ay ara verelim ikinci asilamayi yapalim dedi dr ben iki ay ara verdim hsg cektirdim dra ben dedim hsg cektircem die temmuz cıktı dr ikinci asilamayi yapalım dedi ben bi sürü ara vercem dedim yoruldum dedim oda 4ay suresince klomen duphaston kullan dedi olmazsa ikinci asilsma yapalım dedi tmm dedim ikinci klomenle oldu şükür

yaw bacımm yasım 39 1 oglumvar ben bunları hiç bilmiyodum ne zamn bu k.k başladım çokk sey ögrendim vlla ALLAHIM hepimize yardım etsinn
Canim bende arastirdim öyle gördüm ki neler neler var

ne oldu canım yaaa.üzülme lütfen.aldırma öyle herşeye.
aman bi laf dio sonra benim işimi yapıyorum ben öle demedim insanlara nie ben bilmiyomuşum gibi davranıyosun dio...of ya...
kıs sen zeynepmıssın zeycan sanıyodum resmne yorum yaparken kolyenden gordum cok gzelsınn

balım teşekkür ederim snin güzel bakışların yeter saol tatlım...

çok şükür canım.darısı bize.bana da eşim bir ay ara ver dedi de.ben hiç ara vermek istemiyorum.duphaston ne işe yarıyor canım.progestan gibi mi??? bir de nasıl kullandın her ay.5.gün başlayıp klomen içtin galiba.duphaston ne zaman peki??

kız tüpçü baba diye okuyup millet kapısına çul çaput bağlarmışşşşş

Ahahaa olur mu olurrt walla.
Kiz bi de ben bu adami gorunce gulerim o kadar konustuk.bide yanlislikla tupcu baba dersem sen o zaman gorr.
Burda kunusurken bazen mail yazarken oraya yaziyorum buraya yazcaklarimi

canım belki de o 9.gün gibi olanda sıvı almıştın ya o daha koyuydu ve şimdi silikleşmeye başladı... ve ayrıca senin batın 3 ocak falan 31 aralık değl

Dilketinim son 3 ay adet tarihlerimi yazınca internetten öle çıkıyo. ayrıca benim 27 günde bir sürüyo onu hesaplayınca ayın 31 i oluyo.. :26: sen yumurtladığım gün itibari ilemi sayıosun anlamadım ben :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…