yaa bak gelip de yazana kadar sayfalar almış yürümüş, bütün geçmişi okuyamadım wallacanım dpo yumurtlama gününden sonra geçen gün demek.. ateş yönteminde mesela dpo 10 olduğunda falan silikte olsa idrarda çıkıyor onu sormuştur deniz
ozaman hazırlıklar başlasın senin güzel haberi alayım bende bir iyi olayım... gelsin mikmik gitsin mikmik
bende yoğunum ama işleri bıraktım bugün cuma yaa
yaa noldu, sonuç çıktı mı ben göremedimmmmmKan vermek icin bekliyorum biri varmis icerde, bir saatte cikarmis sonuc.
Sadece siz biliyorsunuZ ilk kez kan testiyle baktiriyorum cok heyecanliyim..
yok yokkk, mik mikten geri kalmadım hiç maşallahgenç yaşta torun sahibi olacaklar ne güzelamin canm hepimize inşallah... inşallah Rabbim ablama da nasip eder canım şöyle hiç beklemediği bir anda bir mucize verse hayırlısıyla....
testi doğru yapmışsın kuzum. sen bu ayki adetini bekle bir dediğin gibi ama mikmikten de geri kalma belli olmaz yaniöteki aya Allah kerim
efeettt yupppiii :124::124::124::124::124:
uzatma küskünlüğü minikbebişe katılıyorum hamileyken bide çocuk olduktan sonra yap :)
vlaa bi hamiş kalayımm süründürcem onuu yeminlee yasasınn kötülükkkkkkkkkkkk
O zaman haydin kizlar hepbirlikte tupcuye gidiyozzz
Yasasin tupcu babaa
Iyi olmana sevindim canim hep iyi oll .minislerimizde gelicek insallah
avatar resmin de yazinda mikemmel pozitik enercik gonderiyo
kız tüpçü baba diye okuyup millet kapısına çul çaput bağlarmışşşşşO zaman haydin kizlar hepbirlikte tupcuye gidiyozzz
Yasasin tupcu babaa
Iyi olmana sevindim canim hep iyi oll .minislerimizde gelicek insallah
amin canim.isyerinde sikintinmi var
aminnn amin bacımda nerden çıktı kııı :26:
hayirdir minikdasim ne oldu
vlaa bi hamiş kalayımm süründürcem onuu yeminlee yasasınn kötülükkkkkkkkkkkk
abla sende 1 tne resm koyda bakıyım yaaaaaa herkesı grdum sen kaldın
ben kendi surecimi yazayim canim pko olunca adet duzeni oturdu o yüzden çok aralar vermedik 4ay hap tedavisi gördüm ara vermeden 3ay igne tedavisi gördüm bir ay ara verdik igneyle asilama oldum bir ay ara verelim ikinci asilamayi yapalim dedi dr ben iki ay ara verdim hsg cektirdim dra ben dedim hsg cektircem die temmuz cıktı dr ikinci asilamayi yapalım dedi ben bi sürü ara vercem dedim yoruldum dedim oda 4ay suresince klomen duphaston kullan dedi olmazsa ikinci asilsma yapalım dedi tmm dedim ikinci klomenle oldu şükürBu yumurtlama takibi aşılama v.s. tedavilerinde arka arkaya devam etmek mi iyi, yoksa 1-2 ay ara vererek ilerlemek mi daha iyi olur.Bu aşamaları yaşamış biri olarak fikrin nedir???
Canim bende arastirdim öyle gördüm ki neler neler varyaw bacımm yasım 39 1 oglumvar ben bunları hiç bilmiyodum ne zamn bu k.k başladım çokk sey ögrendim vlla ALLAHIM hepimize yardım etsinn
evet canım ya...hamile hamile delirtti beni müdür...
abla sende 1 tne resm koyda bakıyım yaaaaaa herkesı grdum sen kaldın
bana mı dedin elamm kıs koydum gördün ya beni datlumm
bana mı dedin elamm kıs koydum gördün ya beni datlumm
yok abla bn hc grmedm koy demstm snra unuttun
aman bi laf dio sonra benim işimi yapıyorum ben öle demedim insanlara nie ben bilmiyomuşum gibi davranıyosun dio...of ya...ne oldu canım yaaa.üzülme lütfen.aldırma öyle herşeye.
kıs sen zeynepmıssın zeycan sanıyodum resmne yorum yaparken kolyenden gordumcok gzelsınn
yum otomatik hesaplayici mantigiyla hesaplarsak bu ayin 29 u ama bence yimirtlamaya takılma bol mik.mik yap
ben kendi surecimi yazayim canim pko olunca adet duzeni oturdu o yüzden çok aralar vermedik 4ay hap tedavisi gördüm ara vermeden 3ay igne tedavisi gördüm bir ay ara verdik igneyle asilama oldum bir ay ara verelim ikinci asilamayi yapalim dedi dr ben iki ay ara verdim hsg cektirdim dra ben dedim hsg cektircem die temmuz cıktı dr ikinci asilamayi yapalım dedi ben bi sürü ara vercem dedim yoruldum dedim oda 4ay suresince klomen duphaston kullan dedi olmazsa ikinci asilsma yapalım dedi tmm dedim ikinci klomenle oldu şükür
Canim bende arastirdim öyle gördüm ki neler neler var
ağlama bebeğim ya üzme.bebisi de
yum otomatik hesaplayici mantigiyla hesaplarsak bu ayin 29 u ama bence yimirtlamaya takılma bol mik.mik yap
kız tüpçü baba diye okuyup millet kapısına çul çaput bağlarmışşşşş
canım belki de o 9.gün gibi olanda sıvı almıştın ya o daha koyuydu ve şimdi silikleşmeye başladı... ve ayrıca senin batın 3 ocak falan 31 aralık değl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?