Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

O zaman haydin kizlar hepbirlikte tupcuye gidiyozzz
Yasasin tupcu babaa

Iyi olmana sevindim canim hep iyi oll .minislerimizde gelicek insallah

ben de geliyomm beni de alınn göbüşleri beraber büyütekkk

sonuç negatif çıkmış canım... yes mikmik yes baby

aman bi laf dio sonra benim işimi yapıyorum ben öle demedim insanlara nie ben bilmiyomuşum gibi davranıyosun dio...of ya...

balım teşekkür ederim snin güzel bakışların yeter saol tatlım...

amaannn müdürler hep gıcık olur zaten... hamile olduğunu biliyor mu??? üzmesin seni...

duphaston progestana benzio canim zira progestanda cok kullandım bu dönemde..... Bebegin tutunmadini sagliyor gebelik varsa yoksa adet olmayi sağlıyor ki adet olabilmek bizim için önemli.... Klomeni 3.gun basladim 5gun kullandım canım duphastonuda 16. Gunu kullanmaya basladim kutu bitene kadar içinde ksc tane vardı hatirlamiyorum bittikten bir iki gun sonra regl oluyordum zaten.... Bence yiprandigini hissediosan bi ay ara ver

Ahahaa olur mu olurrt walla.
Kiz bi de ben bu adami gorunce gulerim o kadar konustuk.bide yanlislikla tupcu baba dersem sen o zaman gorr.
Burda kunusurken bazen mail yazarken oraya yaziyorum buraya yazcaklarimi

bende hem burakileri okuyorum hem başka sayfada bişey yazıyorsam yandım ki ne yandım... 3 gün önce nezahat yerine sana görüşme raporu yazıyordum yaaa
tüpçü baba tüpçü baba bakkkkk banaaaaaaaaaa dersin odaya girince bende gülmekten ölürdüm heraldeee
adamın adı tüpçü baba kalcak

bebeğim yumurtan çatladıktan itibaren 14 gün sayıyorsun.. silikleşmeyi görünce yani.. sen otomatik hesaplayıcıya takılma tahmini o. geç yumurtluyor olabilirsin

yok canım ara veremem.ara verince başa dönüyormuşum gibi hissediyorum.bir önceki çatlatma iğnemi aylar önce yaptırmıştım.ikinciyi yeni yaptırdım.hemen üçüncüye başlıyorum bu ay.serophene başladım bile.

kızlar yaaa eşim cok uzuluyor o uzulunce bende cok uzuluyorumm bızden sonra evlenen arkadaşlarımız hamıle kalmış eşim benı aradı bizim nıye olmuyor askım ya dıyor bizde bı sorunmu var acaba dıyor onun sesını öyle duyunca cok kötü oluyorum kızlar nerde yanlış yapıyoruz anlamıyorum tabıkı rabbım daha ıyı bılır verecegı günü ama ne bılımmm cok istiyoruzzzzz

canım insanın bazen o duygularının taştığı anlar olabilir eşin de toparlar birazdan. arada bize de gelip gidiyor biliyorsun. neden olmadığına gelince inan bilmiyorum ahhh o sebebi bir bulsam gösterecem ona gününü şaka bir yana kısmet diyorum yani

ne kadarlık evlisin canım ve ne kadar zamandır istiyorsunuz
Rabbim hayırlı vakitde versin oyle demek lazım seninde bebişin olacak İnsallah zor tabi ama sabırlı olmak lazım coook guclu olacaksın
seeeen hep guclu ol Rabbim verecek sanada İnsallah

kıss bacımmm MAŞALLHHH ALLAH nazardan saklasınn göbüşün çok çıkmışş RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşş yeni gördüm resmini benn
saol tatlım mavili olan serap abla diğeri de benim canım...darısı en kısa zamanda sana inşallah...
amaannn müdürler hep gıcık olur zaten... hamile olduğunu biliyor mu??? üzmesin seni...

saol balım...biliyo zaten bilmez mi...

hayırlısı bakalım canım.
hadi iyi akşamlar herkese.ben çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…