O zaman haydin kizlar hepbirlikte tupcuye gidiyozzz
Yasasin tupcu babaa
Iyi olmana sevindim canim hep iyi oll .minislerimizde gelicek insallah
yaa bak gelip de yazana kadar sayfalar almış yürümüş, bütün geçmişi okuyamadım walla
bide iş kazası oldu bugün, al sana telaşe...
bi türlü gelemedimcuma moduna bile giremedim ağız tadıyla
yaa noldu, sonuç çıktı mı ben göremedimmmmm
yok yokkk, mik mikten geri kalmadım hiç maşallah
aman bi laf dio sonra benim işimi yapıyorum ben öle demedim insanlara nie ben bilmiyomuşum gibi davranıyosun dio...of ya...
balım teşekkür ederim snin güzel bakışların yeter saol tatlım...
yok abla bn hc grmedm koy demstm snra unuttun
tmm koyarım bacımm sen istee datlummm
duphaston progestana benzio canim zira progestanda cok kullandım bu dönemde..... Bebegin tutunmadini sagliyor gebelik varsa yoksa adet olmayi sağlıyor ki adet olabilmek bizim için önemli.... Klomeni 3.gun basladim 5gun kullandım canım duphastonuda 16. Gunu kullanmaya basladim kutu bitene kadar içinde ksc tane vardı hatirlamiyorum bittikten bir iki gun sonra regl oluyordum zaten.... Bence yiprandigini hissediosan bi ay ara ver
Ahahaa olur mu olurrt walla.
Kiz bi de ben bu adami gorunce gulerim o kadar konustuk.bide yanlislikla tupcu baba dersem sen o zaman gorr.
Burda kunusurken bazen mail yazarken oraya yaziyorum buraya yazcaklarimi
tmm koyarım bacımm sen istee datlummm
hadı yemek yapcm abla cabukkkk albume koy
Dilketinim son 3 ay adet tarihlerimi yazınca internetten öle çıkıyo. ayrıca benim 27 günde bir sürüyo onu hesaplayınca ayın 31 i oluyo.. :26: sen yumurtladığım gün itibari ilemi sayıosun anlamadım ben :44::44:
hımm, anladım canım...ben de geliyomm beni de alınngöbüşleri beraber büyütekkk
sonuç negatif çıkmış canım... yes mikmik yes baby
duphaston progestana benzio canim zira progestanda cok kullandım bu dönemde..... Bebegin tutunmadini sagliyor gebelik varsa yoksa adet olmayi sağlıyor ki adet olabilmek bizim için önemli.... Klomeni 3.gun basladim 5gun kullandım canım duphastonuda 16. Gunu kullanmaya basladim kutu bitene kadar içinde ksc tane vardı hatirlamiyorum bittikten bir iki gun sonra regl oluyordum zaten.... Bence yiprandigini hissediosan bi ay ara ver
kızlar yaaaeşim cok uzuluyor o uzulunce bende cok uzuluyorumm bızden sonra evlenen arkadaşlarımız hamıle kalmış eşim benı aradı bizim nıye olmuyor askım ya dıyor bizde bı sorunmu var acaba dıyor onun sesını öyle duyunca cok kötü oluyorum kızlar nerde yanlış yapıyoruz anlamıyorum tabıkı rabbım daha ıyı bılır verecegı günü ama ne bılımmm cok istiyoruzzzzz
sen nasil istiyorsan öyle yap canim ama sunu hic unutma bi gün olacak bugün yada yarin... Ben su son klomenlerde kullandigimda yumurta takibine gitmedim öyle rast gele yani.... He birde ilk 4ay bende serophene kullanmistim o zaman da hiç gitmedim takibe
kızlar yaaaeşim cok uzuluyor o uzulunce bende cok uzuluyorumm bızden sonra evlenen arkadaşlarımız hamıle kalmış eşim benı aradı bizim nıye olmuyor askım ya dıyor bizde bı sorunmu var acaba dıyor onun sesını öyle duyunca cok kötü oluyorum kızlar nerde yanlış yapıyoruz anlamıyorum tabıkı rabbım daha ıyı bılır verecegı günü ama ne bılımmm cok istiyoruzzzzz
saol tatlım mavili olan serap abla diğeri de benim canım...darısı en kısa zamanda sana inşallah...kıss bacımmm MAŞALLHHH ALLAH nazardan saklasınngöbüşün çok çıkmışş RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşş yeni gördüm resmini benn
amaannn müdürler hep gıcık olur zaten... hamile olduğunu biliyor mu??? üzmesin seni...
nerde yanlış yapıyoruz diye bisey yok canım zamanı var sadece
sen nasil istiyorsan öyle yap canim ama sunu hic unutma bi gün olacak bugün yada yarin... Ben su son klomenlerde kullandigimda yumurta takibine gitmedim öyle rast gele yani.... He birde ilk 4ay bende serophene kullanmistim o zaman da hiç gitmedim takibe
yum otomatik hesaplayici mantigiyla hesaplarsak bu ayin 29 u ama bence yimirtlamaya takılma bol mik.mik yap
iyi aksamlar bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?