Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım eylül topiğinden geliyorum anlayacağınız üzere bu ayda olmadı (( hayırlısı herşeyin benide bata ekler misiniz BAT 9 ekim...bu arada ben bu ay bitkisel kürlerden uygulamak istiyorum aranızda yapan var mı??? hangi kürü önerirsiniz ?

hoş geldin canım, umarım bu ay alırız güzel haberi:) ben dediğin gibi bi kür denemedim ama soğan ve incir kürünü öneriyolar, kullanan biri yardımcı olur inşallah.

hoş geldin canım, umarım bu ay alırız güzel haberi:) ben dediğin gibi bi kür denemedim ama soğan ve incir kürünü öneriyolar, kullanan biri yardımcı olur inşallah.

inş canım ya insan son günlerde umutlanınca iştekötü oluyor ama herşeyin hayırlısını versin Rabbim c.c. bende kürlerden yapmadım bu ay denemek istiyorum birde çörek bal tarcın var acaba hangisi bana daha iyi olur ki bilemedim

ne desem yalan olur canım hiç denemedim. istersen bunlarla ilgili açılmış konulara bi bak

selam kızlar nasılsınız? benide ekleyin bende bir ay dinlenmeli olarak geliyorum yineden aranıza 8 ekim bat pekte artık ümit etmiyorum ama herşeyin hayırlısı. herkesin allah gönlüne göre versin inşallah..

canııım hoşgeldin eklememmiii,inan bugün aklımdan geçtin acaba kendini internete sınırladı mı? biraz dinlenmek istiyor yada hamile demiştim hayırlısı hoş geldin,

TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ YARIN SABAH LİSTE GÜNCELLEŞECEK İNŞAALLAH

HAYIRLI GECELEEER

benide unutmayın:)

Bu yaz once dış gebelik sonra boş gebelik gecirdim ekim ayı inş bana ugurlu gelir.

Iyi geceler kizlar.oooo topik baya kalabaliklasmis.bakiyorum eylulculerde burada ben gibi ))) insallah bu topik uğurlu gelir kizlar

ii geceler canlar nasılsınız bakayım ben hala adet olmadım kan tahlilim negatif negatifse olsam çalısmalara baslardık böle beklemede olmuyor

canım gecmiş olsun öncelikle bu dıs gebelik boş gebelik nasıl oluyor ?

Şirine naptin sende mi adet oldun.cnm dis gebelik spermin rahim disinda bir ywre tutunmasiyla gebeligin olusmadan adet kanamasiyla atilmasi.bos gebelik te aynen gebelik gibi hersey oluşuyor fakat bebeek yok buda bos oluyo

neyse herşey geride kaldı inşallah bundan sonra pozitif ve mutlu olmaıyız ki güzel şeyler olsun..olumlu olmak çok önemli

neyse herşey geride kaldı inşallah bundan sonra pozitif ve mutlu olmaıyız ki güzel şeyler olsun..olumlu olmak çok önemli

Cnm gecmis olsun.insallah saglikla olur bu defa.ben 7 aydir hicbirini tutturamadim daha.yani hic gebelik yasamadim sanirim artik olmuyor denek uzereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…