selam kızlar bende aranıza yeni katıldım eylül topiğinden geliyorum anlayacağınız üzere bu ayda olmadı(( hayırlısı herşeyin benide bata ekler misiniz BAT 9 ekim...bu arada ben bu ay bitkisel kürlerden uygulamak istiyorum aranızda yapan var mı??? hangi kürü önerirsiniz ?
hoş geldin canım, umarım bu ay alırız güzel haberi:) ben dediğin gibi bi kür denemedim ama soğan ve incir kürünü öneriyolar, kullanan biri yardımcı olur inşallah.
inş canım ya insan son günlerde umutlanınca iştekötü oluyor ama herşeyin hayırlısını versin Rabbim c.c. bende kürlerden yapmadım bu ay denemek istiyorum birde çörek bal tarcın var acaba hangisi bana daha iyi olur ki bilemedim
ayyyyyyyyy cok mtlu oldum bn ya nekdr iyi brsin gercekten cok saol annem glcek yanmdaama bole ddgn çin acayp mtlu oldum
selam kızlar nasılsınız?benide ekleyin bende bir ay dinlenmeli olarak geliyorum yineden aranıza 8 ekim bat pekte artık ümit etmiyorum ama herşeyin hayırlısı. herkesin allah gönlüne göre versin inşallah..
canııım hoşgeldin eklememmiii,inan bugün aklımdan geçtin acaba kendini internete sınırladı mı? biraz dinlenmek istiyor yada hamile demiştim hayırlısı hoş geldin,
TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ YARIN SABAH LİSTE GÜNCELLEŞECEK İNŞAALLAH
HAYIRLI GECELEEER
Bu yaz once dış gebelik sonra boş gebelik gecirdim ekim ayı inş bana ugurlu gelir.
Iyi geceler kizlar.oooo topik baya kalabaliklasmis.bakiyorum eylulculerde burada ben gibi))) insallah bu topik uğurlu gelir kizlar
canım gecmiş olsun öncelikle bu dıs gebelik boş gebelik nasıl oluyor ?
İnşallah bu kalabalikla beraber ekim ayı bebekleri diye yeni bir topik acariz
İnşallah bu kalabalikla beraber ekim ayı bebekleri diye yeni bir topik acariz
haziran temmuz bebişleride olabilir ekimde hamile kalırsak ozaman doğar inşallah sağlıklı sıhhatlı:)
Şirine naptin sende mi adet oldun.cnm dis gebelik spermin rahim disinda bir ywre tutunmasiyla gebeligin olusmadan adet kanamasiyla atilmasi.bos gebelik te aynen gebelik gibi hersey oluşuyor fakat bebeek yok buda bos oluyo
neyse herşey geride kaldı inşallah bundan sonra pozitif ve mutlu olmaıyız ki güzel şeyler olsun..olumlu olmak çok önemli
Cnm gecmis olsun.insallah saglikla olur bu defa.ben 7 aydir hicbirini tutturamadim daha.yani hic gebelik yasamadim sanirim artik olmuyor denek uzereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?