Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlarrr şu anda okuduğunuz ya da tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı? ben roman okuyamıyorum pek, sıkılıyorum, genelde kişisel gelişim-psikoloji okuyorum. gerçi dün 'dahi çocuk yetiştirmek' adlı kitaba başladım şöyle bi göz attım da hem eğlenceli hem öğretici bi kitap.

Günaydın kızlar!!

Az biraz geçmişi okudum eşlerle sorunlar çözülmüş çok sevindim...

Benim bata 4 var, forumda bir arkadaş 5 gün kala test yapmış ve çıkmış. Ben de yapayım diyorum, siz ne dersiniz? En azından çıkmazsa umutla beklemem o da zor çünkü. ..

buaralar kitap okumuyorum canım ben yarın alışverişe gidicem inşallah bir de kitap mı alsam ne

hoşgeldin canım. 4 gün değil de 2 gün kala falan yapsan daha iyi değil mi? daha garanti öteki türlü aklında soru işareti kalabilir. ben öyle yapmıştım

4 yıldır doktor doktor geziyodu olmadi bebegi hersey normaldi istanbulda yasiyor normalde birda bi doktora gelmis doktor Tuplerde problem var demis prof ve kist varmış ki bunu diger doktorlari defalaeca alttan bakmasjna ragmen hic soylememisler laparoskopi olacak demisler arkadaşım gecen ay yaptirmis prof 5ay icinde kesin hamile kalırsın demis ve ilk ay hamile Allahim bagislasin

olacakkkkkkkkkkkkkkk bacımm olacakkkkk yazıda olacakk bebekte olcakkkkktey tey teyyyyyy

hoşgeldin canım. 4 gün değil de 2 gün kala falan yapsan daha iyi değil mi? daha garanti öteki türlü aklında soru işareti kalabilir. ben öyle yapmıştım

Ya şimdi çıkmasa ama olsa bana da sürpriz olur

Offf bilemedim tuvalete gitmem gerekli ama teste karar veremiyorum

ayyyyyyyyyyy çok güzel bi haberrrr RABBİM bizleri okadar çok bekletmz inşşş cok zor yaa ALLAHIM saglıklıca kucagınada almayı nasip eder inşşşşş darısı bize kıss gamsemmm

Ayy nasıl sevindim ya sanki kendi gebelik haberimi almışım gibi...

Allah sağ salim kucağına aldırsın inşallah

ayyyyyyyyyyy çok güzel bi haberrrr RABBİM bizleri okadar çok bekletmz inşşş cok zor yaa ALLAHIM saglıklıca kucagınada almayı nasip eder inşşşşş darısı bize kıss gamsemmm

Amin canim aminnn ins arkadsim dediji hic bekleme sende git ona benkm derdime sadece o care oldu dedi bilemedim bende en gec martta gitcem

Yap ozaman icinde kalmasın eger yumurtlamanin uzerinden 10gun gectiyse genelde cikar ama gec yumurtladiysan çıkmaz

Ovulasyon testi yaptığımdan biliyorun ne zaman çatladığını bugün 12. gün

Off kalkıp yapayım ya yoksa çatlıcam...

Bana şans dinleyin dua edin nolur

Canım ben küçüklüğümde ipek ongunun bşr genç kızın gizli defterini okumuştum. sonra onlar seri halinde çıktı ve devam etmiştim. muhtemelen çoğunuz bilirsiniz o yıllarda bu kitap çok meşhurdu.. neyse ben o kızla büyüdüm o romanla büyüdüm o okulu bitirdi bende.. o işe başladı bende.. o uzun yıl süren bi ilişki yasadı, bende... sonu hüsran oldu benimde... sonra hayatına biri girdi ve kısa sürede birbirlerini sevdiler aşık oldular ve ewlilik.. bendede aynı.. şimdi günler akıp giderken isimli romanını bitirdim bu hafta.. hamile kaldı :) doğrudu kızı oldu işte burdan itibaren bende diyemiyorum.. bakalım aynı sanki benim hayatımı anlatan bu kitap yada çok benzeşen bu kitaptaki gibi benimde sağlıkla bi bebişim olacakmı acaba :26:

sana tavsiyem bu olabilir.

birde Dawn Brown 'un melekler ve şeytanlar isimli kitabını çok beğenmiştim..

Amin canim aminnn ins arkadsim dediji hic bekleme sende git ona benkm derdime sadece o care oldu dedi bilemedim bende en gec martta gitcem

Canım doktorun adını özelden mesaj atar mısın? Ben de kuzenime vereyim o da 5 senedir anne olamadı, bir sorun da yok...

Kızlar bu kan uyuşmazlığı nasıl oluyo benim pozitif eşimin negatif ikimizde 0 grup sadece o 0 negatif ben 0 pozitif :):)bide benim adet bugün bitiyor çok şükür..normal şartlarda bugün bekliyodum ama erken geldi iyi de oldu erken olması akşama belki çalışmalara başlarız zaten 2 ay daha olmazsa aşılama yada tüp bebek düşünüyoruz eşimin spoşlarının düzelmesine bağlı belki o zamana kadar bebeğim annesine gelir artık daha iyiyim adet olunca ağlamıyorum dua ediyorum hayırlı zamanı bana su gibi geçsin ve o zaman biran önce gelsin diye ve bu duayı ettiğimden beri 3 4 aydır ağlamıyorum zaman hızlı geçiyo bebeğime yaklaşıyorum :):)

canım zor biliorum ama geç döllenme oldusa çıkmazki :26: benim ilk gebeliğimde çıkmamıştı 5 gün ewel yapmıştım testi.. meğer varmışş bilemedim
bence durabiliosan bekle derim ben :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…