- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
bacımmmmmmm gelcekk kızzz gelcekkk o bebekler bu göbüşlere girecekkkkkkkkkkkkkk leynnnn okadarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlarrr şu anda okuduğunuz ya da tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı? ben roman okuyamıyorum pek, sıkılıyorum, genelde kişisel gelişim-psikoloji okuyorum. gerçi dün 'dahi çocuk yetiştirmek' adlı kitaba başladım şöyle bi göz attım da hem eğlenceli hem öğretici bi kitap.
Olur canim kasik ağrın yumyum catliyo ondan canım
Günaydın kızlar!!
Az biraz geçmişi okudum eşlerle sorunlar çözülmüş çok sevindim...
Benim bata 4 var, forumda bir arkadaş 5 gün kala test yapmış ve çıkmış. Ben de yapayım diyorum, siz ne dersiniz? En azından çıkmazsa umutla beklemem o da zor çünkü. ..
canım biz gününne denk getiriyoruz da noluyorolacağı varsa her türlü olur. sen kaçırmadın o ilk gün yapmışsın spoşlar 3 gün yaşıyor zaten içerde dün de 3.günündü zaten Allah izin verirse tutar tabi. ama sen gene de bugün yap mikmikini ne olur ne olmaz. Allah korusun bu ay olmazsa gelecek ay hem koyulaştığı hem de silikleştiği zamanlarda çalışırsın
bak bu seferki olmuş ama hep böyle yap
hoşgeldin canım. 4 gün değil de 2 gün kala falan yapsan daha iyi değil mi? daha garanti öteki türlü aklında soru işareti kalabilir. ben öyle yapmıştım
gamzemm bişi sorcam bnde benim de hafif sol kasımda agrı var benim adetim biteli 2-3 gün oluyo bnm neden agrıyo bi bilgin varmı ki bacımm:26:
4 yıldır doktor doktor geziyodu olmadi bebegi hersey normaldi istanbulda yasiyor normalde birda bi doktora gelmis doktor Tuplerde problem var demis prof ve kist varmış ki bunu diger doktorlari defalaeca alttan bakmasjna ragmen hic soylememisler laparoskopi olacak demisler arkadaşım gecen ay yaptirmis prof 5ay icinde kesin hamile kalırsın demis ve ilk ay hamile Allahim bagislasin
Ya şimdi çıkmasa ama olsa bana da sürpriz olur
Offf bilemedim tuvalete gitmem gerekli ama teste karar veremiyorum
4 yıldır doktor doktor geziyodu olmadi bebegi hersey normaldi istanbulda yasiyor normalde birda bi doktora gelmis doktor Tuplerde problem var demis prof ve kist varmış ki bunu diger doktorlari defalaeca alttan bakmasjna ragmen hic soylememisler laparoskopi olacak demisler arkadaşım gecen ay yaptirmis prof 5ay icinde kesin hamile kalırsın demis ve ilk ay hamile Allahim bagislasin
ayyyyyyyyyyy çok güzel bi haberrrrRABBİM bizleri okadar çok bekletmz inşşş cok zor yaa ALLAHIM saglıklıca kucagınada almayı nasip eder inşşşşş darısı bize kıss gamsemmm
Ya şimdi çıkmasa ama olsa bana da sürpriz olur
Offf bilemedim tuvalete gitmem gerekli ama teste karar veremiyorum
Yap ozaman icinde kalmasın eger yumurtlamanin uzerinden 10gun gectiyse genelde cikar ama gec yumurtladiysan çıkmaz
Kızlarrr şu anda okuduğunuz ya da tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı? ben roman okuyamıyorum pek, sıkılıyorum, genelde kişisel gelişim-psikoloji okuyorum. gerçi dün 'dahi çocuk yetiştirmek' adlı kitaba başladım şöyle bi göz attım da hem eğlenceli hem öğretici bi kitap.
Amin canim aminnn ins arkadsim dediji hic bekleme sende git ona benkm derdime sadece o care oldu dedi bilemedim bende en gec martta gitcem
canım zor biliorum ama geç döllenme oldusa çıkmazki :26: benim ilk gebeliğimde çıkmamıştı 5 gün ewel yapmıştım testi.. meğer varmışş bilemedimGünaydın kızlar!!
Az biraz geçmişi okudum eşlerle sorunlar çözülmüş çok sevindim...
Benim bata 4 var, forumda bir arkadaş 5 gün kala test yapmış ve çıkmış. Ben de yapayım diyorum, siz ne dersiniz? En azından çıkmazsa umutla beklemem o da zor çünkü. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?